Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Adry - mój mąż to taki ideał syna. Pomaga rodzicom, chodzi do matki z kwiatami bez okazji i ma z nimi super kontakt, a jego siostra poszła w pizdu i nie mamy od niej wiadomości od kilku dobrych lat. Ma rodziców w dupie mimo, że nic jej nie zrobili. Ba, kupili jej mieszkanie, które ona za namową faceta sprzedała i przehuśtali razem kasę. Nigdy nie wiadomo co nam wyrośnie
Moi koledzy jak słyszeli, że będzie córka to pytali czy mąż zawiedzionyJa pier....
Mój też nadskakuje córce aż muszę go opierdolić czasami bo szasta kasą jak pójdą na szopingCórka ostatnio mówi: "Tatuś jest moim bohaterem bo wszystko mi kupuje"
-
No niektórzy mają jakieś dziwne nastawienie co do płci. Jakby posiadanie syna to był jakiś wyznacznik męskości albo że córka to mniejsza radość. Nie pojmuję tego. Można mieć jakieś tam preferencje no ale chyba normalny człowiek i tak i tak się cieszy ze zdrowego dziecka a nie wydziwia że płeć nie taka...
-
Lavende86 wrote:Frida - dokładnie. Też nie czaję parcia na syna. Ale i tak potem każdy zakocha się w tym co mu się trafiło.
-
nick nieaktualny
-
Nefre_ ms wrote:Frida
Wszyscy faceci..
Ja od zawsze chcialam chłopców i to dwoch xD
Bo jak bd babiniec to gorszy ode mnie xD wiec wole nie ryzykowac heh
A co bd to bdważne zeby zdrowe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 21:08
* IO
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022
* Kariotyp ✅
* 27.05.2025 💉
* 02, 06, 10, 13.06.2025 👀
* 16.06.2025 punkcja 22dc
* 22.06.2025 0 ❄️
* 24.06.2025 wizyta kontrolna -
nick nieaktualny
-
Nefre - super
Frida - u mnie to samo
Ale się dziś wyspałamZjadłam śniadanie w łóżku i popijam herbatkę. Dziecko u babci
, a drugie już od rana kopie. Teraz oszalał bo poczuł chyba jabłko. Takie małe, a już łakome
Multiwitamina, Frida91 lubią tę wiadomość