Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny, ja tez dołączam! Chciałabym urodzić w 2020r., ale jak bedzie trzeba to i dłużej poczekam ... poki co musze ogarnac Mamę, a jak wydobrzeje to przyjdzie czas znowu sie tematem przejmować...
Promyk - korzystaj z tego czasu, bo zaraz sie bedziesz męczyć z Mdłościami -
nick nieaktualny
-
kamila2804 wrote:Ja to jeszcze liczyłam na 2019r ale czuje, że to jednak będzie dużo cięższe niż mi się wydawało. Brak ślubu płodnego, tyło zgięcie macicy i ciekawe co jeszcze
Tyłozgięcie nie ma nic do tego. Każda ciąża-pozycja klasyczna i po seksie leżenie pare minut na każdym boczku.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZozo faktycznie... czas śmiga... mi leci 15 miesiąc, bo cykli to mniej u mnie.. z racjom, ze cisne na rekord w długości... heh... czekam na rozmowę..
Potem operacja Mamy... a i jeszcze chce jak najwiecej zrobic dzis w pracy...
Moze sie sklonuje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 08:46
-
nick nieaktualny
-
Zozo wrote:Wróbel i Beatrix u was się coś już zaczyna?
U mnie nic poza tym ze biodra bola bardziej i spie coraz gorzej😁
Bylam wczoraj u gina i rozwarcie na opuszek palca czyli zadne. Jeszcze ze dwa dni temu brzuch mnie trochę bolal jak na miesiączkę teraz nawet juz to nie🤣 lekarz i polozna tylko mówią spacerować i sie seksic, ale to na mnie nie dziala🙈 -
Krystyna to trzymam kciuki żebys te punkty po kolei realizowała
Multi a dlaczego przerywany? Przecież ta sperma nie zaszkodzi a pomoże. To nie jest magiczny środek który rozpocznie poród. Jak dziecko nie jest gotowe to seks tego raczej nie zmieni. Gdyby tak było to urodziłabym we wrześniuA może jak wcześniej zaczniecie wstrzykiwac to później łatwiej pójdzie
Ja mam jeszcze ban od ginki ale w sumie chyba można go znieść bo poza tym pojedynczym plamieniem nic się nie dzieje
Beatrix_, Krystyna123 lubią tę wiadomość
-
Beatrix_ wrote:U mnie nic poza tym ze biodra bola bardziej i spie coraz gorzej😁
Bylam wczoraj u gina i rozwarcie na opuszek palca czyli zadne. Jeszcze ze dwa dni temu brzuch mnie trochę bolal jak na miesiączkę teraz nawet juz to nie🤣 lekarz i polozna tylko mówią spacerować i sie seksic, ale to na mnie nie dziala🙈
Mogę sobie na razie tylko wyobrazić jak się czujecie na tej końcówce. Mam nadzieję że Wam za chwilę ruszy -
Hehe cisza przed burza
Wróbel a na kiedy masz termin według miesiączki?
Idę robić naleśniki dzisiaj córki życzenie👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020