X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
Odpowiedz

Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak

Oceń ten wątek:
  • Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2019, 09:21

Adry lubi tę wiadomość

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2019, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kciuki za te które niedługo się rozpakują !!! może dziś? :D

Ja zaraz śmigam do szpitala ... póki co to ten tydzień był ciężki jak nie wiem co.. ale pewnie kolejne będą jeszcze gorsze.. a może nie? Zobaczymy.. A po hsg u mnie chyba "do kompletu" się jakaś infekcja przyplątała.. :(

A wczoraj na dzień kobiet mieliśmy bardzo miły wieczór :D dostałam czekoladki :D no i mieliśmy ucztę krewetkową :D

Miłego dnia Dziewczyny :)

PS Nefre jak się czujesz? dochodzisz do siebie?

Ciekawe jak tam Czekamy na urlopie :) oby się wybyczyła i za nas ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 11:14

• Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Synek głodny zjadł 2 sucharki z herbatką. To dobrze, dałam probiotyk w kropelkach. Potem mu zrobię trochę ryżu na wodzie z babcinym musem jabłkowym.

Dzięki Multi. Brzuch już luźny,magnezu to co dzień biorę 6x1 Magne b6 max. Najgorszy był ten stres i nie mogłam słuchać jak tak płakał biedny i dlatego mi się spinał.

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
  • Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krystyna mnie przed ciążą ciągle krzyż napieprzał. Teraz w ogóle o dziwo. :)

Ag może weź sobie na pierwszy rzut probiotyki dowcipne. ;)

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png

Wysłany: 9 marca 2019, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    Multi, według mnie za bardzo czujesz się wszystkim zobowiązana. Dawaj ludziom tyle na ile według Ciebie zasługują, a nie tyle o ile proszą. Po co się zajeżdżać?
    Jak czytam, że coś tam będziesz musiała chodzić robić do babki i kombinujesz jak to ogarnąć... to powiem CI tylko tyle... PIERDOL TO. Dziecko potrzebuje zdrowej matki, silniej matki, wypoczętej matki. Plewienie, sprzątanie jej chaty to nie są k. mać Twoje priorytety na ten sezon. Skup się na dziecku. Inaczej sobie nie poradzisz fizycznie...

W punkt. :)

Adry lubi tę wiadomość

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
  • Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Multiwitamina wrote:
    a ja Wam powiem tyle
    Ścięło mnie. chyba 2 h sobie drzemki walnęłam, a tyle miałam planowane. Ujowa pani domu, przede mną kosz z czystym praniem i mam go w d, w zlewie naczynia do umycia, obiadu 0 , a jeszcze miałam iść na pole do gałązków, przedpokój zajebany roboczymi ciuchami, a i by się podłogi przydało ogarnąć, bo jasne skarpety mam po kilku h brązowe. A ja co , a ja w kimę.

Ej no jesteś w 38tc, żadna ujowa pani domu. Masz prawo być zmęczona. Moim zdaniem za dużo na siebie bierzesz w zaawansowanej ciąży. A jak się urodzi to i tak dziecko będzie na 1 miejscu. Nie będziesz mieć siły i czasu na te wszystkie rzeczy więc nie miej do siebie pretensji. :)

Multiwitamina lubi tę wiadomość

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png

Wysłany: 9 marca 2019, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Synek zjadł 2 sucharki i 3 paluszki z solą. Chciałam robić ten ryż z musem jabłkowym ale głodny nie jest. Zmuszać nie będę,trochę go boli brzuszek ale nie wymiotuje. Czoło ma ciepławe. Te wszystkie smecty,nifuroksazyd jest na biegunkę której na razie nie ma więc nie daje. Daliśmy troszkę coli odgazowanej. Bajki ogląda. Oby w nocy już nie wymiotował.

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png

Wysłany: 9 marca 2019, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po coli przestał go boleć brzuch. Tyle że nie chce jeść nawet sucharka. No cóż przegłoduje,ważne żeby pił. Temperatura pod pachą 37.1 więc żadna.
    Też nie wiem o co chodzi z zaklejeniem pępka. :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 15:26

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Multi to jest mega przykre jak w tej rodzinie traktuje się kobiety. Mega średniowiecze. Faceci to Pany i lordy, a baba? Ma usługiwać i jeszcze dzieci rodzić. Zajedzie cie ta babka, a i tak nie doceni i dobrego słowa nie powie. Kim ona jest, że wszyscy się jej boją jak świnia grzmotu? Stara niech się zamknie bo niewiele jej zostało na tym padole. Syn twój będzie dorastał patrząc jak ciebie traktują i tak samo potem będzie kobiety traktował. Nie daj się kobieto. Wymaganie tyle od ciebie to absurd. Szwagier niech się za robotę weźmie... chyba że mu rączki upier..... :-D

Arienkas83, Multiwitamina, Frida91 lubią tę wiadomość

zAz2p1.png
    3aKqp2.png

Wysłany: 9 marca 2019, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Multi - no niestety, w wielu miejscach w Polsce jest jeszcze zaścianek i takie poglądy. No ale nawet gdyby. Niech będzie, że niepracująca kobieta = dom, ok, ale nie dwa domy. Co cię interesuje to czy szwagier ma czyste majtki w szafie i co jeść. To dorosły chłop. A co jak sobie baby nie znajdzie i zostanie sam? Będziesz mu sprzątać, prać, jeść robić? Czy zarośnie brudem? Dla mnie to niepojęte. A teściową się nie przejmuj. Jak wychowała tak ma. Nie twoja sprawa co się w jej domu dzieje. Ty świata nie zbawisz. Masz swoją rodzinę i o nią masz się martwić, a nie o cały świat. Oni to wykorzystają i nawet dziękuję nie usłyszysz.

Adry, Frida91 lubią tę wiadomość

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2019, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie z siłowni! W koncu robie cos dla siebie.. zdycham, ale chce chociaz 30 minut zrobic ... u mnie w rodzinie tez widze, ze kupa ludzi, a najlepiej jakbym ja siedziała cały czas u Mamy... heh.. a jak jest w domu sprawna to jeżdżą jak na sranie .. nie mowiac o zostawieniu dzieciaków... a i o bratowej nierobie, co siedzi w domu (dzieci duże) a minął prawie tydzien i ani razu nie była w szpitalu ... wszystko mi opada generalnie ...

Wysłany: 9 marca 2019, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2019, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy i przyszyłe Mamy ;) doradzacie jaka zabawkę kupić niemowlakowi - chłopiec, idziemy w odwiedziny niedługo i chca właśnie jakas zabawkę. Mysle o czymś na teraz w stylu przytulanki ew zeby cos szrkescilo itd. Kiedyś podobały ni sie rzeczy z Lamaze ale teraz widze ze same pstrokate ...

Wysłany: 9 marca 2019, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2019, 09:22

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2019, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Multi to odpocznij! Ja śmigam po siłowni do Mamy, a potem tylko rozwiesze pranie, wykąpie sie i padam na kanape!

• Lavende86 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Multi, twój szwagier jeśli potrafi jeździć autem to myślę, że ogarnął by obsługę odkurzacza, mopa i pralki. Ba - mojej koleżanki 10- letni syn potrafi sobie jeść zrobić. To rodzina robi z twojego szwagra lebiodę. Ludzie mają niepełnosprawne dzieci i uczą je samodzielności po ty aby dały radę w życiu, a u was to jeszcze z niego robią sierotę, że on nic nie potrafi. Szkoda mi faceta. Wyuczona bezradność. Tobie się kobieto medal należy bo mało kto by poszedł na taki układ. Masz za dobre serce, a tacy ludzie muszą mieć twardą dupę niestety...

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
‹‹ 911 912 913 914 915 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ