Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Beatrix
poproś położną żeby sprawdziła czy masz pokarm. Ja myślałam że nie mam jak sobie ściskałam. Jak ona ścisnęła to aż trysło hehe.
Multi
już ok, po jelitówce. Pomógł nifuroksazyd,elektrolity i probiotyki. Co prawda na obiad zrobiłam sobie i synkowi ryż z musem jabłkowym ale na kolację już głód i 2 kanapki z szyneczką.
Wróbel pewnie rano już będziesz tulić malutką. Trzymaj się, bądź silna.
-
nick nieaktualnyHejka laski .Ja juz wykompana ogolona i czekam na zabieg juz by było po bo niby miał być o 6:00 i co jeszcze leżę na oddziale ahhh .Przede mną jeszcze jest starsza kobieta jej mają wycinać narządy rodne i ta operacja chyba długo trwa także myślę że ona pójdzie pierwsza ...
malutka_mycha, Adry lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Evell trzymaj się niedługo będziesz to miała za sobą :*
Wrobelku jak tam u Ciebie? Mam nadzieję, że już jesteś po i odpoczywasz z dzidziulkiem
A u mnie dziś 1dcBardzo krótki ten cykl, tylko 25dni. Ale liczę że to dobry znak, bo od wczoraj się zaczęłam modlić do Św. Rity i mam nadzieję, że ten nowy cykl to znak że się za mną wstawiła
Miłego dnia kochane34 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
nick nieaktualnyEvellko nasza! Trzymaj się tam dzielnie!!! będzie dobrze! Pozaglądają tam do Ciebie zrobią co trzeba i będzie brzuszek
Kto wie, może będziemy w parze z ciążą, albo w ogóle tutaj już naraz będziemy wszystkie w jednym cyklu
Także głowa do góry!
Wróbelku obyś szybko mogła tulić swojego Maluszka a sama dobrze się czuła
Ale fajnie nie musieć iść z rana do pracyAdry lubi tę wiadomość
-
To takie pocieszające, że forum zrobiło się trochę ciążowe
Powodzenia, dziewczyny!
Jak myslicie, czy z 1% prawidkowych plemnikow po mSOME jest szansa chociaz na in vitro?Krystyna123 lubi tę wiadomość
👧29: PCOS, KIR Bx, problem z cytokinami, ANA 2 1:160, NK 14%.
👦40: mSome 0%.
Starania od 2017.
IVF 10.2019: 21 pobranych, 6 zaplodnionych, tylko 1❄.
Przygotowania do FET od 11.2019
Immunosupresja 02.2020, 06.2020.
1FET 12.08.2020. (5dniowa blastka)
5dpt bHCG 21.6
7dpt bHCG 71.71
9dpt bHCG 203.38
12dpt bHCG 784.93
15dpt bHCG 2720.33
19dpt bHCG 9031.00
35dpt ❤
14w6d córeczka 🙎😊
38w3d Iga 👶👨👩👧💕
-
nick nieaktualnyAdry wrote:Ag, ja się rozleniwilam
ale przyznam, że te kilka dni w domu bardzo dobrze mi zrobiły
U mnie drugi dzień, ale jak są siły (bo u mnie są), to można zaległe sprzątania robić itd. Także na plusGorzej, że ciężko będzie mi do pracy wrócić.. jeszcze jak mam taką atmosferę, ale czeka mnie jeszcze 1 konkurs do nowej pracy, więc kto wie kto wie
A może też uda się z tą ciążą (!) i będzie wybawienie
A po powrocie zmienię pracę i tyle
Muszę pochwalić moją Mamę jest bardzo samodzielna jak na swój stanStara się z Nami współpracować, także wczoraj na spokojnie wieczór z Mężem, prosecco i luźnym filmem - zaliczony
Swoją drogą jak tylko postanowiłam, że dziś idę do lekarza to moje objawy infekcyjne (odpukać) się skończyły
Także ten tego chyba dziś wieczór zamiast z Doktorkiem spędzę na siłowni
udało mi się zrzucić 1 kilogram przez ten szalony tydzień, w ogóle w domu nie mam ochoty na jedzenie - nie wiem czy to berberyna, czy po prostu ja jem w pracy z nerwów i stresu, a jak mam w domu luz to nawet nie chce mi się jeść. Się rozpisałam
Wróbel, Evell czekamy na dobre wieści od Was!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 10:11
Adry lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.
Wróbel powodzenia!
Ja dziś poszłam do laboratorium zrobić posiew moczu bo znowu coś mnie tam wczoraj szczypało. Wykoncza mnie te infekcje. Wizyta za tydzień we wtorek, to już będzie badanie połówkowemalutka_mycha lubi tę wiadomość