Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAdry ja bym została w branży tylko w budżetówce i stawka ta sama, którą mam teraz, z tym, że godziny pracy stałe, zero nadgodzin, kasa lepsza w ogólnym rozrachunku (bo w obecnej nie mam nic dodatkowego), także na ten moment to najlepsze co mnie może spotkać, oprócz ciąży oczywiście, ale na to nie mam wpływu.. Generalnie to zawsze też mogę znowu zmienić, więc te zmiany nie są na zawsze. U mnie w pracy własnie wymagali takiego poświęcenia, ale dla idei a ja mam ich idee gdzieś , pewnie co innego gdyby za tym szły konkretne pieniądze i moglibyśmy za to np. samochód kupić czy coś odłożyć, a tak to nie ma sensu..
Ale zobaczymy, może się mile zaskoczę i zajdziemy w ciążęAdry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czytam czytam i czekam na wiadomość od Wróbel...
Powodzenia i mocno trzymam kciuki !!!Starania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
31.10 - koniec leżingu !
21.11-USG prenatalne - syn?
12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
23.03- 1660g ślicznego bobasa
27.05 3300g 54 cm - Misio
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
Bhcg 472 -
Nefre no niby ze szkoła racja, ale może takie dodatkowe, doszkalające będą ciekawsze niż zwykła szkoła czy studia. Na razie i tak nie ma co gdybyac, idę na podyplomowke plus dziecko więc czasu nie będzie. Może za kilka lat
Evell niczym się jeszcze nie przejmuj, czekaj na lekarza. Jeden stres za Tobą, dzielna dziewczyna jesteś -
Nefre_ ms wrote:Po @ mogę. Czuję że mnie to ostatecznie ozdrowi.. Mam 26 dc to jeszcze ze dwa dni i @..chyba ze coś s ie zmieni bo po laparo może się przesunąć.. .
Evell mam nadzieję, że wszystko będzie okDawaj nam znać jak się czegoś dowiesz.
-
nick nieaktualnyEvell najważniejsze, że już masz po! teraz czekamy na wyniki
i dalej kciuki zaciśnięte!
Wróbelek idzie chyba na rekord czasowy biedulek..
Adry no ja dziś chcę mojego przekonaćAle się coś miga, bo sobie ubzdurał, że mam tą infekcję, a ja już jej nie mam, jak w ogóle miałam..
Czekamy to się urlopuje
Promyk89 zrób wszystkim niespodziankę i zajdź w tym cyklu -
nick nieaktualny
-
Nefre- no ja myśle nie psuć statystk dziś
wczoraj miało być bzykanko, założyłam ładna bielizne...ale w międzyczasie pokłóciliśmy się o odkurzacz i trafił wszystko szlag. Tak. O odkurzacz
ale dziś nastrój mam nadzieję będzie, bo mnie już nosi. Libido podkręcone na tym luźnym cyklu
heh. Zajść bym chciała, jasne. Ale szanse bardzo wątpliwe. Już dwa lata się nie udaje, więc wątpię,że teraz się uda. Ale mimo wszystko - życzcie mi powodzenia:PWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 16:37
Janka, Nefre_ ms, Frida91, malutka_mycha, Iseko, Ag1988 lubią tę wiadomość
Starania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
31.10 - koniec leżingu !
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
Bhcg 472 -
Adry uwielbiam puzzle
już nie pamiętam kiedy jakieś ostatnie układała, a mam jeszcze jedne schowane ale nie było okazji żeby to rozłożyć. Najgorzej u mnie z miejscem, muszę na podłodze. Ani później posprzątać, koty rozniosa, ech.
Adry lubi tę wiadomość
-
Wróbel daj jakiś znak czy poszło ok a rozpiszesz się jak dojdziesz już do siebie ! Martwimy się!Starania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
31.10 - koniec leżingu !
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
Bhcg 472 -
Adry wrote:Beatrix, przeniosłam CIę do grona mateczek
jak się znowu zaczniecie starac o kolejne to proszę o cynk to wpiszę na listę oczekujących
Nie zartuj nawet 😉. Nie mam w planach narazieMala wisi caly czas na cycku i jie daje sie odłożyć. Walcze o pokarm. Narazie jest slabo. Moze jutro nas wypisza jak nie będzie duzego spadku wagi. Mysle o Wrobel. Jak jej poszlo. Ostatnio jak ja widzialam to lezala ze skurczami. Pewnie juz tuli dziecinke.
Adry, Frida91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWrobelku odezwij sie! Statystyki uratowane!!!
Ostatnio jestem jakas taka wyposzczona, ze dwa trzy machy i dochodzę ... heh
A tak z innej beczki to założyłam kiecę, oko podmalowalam i do mojego Lekarza pojechałam.. i standardowo było super! Tak sie pośmialiśmy, pogadaliśmy, ze zapomniał mi dac receptę na leki na infekcjei z tekstem do mnie „zaaferowala mnie Pani tak” całkiem ładnie to zabrzmiało
niestety przypomina mi moja dawna słabość do starszych facetów ... a z konkretów, to lametta od przyszłego cyklu ... zobaczymy ... pojechałam aż ochłonąć na siłownie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 20:02
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
No ciekawe co tam u Wróbla słychać. Pewnie nie ma głowy do internetów teraz.
Beatrix - dokarmiasz małą mm? Masz laktator?
Wróciłam od taty ze szpitala. Jest z nim całkiem ok. Już chodzi i ma rehabilitację. Ma problemy z ruszaniem palcami u ręki i jeszcze lekko zdrętwiałe usta, ale mówi wyraźnie. Wszystko ponoć do wyćwiczenia. Miał szczęście, że tak to się skończyło. Musi niestety zmienić wiele w swoim stylu życia. Zdrowsza dieta, więcej ruchu, mniej pracy przy biurku. Teraz chyba widzi, że nie jest to warte tak się przepracowywać. Ostatnio ciągle brał nadgodziny bo dobrze płacili. On i tak dużo zarabia i na serio nie potrzebuje tych nadgodzin, ale korciło go do jeszcze większej kasy, jak wielu. Teraz koniec z tym. Ma od nas zakaz.
Ech, poszłabym spać, ale dziecko ma jeszcze full energii po drzemce