Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wróbel biedactwo to się umęczyłaś
Ale dobrze, że już jest w porządku z Wami :* Odpoczywaj teraz i nabierz sił.
34 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Multi czuję się dobrze dzięki Nastce, bo wczoraj jak miałam wreszcie odpocząć po CC to się kompletnie rozsypałam psychcznie, nie potrafiłam zapomnieć bólu i byłam zaniepokojona zdrowiem malutkiej (ona okazała się zdrowa) i własnym. No ale wtedy mi ją przynieśli i jak zaczęła ssać to trauma zniknęła.
Adry, Multiwitamina, Iseko, Krystyna123, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
Wrobel widze ze porod podobny do mojego. Wymeczony i zakończony cc zwg na małą. U ciebie jeszcze komplikacje na cc to przykre. Na pewno mala rekompesuje to wszystko. Mialam nadzieje ze u Ciebie będzie łatwiej. My dzis wyszlysmy do domu. Trzymajcie sie cieplo. Buziaki
Nefre_ ms, Adry lubią tę wiadomość
-
Wróbel - oj biedactwo. Dużo przeszłaś, ale teraz będzie już tylko lepiej. Mała Ci wszystko wynagrodzi. Nie myśl o tym co było. Dałaś radę!
Multi - oby u Ciebie poszło naturalnie jeśli chcesz szybko kolejne bo po CC zalecają minimum rok przerwy z kolejną ciążą inaczej to niebezpieczne. Szwagierka siostry wpadła szybciej po CC to dostała lekką zjebkę od lekarza.
U mnie dziś ciężko było. Latanie do szpitala i do lekarza po receptę, a moje dziecko dziś tak mi dało w kość, że szok. Zachowywała się jak zbuntowana nastolatka. A że ja nie popuszczę to było kilka awantur, ryki i krzyki. Ech, mam dośćMoja mała to taki słodziak, ale uparte to jak ojciec i jak ma zły dzień to potrafi zrobić piekło. Potem łazi i przeprasza obiecując poprawę. U nas to czasami jak w telenoweli
Jutro mąż ma w końcu wolne i obiecał mi, że ją gdzieś zabierze a ja odpoczne.
-
Nefre już kiedyś robiliśmy test, w sumie mąż bo ja i tak nie jadłam. Jak nie było to po prostu nie jadł, nie miał z tego powodu depresji
ale przy następnych zakupach już tam sobie coś kupił. Myślę że póki zdrowie go nie zmusi to raczej sobie nie odmówi. A ja mogę tylko próbować ograniczyc
-
Nefre_ ms wrote:Lavende
No rozumie się że co złego to po tatusiu hehhihi To akurat jest fakt, że są podobni. Ja zawsze mówię mężowi: "Ala ma tak jak ty. Posłucha sugestii, rad, zakazów, nakazów itd., przytaknie, a i tak zrobi po swojemu"
No ale ona przy nim tak nie fika. Ma respektA mama to wiadomo, zawsze pociesza, tuli, to można próbować wejść na głowę. Nie daję się
Mąż za to mówi, że mamy cat fights jak typowe babyCoś w tym jest.
-
nick nieaktualnyAg1988 wrote:Biedny Wrobelku, ale najważniejsze, ze z Wami wszystko dobrze! Pewnie Ty i Maz jesteście zakochani w Malutkiej! Wypoczywaj i dochodz do siebie
Evell a ma jakis pomysł co w tym cyklu ta Twoja Pani Doktor? Bedzie naturalny czy jakas stymulacja?
Kochana nic narazie nie wiem będzie doktor na obchodzie chyba to go wypytuje o wszystko mam nadzieje ze będzie dziś mój gin bo ona dyżury w piątki ale czasami go nie ma
Jedno wiem napewno dziś idę do domu ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByle do wiosny!!!
Evell to wypytaj tam Lekarza, najważniejsze, że już do domu wracasz i teraz będziesz mogła na spokojnie dochodzić do siebieBardzo się ciesze, że już ten szpital masz za sobą!!!
Ja się witam kolejnego porankaPrzyszły zabawki do Maluszka
Jutro idziemy
Cieszę się
Mam nadzieję, że ta wizyta nas nie zdołuje.. na wszelki wypadek kupimy wino żeby utopić smutki...
Krystyna123 lubi tę wiadomość