X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
Odpowiedz

Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2019, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell a udrożnią Ci? Muszą! Musi być dobrze! Trzymaj się tam Kochana i wypytuj o wszystko lekarzy od razu!

• maria.marysia Koleżanka

Wysłany: 15 marca 2019, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozo wrote:
    Niech przychodzi w końcu ta wiosna bo ta pogoda wykończy jeszcze w psychiatryku wyląduje. Wszystko mnie wnerwia ostatnio, takie glupoty i błahe rzeczy a tak mi ciśnienie podnoszą. Jakoś się odstresowac muszę : d
    Mam tak samo!
    Już nie mogę :(
    Zima, wiatr, nie ma słońca ..

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Evell i co teraz?

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2019, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie udało im się udroznic coś tam niby przeszło,ale nie końca mojego lekarza nie ma jeden mi powiedział który był przy zabiegu ze jeszcze jest nadzieja .a drugi znów ze jak są nie drobne to zostaje tylko in vitro .

Ja dzwoniłam do mojego giną to powiedział ze zrobimy jeszcze hsg i ze mam dopiero przyjść w przyszłym tyg.

Dziewczyny ja się załamała nie wiem co dalej jestem w totalnej rozsypce :( wyje cały czas ...

• malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell kochana poplacz sobie, ulzyj. Na pewno jest to cios i nic dziwnego że Cie to tak boli. Mocno Cie tutaj wszystkie przytulamy.
    A lekarz jeszcze ma plan, więc nie jest źle. O in vitro na razie nie myśl, skoro lekarz chce czegoś innego spróbować, zaufaj mu.

f1d9680377.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell przykro mi bardzo, nie dziwię się że jest Ci ciężko :( Mam nadzieję,że Twój lekarz znajdzie sposób na Ciebie żeby Ci pomóc... Ściskam Cię mocno!

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2019, 14:39

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021

Wysłany: 15 marca 2019, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2019, 14:40

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2019, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja już nic nikomu nie ufam jeden był i mówił ze jest nadzieja ze się da je udroznic do mojego giną dzwoniłam i mi powiedział o hsg i nic konkretnego tylko ze musimy jeszcze jeden zabieg zrobić a drugi znów o in vitro pierdolil kurwa nie miłyżki był chuj ze tak brzydko się wyraze.

Niechce mi się żyć! !

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana nie poddawaj się i próbuj wszystkiego co się da! Pamiętaj nadzieja umiera ostatnia!

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2019, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evellko, płacz, krzycz, ile tylko potrzebujesz!!! Skonsultuj jeszcze ze swoim lekarzem, generalnie może faktycznie to hsg da radę przepchać i udrożnić chociaż jeden jajowód!

Wysłany: 15 marca 2019, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś

Krystyna123 lubi tę wiadomość

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2019, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    34525bf731ce2aa9med.jpg

Nic już z tego nie rozumie czyli co ze jeden niby przeszedł ?

Wysłany: 15 marca 2019, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wygląda że jeden jest ewentualnie zwezony ale nie całkiem zatkany. Więc nie jest źle!

f1d9680377.png

Wysłany: 15 marca 2019, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2019, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to zsecie mnie dziolchy trochę pocieszyly czyli jest szansa ? To co ten zjebany inny lekarz mi pierdolil a potem jeszcze raz z nim rozmawiałam inaczej juz mówił się platał chuj z nimi pogadam z moim we środę. Najwyżej mi zrobi prywatnie to hsg .

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mi się tak wydaje. Jeden niedrozny a drugi w miarę. Jeszcze nie ma chyba co rozpaczać :) Twój lekarz coś Ci poradzi. Tym chamowatym się nie przejmuj bo nieraz z bardziej blahych powodów glupi lekarze od razu dobijaja pacjentke ze nic z tego nie będzie.

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell - przykro mi, ale może jeszcze da się coś zrobić... Pogadaj z lekarzem. Jak zapatrujesz się na ewentualne in vitro? Wchodzi to w ogóle w grę? Nie mów proszę, że żyć Ci się nie chce. Masz cudowną córkę i wiele kobiet, nawet tu na forum, marzy żeby mieć chociaż jedno dziecko. Wiem, że chęć pisiadania drugiego jest tak samo silna bo sama przez to przeszłam i też się dołowałam, ale są rzeczy na które nie masz wpływu. Będzie dobrze. Musisz to przetrawić.

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2019, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evellko, będzie dobrze! z tego wynika, że jeden jest drożny a drugi do udrożnienia, więc hsg powinno załatwić sprawę ew. jak dobrze kojarzę można to też zrobić w inny sposób. Będzie dobrze, pogadaj na spokojnie ze sowim lekarzem, a nie w szpitalu..

A tak jak Lavende86 pisze.. masz Kochającego Męża i Córeczkę, a nie jedna by się dała pokroić za chociażby jednego Maluszka.. ( np. ja...) ale wiadomo, że chcesz powiększyć rodzinę, ale spokojnie, z czasem się uda!

A tak z innej beczki, wczoraj docinali mi, że już za stara jestem na pierwsze dziecko i to moja Mama, która wie, że mamy problemy.. Stwierdziłam, ok- za stara na pierwsze, to bach- będą bliźniaki i będę już Mamą Dwójki ;)

Lavende86, Iseko lubią tę wiadomość

Wysłany: 15 marca 2019, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre skopiowałem sobie przepis, na pewno kiedyś wypróbuje :)

Dobrze ze z tą babeczka da się dogadać, może uda Wam się ta współpraca. A te jadłospis co Ci wysłała to z podziałem na konkretne dni i godziny czy taki ogólny zbiór i masz sobie z niego wybierać? Ile posiłku dziennie kazała Ci jeść?

f1d9680377.png
‹‹ 932 933 934 935 936 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ