X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
Odpowiedz

Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak

Oceń ten wątek:
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2019, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry a coś Ci dolega?

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2019, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozo
    Bierz szybko Nifuroksazyd! Mnie postawiło na nogi po 2 tabletkach,dla mnie nie ma lepszego leku to nie tylko gdy biegunka ale wymioty też! Małej też daj osłonowo od razu i probiotyk. Już się pewnie zaraziła. Zdusisz w zalążku.
    Bierz elektrolity i probiotyk i szybko przejdzie.
    Jak nie masz elektrolitów zrób sama. Do jedego kubka woda z dużą szczyptą soli do drugiego z łyżeczką cukru. Do lodówki daj i pij na zmianę łyżeczką.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 12:39

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2019, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry, Zozo dużo zdrówka i obyście szybko wróciły do formy!

Adry troche zdrowego egoizmu i takiego „nie chce mi sie” jest bardzo wskazane!

Nefre_ms chyba ich wywołałam ;)

Frida o ktorej masz wizyte?

Nefre_ ms lubi tę wiadomość

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2019, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Adry nieciekawie. Najwyższa pora zadbac o siebie porządnie. Zdrowie masz jedno i musisz o nie dbać!

Ag wizyta na 19.30 dopiero ;)

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2019, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry jak sama mówisz mało jesz albo wcale mało sypiasz to masz mroczki przed oczami. Zadbaj o siebie bo jeszcze jakieś anemii dostaniesz,a może już ją masz.

Zjadłam trochę czekolady i dzidzia ma dyskotekę. :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 12:45

Evell lubi tę wiadomość

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2019, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka laski.

Orientujecie się mniej więcej kiedy się szwy same rozpuszczają mniej więcej po zabiegu ?

Na pepku i po lewej stronie juz mi się rozpusciły ale po prawej stronie jeszcze nie i je czuje kurcze w szpitalu mi gadali ze niby same się rozpuszczają mnie nic nie boli tylko kurde jak dotykam to czuje ten szew .
    Ktoś coś wie ? Nefre ?

• malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 19 marca 2019, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry no wreszcie!!! Dobrze ze przejrzałas na oczy. Fajnie ze jesteś taka ambitna ale nikt nie jest żadnym super bohaterem z nieograniczonymi siłami.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 23:13

f1d9680377.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2019, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry - świetnie Cię rozumiem. Też jestem przemęczona, a Ty masz więcej roboty ode mnie. Ja jestem na L4, a i tak nie wydalam. Nie śpię w nocy, rano muszę wstać do małej i cały dzień ona nie da mi pół minuty ciszy i spokoju. Nie jestem w stanie nic zrobić chyba, że dam jej telefon. Nawet tv nie działa bo ona ma bajki gdzieś i po chwili zaczyna kombinować. Wczoraj usiadłam na dupie wieczorem to rozlala herbate na siebie, kołderkę, fotel i podłogę. Musiałam prać i myć :-D Też jestem perfekcjonistką i mam wyrzuty cały czas, że za mało robię. Też bym tylko sprzątała i jak skończę to wydaje mi się, że dalej jest robota.

Myślę, że musisz odpocząć. Nie planujesz jakiegoś urlopu? Zacznij też jeść bo nie można tak się głodzić. Ze spaniem nie doradzę bo sama mam mega problem, a brak snu rozwala wszystko, cały organizm kwiczy. Zwłaszcza jak nie można odespać za dnia bo jest robota.

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 19 marca 2019, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2019, 14:45

Arienkas83 lubi tę wiadomość

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 19 marca 2019, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2019, 14:45

Nefre_ ms lubi tę wiadomość

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2019, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry nie można być zawsze na pełnych obrotach i tylko perfekcyjnym. Ja stwierdziłam kiedyś, że czasem trzeba po prostu odpuścić, bo nic się nie stanie, a zdrówko jest najważniejsze! Także sen, wartościowe jedzenie, relaks- takie to zalecenia dla Ciebie ;)

A Frida będę mocno trzymała kciuki za Was ;)

Ja już mam lamettę na stanie, zobaczymy, zobaczymy, co to się po tym będzie działo, mam nadzieję, że nie będzie menopauzy jak po clo :(

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2019, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag dzięki ;)
    Kiedy zaczynasz brać tą lamette?

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2019, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, to też na stymulacje. Ciekawe czy ja kiedyś będę miała normalną owulację ... Tylko, że to ma letrozol w składzie, a clo - klomifen, nie pytajcie o różnicę, bo nie wiem, ale ta lametta jest refundowana u kobiet z rakiem piersi.. bo też tym leczą.. także tak to mi Pani w aptece powiedziała, a raczej tak zapytała owijając trochę, czy nie mam raka, to bym mogła mieć lek za 3 zł zamiast za 60 zł...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 14:49

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2019, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag a to słyszałam o tym leku. Podobno ma dobre efekty i nie uposledza tak endometrium jak clo. Wypróbuj może akurat się uda :) Ale Ty i po clo miałaś owulacje prawda?

Nefre nie jesteś spisana na straty. Po prostu wy kupicie sobie wszystko nowe i lepsze ;) To niepotrzebne wam używane ;)

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2019, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre_ms kupisz sobie wszystko według siebie i tylko to co będzie Ci się podobało ;)

A stymulacje zacznę jak dostanę okres, a dziś dopiero 30 dc więc jeszcze trochę poczekam pewnie..

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2019, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po clo i pregnylu miałam owulacje, bo po samym clo mi pęcherzyk urósł, ale nie pękł.

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2019, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag no to trzymam kciuki! A nie bierzesz progesteronu na wywołanie okresu? Dla mnie najgorsze było to czekanie na okres... Masakra te długie cykle.

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2019, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre no to kupisz sobie używane na olx czy gdzieś. Tym się nie przejmuj,to najmniejszy problem :) Wszyscy wiedzą o waszych staraniach to jak wam się uda to na pewno dużo dostaniecie w prezencie.
    Nie ryj sobie tym glowy. Już niedługo ruszycie z kopyta!

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2019, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chcę nawet, bo po duphastonie się czułam średnio, więc jak nie ma jakieś konieczności, to nie chcę brać.. a im dłuższy cykl, to rzadziej okres i te męczarnie w pierwszy dzień, więc jakiś plus jest..

Nefre_ms jasne, można też używane kupić, tylko według swojego gustu ;)

A pregnyl jest na pęknięcie, tak jak ovitrelle tylko jest połowę tańszy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 15:04

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2019, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre
    To jeszcze się kur... zdziwią :D

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
‹‹ 942 943 944 945 946 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ