Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Multi gratulacje!!!!! ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ Pozytywnie Ci zazdroszczę, wreszcie Kornel przestał męczyć mamę w brzuszku i zacznie poza!
Rozgrzewa (maz), pije herbatkę i masuje
dzisiaj byłam na wizycie, raczej jeszcze się trochę pomecze. Szyjka długa jak na ten etap bo ma ok 2,5 cm, rozwarcie nawet nie na palec, skurczy brak. W środę mam podejść na ktg. Ale z dobrych wieści to mała trochę przystopowala z waga!!! I wygląda że na razie waży 3200
tylko pewnie przenoszę więc lekko pewnie nie będzie. Ale już dzisiaj z duszą na ramieniu szłam, myślałam że z 3,5kg mi zaśpiewa
Multiwitamina, Ag1988, Krystyna123 lubią tę wiadomość
-
Multi a spałaś coś? Ja pamiętam że pierwszej nocy zero dosłownie. Nie wiem czy to adrenalina i hałas zapalania świateł ale oka nie zmrużyłam mimo że po cc synek nie był ze mną pierwszej nocy.
Nic idę pod prysznic i do szpitala sie zbieram.
Zozo to dobrze że szpitala już się nią zajmą i szybko wróci do zdrowia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 06:16
-
nick nieaktualny
-
Aaaaa Multi gratuluję
Dzielna babeczka z ciebie. Pokaż nam tego przystojniaka.
Wypoczywaj kochana i ciesz się małym do woli. Ale super, kolejny maluszek z nami. Ciocia Iza tuli wirtualnie :-*
Zozo tak mi przykro z powodu małej, ale teraz będzie tylko lepiej. W szpitalu się nią zajmą i zaraz wydobrzeje. Uściski dla córci.
Krystyna jak tam teścior? Dziś już 2 kwietnia. Brzuch już zwolniony, możesz zabierać
Nefre jak komplementy były to i zdrówko wraca. Chorobę od razu widać po człowieku. A jak się czujesz?Krystyna123 lubi tę wiadomość
01.2019 udało się
02.2019 serduszko bije jak dzwon♥️
05.2019 będzie córeczka
09.10.2019 Ola-nasz mały cud jest już z nami -
Pozdrawiam ze szpitalnego łóżka. Już po usg i ktg, brak skurczy także dobrze.
Jutro posiewy zwykłe i gbs i mam jeszcze dostać te sterydy na płucka ale nie wiem kiedy. Sklepik jest to sobie kupiłam owoce itp. Na sali tylko jedna babka w zagrożonej ciąży szew miała zakładany i dziś wychodzi więc dziś już sama będę w nocy. Sala 4 osobowa bez osób także git,chyba się zdrzemnę. Młody szaleje nie wie o co kaman że mama od 6tej na nogach.
Adry, Frida91, Multiwitamina, Krystyna123, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
Multi gratulacje!!!!!!!!!!!!
na pewno cudne uczucie móc tulić taki mały skarb!!!
trzymałam mocno kciuki!
gratuluję!
do kogo podobny ?
Multiwitamina lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Adry wrote:wytłumacz jej, ze smecta to taki magiczny płyn w kolorze czekolady, który otruwa bakterie w jelitach - bakterie myslą, że wypiła czekoladę i też sobie ją popijają... a potem... padają martwe (jak jest wrażliwa to wystarczy, że idą spać i nie broją)!!!
Jesli nie będzie pić to bakterie zrobią sobie w jej brzuchu dyskotekę i będzie się czuła tylko gorzejAdry, Krystyna123 lubią tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Spróbuj podawać po troszku. Mi pediatra mówiła kiedyś że dziecko może pić taką porcję łyczkami przez cały dzień i to też działa.
Dostałam zastrzyk w tyłek ze sterydem boli do teraz.Jeszcze dziś wieczorem i jutro 2 razy. Będę tu raczej do poniedziałku bo będziemy czekać na wyniki posiewu.