Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Multi współczuję lewatywy ale... będzie Ci łatwiej urodzić dzięki temu. Nie bój się bólu, każdy go odczuwa inaczej. Dla mnie był silny, dla mojej mamy był porównywalny z miesiączką. Jak by nie było i ja i ona wytrzymałyśmy to. Ty też dasz radę.
czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
-
Multi trzymam kciuki. Dzis juz pewnie zobaczysz maluszka. 😀My z Wróbel juz wyrobilysmy norme ciezkich i beznadziejnych porodów więc Twoj musi byc znosny i szybki
Az mi sie lezka w oku zakrecila. Trzymaj sie cieplo.
Nefre_ ms, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
Multi powodzenia!!! Fajnie, że już będziesz po.
Ja dziś byłam na drugich prenatalnych. Strasznie długo to trwało. Sprawdziła chyba każdy centymetr małego łącznie z dziurkami w nosieWszystko z nim ok. Siedział i lizał pępowinę. Najważniejsze, że zdrowy.
Beatrix_, Arienkas83, Frida91, Adry, Krystyna123, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
Multi dajesz, powodzenia wkrótce się poznacie.
Ja też po wizycie. Szyjka stanęła w miejscu! Huuurraa!Dalej 14 mm a rozwarcie wewnetrzne synek główką docisnął i nie ma rozwarcia. Szyjka twarda trzyma mimo że krótka.
Pępowina między nogami i znowu zasłonił sobie choć zarys jajek był ale siurka nie było widać.
Jutro do szpitala na parę dni, ktg i sterydy na płucka, posiew kontrolny po antybiotyku i gbs od razu już teraz. No zobaczymy ile tam posiedzę, oby krótko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 15:11
Frida91, Beatrix_, Zozo, Adry, Krystyna123, Lavende86, Multiwitamina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Adry, Ag - nie powiem, trochę Wam zazdroszczę wyjścia do pracy
Mi tego brakuje. Dziś i tak sukces bo udało się wyskoczyć na kawę z koleżanką, a to wyczyn u nas. Od siedzenia w domu wariuję. Dziś pilnowałam siostrzeńca i córki to poczułam się jak w wariatkowie
Głowa mnie aż rozbolała. On ryczał co chwilę, a ona wariowała i chciała się nim bawić jak lalką przykrywając go razem z głową kocem. Normalnie dom wariatów
Dostałam przedsmak tego co mnie czeka
Do teraz mnie głowa boli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 19:36
Krystyna123, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
Krystyna coś kombinuje, bo nic się nie odzywa... Może zaskoczyło!?
Multiwitamina, Krystyna123 lubią tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Zozo jak już nieraz mówiłam Nifuroksazyd w tabletkach,zwłaszcza gdy biegunka. Nawet dzieciom można dawać. Moim zdaniem nic leoszego nie ma. Zdrowia dla małej oby się nie odwodniła.
Ja jutro z rana do szpitala,muszę wstać o 6tej, prysznic itd bo na 7.40 mam być. Walnę się tam do łóżka bo mój gin dopiero o 11 będzie. Zapakowałam haftowanie i książkiFrida91, Adry lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2019, 15:14
Arienkas83, Ag1988, Adry, malutka_mycha, Zozo, Krystyna123, Beatrix_, Lavende86, Nefre_ ms, Frida91, Evell, Paula83, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021 -
Ja mojemu dawałam jedną tabletkę i przechodziło. Ale też nie miał sraczki po 20 razy, ona jest starsza to pewnie więcej można brać. To lek co nie przechodzi do krwi ani w żołądku tylko działa w jelitach więc myślę że nie szkodzi już kilkulatkowi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 23:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny