Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
No i co tam Multi?
Js się obudziłam o 6 czyli o 7mej i koniec spania choć oczy szczypią. Raczej już nie zasnę; mąż i synek na nogach. Chyba też zaczyna mi się ta bezsenność bo nieraz nie mogę usnąć do 1,2giej w nocy i budzę się już o 5tej czy 6tej.A na początku leżenia szłam spać po 23ciej i pobudka o 11
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 09:03
-
nick nieaktualny
-
Multi
To chyba dobrze wybrałaś szpital że tacy mili wszyscy dla CiebieNa pewno wiedzą co robią, chcą maluszka trochę pobudzić, ale nie agresywnie. Na pewno niedługo coś ruszy i wszystko będzie dobrze!
Cieszysz się, że niedługo zobaczysz swojego synka? -
nick nieaktualny
-
Multi trzymam kciuki za szybką akcje!
My się dziś z mama w góry wybralysmy, do babci do sanatorium. Za dużo nie pochodzilysmy, mama w szpilkach, ja 9 miesiąc a babcia po operacji ale pogoda zarabista, żal było wyjeżdżać. Pewnie już za tydzień nie uda mi się pojechać, chyba nie będę ryzykować. A też ma być ładnie
Jutro mam nadzieję zapał mi dopisze biorę się za ostatnie porządki w domu, idę do ogrodu popracować. A na wtorek mam w planach okna.Adry, Frida91 lubią tę wiadomość
-
Krystyna123 wrote:Adry, skad ty takie zajebiste porownanie z gorami wzielas? Romantyczne to! Podoba mi sie!
Multi, wyspij sie kobieto. Jutro o tej porze Kornel bedzie wisial na cycku! Niech szybko i sprawnie pojdzie, a boli tylko tyle, ile musi. Zdrowaska leci za was!Adry, Krystyna123 lubią tę wiadomość