X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jesienią stosujemy pozycje różnorodne 🧘🏼‍♀️ by Staremu lulok dygnął w dni płodne 🙋🏼‍♂️
Odpowiedz

Jesienią stosujemy pozycje różnorodne 🧘🏼‍♀️ by Staremu lulok dygnął w dni płodne 🙋🏼‍♂️

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2022, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipcowa wrote:
    Ja to zawsze testuje 10 dpo, a później obrażam się jak wychodzi biel xD
    Wszystko też zależy od tego czy i kiedy obserwujesz spadek temperatury po owulacji :) tak chyba najbardziej taktycznie :D
    Niestety nie obserwuję jeszcze więc w ciemno trochę :D

• siesiepy Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2022, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewiwi wrote:
    wiesz to jst tak. jakktoś umie to i jak sie mogę nauczyć. i to akurat jest prawda. tylko że poza wiedzą potrzeba też sprzętu. żeby dobrze płytki ułożyć to trzeba masę pierdół, inaczej nie wyjdą dobrze. a kostka brukowa...to nie tylko samo ułożenie. podbudowa, obrzeżowanie lub bez, korytowanie( kto ma pod ręką koparkę ) spadki wysokościowe... ja umiem zaplanować, ale fizycznie robić nigdy w życiu. a co do kuchni -mój mąż ci zrobi jak chcesz :D

Ja to wiem z ty to wiesz. A chłop jest chłopem i marudzi.
    Pomijam fakt że jak porównuje płytki które położył w garażu do tych położonych przez fachowców w łazience, to on położył ładniej. Ot, perfekcjonista, będzie kładł 4 płytki na dzień i 5 razy zrywał, ale będzie miał idealnie. A fachowiec leci, żeby zrobić robotę i tyle. Tu 1mm odstaje? Nikt nie zauważy (no ja nie i mi to bimba, ale hehe, mój chlop zobaczy :D).

Edit: a co do kuchni to się robi, tzn nasz magik pojechał do Krakowa właśnie z płytą bo chcieli (firma od płyt, frontów itd) dosłać nam brakujące fronty z reklamacji dopiero 10 grudnia. Powiedziałam że nie ma opcji, święta miały być już na swoim. :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2022, 11:06

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
    01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    07.24 puste jaja płodowe 💔💔
    9 stymulacji letrozolem ❌

29♀️34♂️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾crossmatch 25,3%
    ◾MSOME: 0% + 1%
    ✔ hormony i witaminy, antyTPO i antyTG, wymazy i biocenoza, MUCHa, cytologia, białko s i c, v-leiden, homocysteina, ferrytyna, ANA1, krzywe, gastroskopia(helico + celiakia), kariotypy, USG jąder, nasienie: koncentracja 22mln/ml, RP 60%, morfologia 7%, DFI 11%, HBA 70,5%, MAR

03.25 IMSI 💉13MII -> 1❄️ 5BB 7d
    04.25 FET beta 10dpt <0,1

05.25 IMSI + FertileChip💉14MII -> 1❄️ 3AB 5d
  • Namisa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2022, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za wszystkie rady i ciepłe słowa dziewczyny 💚 Już mi troche lepiej, powietrze uszło, tylko trochę głowa boli teraz ;) Odnosząc się do waszych pytań u nas sytuacja jest taka, że największą część budowy mamy za sobą, ale chyba stare żale pozostały. Mieszkamy na swoim już od połowy tego roku, zostały nam tak naprawdę sprawy kosmetyczne w stosunku do tego co już zrobiliśmy - wykończenie części pomieszczeń, kostka w ogrodzie, klimatyzacja. Ale w głowie dużo presji i wyobrażeń jak to powinno być, a jak jest. Przyznam że z nas dwojga nad domem pracował głównie mąż, musiał mnie trochę zaganiać do niektórych rzeczy ale ostatecznie robilam co w mojej mocy. On jest Zosią Samosia, nie potrafi nikomu oddać pracy, uparł się że sam zbuduje domek gospodarczy, sam zrobi kostkę (dogadalam że szwagra weźmie do pomocy, ale i tak nie jest zachwycony). A żeby on chociaż ogarniał te tematy budowlane - niee, zupelnie, jest programistą 🤨 Budowa to była dla nas całkowita nowość, pewnie też stąd tyle stresu generowała. Teraz znowu dziecko - też totalna nowość. A jak widać słabo sobie z tym radzimy. Mam trochę obaw, ale damy radę - musimy. My dużo gadamy, ale ten problem pozostaje jakiś taki nierozwiązany mimo upływu czasu. Chyba tu mamy dużą różnicę charakterow, ciężko się nam nad tym pracuje.

siesiepy, Mart768 lubią tę wiadomość

• Namisa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2022, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wiecie co - posłuchałam was! 🥰 Właśnie pije pyszna kawkę i jem śniadanko którego nie zjadłam przez poranne badania. Dzięki, człowiek czasem zapomina o takich prostych rzeczach na poprawe humoru ❤️
    IMG-20221108-110030909-HDR.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2022, 11:11

siesiepy, M94, Emka06, Niaha, izzy91, Nataliii, Amunicja, Rica, oloska, Mart768, Anett93, MarzycielkaMadzik, ChocoMonster, Vivico, Beezi, Cotakoza, 2+3, Kil lubią tę wiadomość

• siesiepy Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2022, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namisa wrote:
    Dzięki za wszystkie rady i ciepłe słowa dziewczyny 💚 Już mi troche lepiej, powietrze uszło, tylko trochę głowa boli teraz ;) Odnosząc się do waszych pytań u nas sytuacja jest taka, że największą część budowy mamy za sobą, ale chyba stare żale pozostały. Mieszkamy na swoim już od połowy tego roku, zostały nam tak naprawdę sprawy kosmetyczne w stosunku do tego co już zrobiliśmy - wykończenie części pomieszczeń, kostka w ogrodzie, klimatyzacja. Ale w głowie dużo presji i wyobrażeń jak to powinno być, a jak jest. Przyznam że z nas dwojga nad domem pracował głównie mąż, musiał mnie trochę zaganiać do niektórych rzeczy ale ostatecznie robilam co w mojej mocy. On jest Zosią Samosia, nie potrafi nikomu oddać pracy, uparł się że sam zbuduje domek gospodarczy, sam zrobi kostkę (dogadalam że szwagra weźmie do pomocy, ale i tak nie jest zachwycony). A żeby on chociaż ogarniał te tematy budowlane - niee, zupelnie, jest programistą 🤨 Budowa to była dla nas całkowita nowość, pewnie też stąd tyle stresu generowała. Teraz znowu dziecko - też totalna nowość. A jak widać słabo sobie z tym radzimy. Mam trochę obaw, ale damy radę - musimy. My dużo gadamy, ale ten problem pozostaje jakiś taki nierozwiązany mimo upływu czasu. Chyba tu mamy dużą różnicę charakterow, ciężko się nam nad tym pracuje.

O nie, najgorszy typ mężczyzny: Zosia samosia. :P jak on zrobi to będzie lepiej niż jak zrobi ktoś inny. Po jegojnemu. :P
    Na pewno będzie dobrze, zwłaszcza że jak widać: rozmawiacie. A to najważniejsze. ♥️

Namisa lubi tę wiadomość

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
    01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    07.24 puste jaja płodowe 💔💔
    9 stymulacji letrozolem ❌

29♀️34♂️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾crossmatch 25,3%
    ◾MSOME: 0% + 1%
    ✔ hormony i witaminy, antyTPO i antyTG, wymazy i biocenoza, MUCHa, cytologia, białko s i c, v-leiden, homocysteina, ferrytyna, ANA1, krzywe, gastroskopia(helico + celiakia), kariotypy, USG jąder, nasienie: koncentracja 22mln/ml, RP 60%, morfologia 7%, DFI 11%, HBA 70,5%, MAR

03.25 IMSI 💉13MII -> 1❄️ 5BB 7d
    04.25 FET beta 10dpt <0,1

05.25 IMSI + FertileChip💉14MII -> 1❄️ 3AB 5d
  • M94 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2022, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mam pytanie o ból owulacyjny. Teoretycznie owulacja była wczoraj czyli 15dc (pik na tescie w niedziele o 23). Ból troche przypominał kolkę lub skurcz większej części podbrzusza zamiast ciągnięcia/rwania jajnika, choć podczas stosunku czułam jak mąż naparzał w jajnik. Zastanawiam sie czy to ok. Działaliśmy w tym okresie dość intensywnie, moze to tez dlatego 😅

Poza tym jutro ide do gin w klinice na omówienie wszystkich wyników badan i dalszych kroków. Do tej pory u gin byłam tylko na corocznych cytologiach i rutynowych kontrolach. Czy moge ja jutro o cos dodatkowego poprosić? Czy 2 dni po owu jest juz możliwość sprawdzenia i potwierdzenia czy sie faktycznie odbyła? Na badanie progesteronu to chyba jeszcze za wczesnie?

Z góry jak zawsze dzieki za Wasze wsparcie i niesamowita wiedzę w temacie 🥰 ja dopiero zaczynam na poważnie sie tym wszystkim interesować…🙈

👱🏼‍♀️28 👨🏼29 🍀12 cs

01.05.2023 - ⏸️
    19.01.2024 - 👶🏼🩵

age.png
  • Niaha Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2022, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namisa wrote:
    Ale wiecie co - posłuchałam was! 🥰 Właśnie pije pyszna kawkę i jem śniadanko którego nie zjadłam przez poranne badania. Dzięki, człowiek czasem zapomina o takich prostych rzeczach na poprawe humoru ❤️
    IMG-20221108-110030909-HDR.jpg

Smacznego 🥰🥰🥰

Namisa lubi tę wiadomość

👩 33 lat ❤️ 🧔32 lat ❤️ 👶 0,5 lat ❤️ 🐶 11 lat

31.10 - Remigiusz jest już z nami ❤️ 3010g, 53cm

age.png
  • Sara30 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2022, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co. Zawsze w ciąży miałam przeczucie. I nie chodzi o objawy a o jakieś takie wewnętrzne przekonanie, że się udało.
    Teraz tego nie mam.
    Jestem 9 dpo więc mogę oficjalnie rozpocząć sezon na "pajacuje z testem pod oknem bo może wyczaruje kreskę".
    Ale jak to mówił Chajzer "Vizzir- bielsze nie będzie"
    Choć wiem że 9dpo to mało prawdopodobne by cokolwiek było ale jednak przeczucia brak

siesiepy lubi tę wiadomość

💁🏻‍♀️33
    🙋🏻‍♂️38
    👩🏻🩷9 E 👦🏻🩵8 E 👧🏻🩷6 T 👶🏻 L:
    age.png

Szalona rodzina z 4 szalonych dzieci 🤪
    Szalona matka córki z niepełnosprawnościami 👻
  • Biedronka@ Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2022, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, to i ja się przywitam na listopadowym wątku 😊 staramy się od marca 2022 o drugie dziecko, w cyklu październikowym ciąża biochemiczna😔 będę testować 19.11
    Wszystkim🤰serdecznie gratuluję a za staraczki trzymam mocno kciuki🤞🤞

Sara30, Niemampomyslunanick lubią tę wiadomość

👸 &🤴 &🧒&👶

age.png
  • Anett93 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2022, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipcowa wrote:
    Sara czytam o Waszej rodzinie z podziwem..
    Jesteś dla mnie mega Siłą <3
    Podziwiam Cię z całego serca, bo może to egoistyczne ale ja bardzo boję się takiej sytuacji, że będę miała chore dziecko. Po prostu nie wiem czy byłabym w stanie sobie z tym poradzić, mieć tyle siły i wytrwałości żeby walczyć. Dlatego Sara - czapki z głów <3

Podpisuję się pod Twoimi słowami, dosłownie to samo chciałam napisać. Sara jesteś bohaterką i dla Nas i dla swojej córeczki 😗

siesiepy, Lipcowa lubią tę wiadomość

👩30 🧔29
    👩🧔2016
    👰🤵‍♂️2020

Starania o pierwszą dzidzię od 12.2021 💙

07.11.2022 - 12dpo ⏸️ - beta 17.7 🤰
    24.11.2022 - (6+2) 0.3cm widocznego zarodka 🥰
    08.12.2022 - (8+2) 1.5cm Dzidzi z bijącym ❤️
    29.12.2022 - (11+2) 4.5cm Małego Cuda ❤️
    12.01.2023 - (13+2) I prenatalne,
    6.7cm prawdopodobnie chłopiec 💙🧑
    16.02.2023 - (18+2) 244g szczęścia 💙
    02.03.2023 - (20+2) II prenatalne, 340g zdrowego chłopca 💙
    16.03.2023 - (22+2) 475g 💙
    13.04.2023 - (26+2) Wojtuś 770g 💙
    11.05.2023 - (30+2) 1607g 💙
    15.05.2023 - (30+6) III prenatalne, 1645g 💙 zdrowy🧑
    01.06.2023 - (33+2) Klocuś 2446g 💙🙈😅
    29.06.2023 - (37+2) 3190g 💙
    14.07.2023 - (39+3) Wojtusiowi się nie spieszy 🤷‍♀️
    18.07.2023 - (40+0) wizyta, wychodź synku 💙💚
    25.07.2023 - (41+0) Wojtuś na świecie 💙🧑
  • Ewiwi Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2022, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam jakiś chyba tydzień na "nie". zamówienie na doz - w kompletacji od dwóch dni..... facet od pralki - może dzisiaj przyjadę.... młody zaspał do szkoły ...... a to dopiero wtorek.... jutro sprawa w sądzie (może nie zaśpię)a w czwartek gin. jeszcze dzisiaj jak nie przyjedzie do pralki muszę zapierniczać po 19 do syna uprać :D aaa kurde jeszcze przegląd fury mam zapomniałam :) coś mi nie wyjdzie,czuję pod skórą. mam nadzieje żechociaż gin mnie ciut pocieszy za dwa dni

*starania od XI 2021
    *maj 2022 beta 30
    *15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
    *euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem
  • Lipcowa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2022, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M94 wrote:
    Dziewczyny, mam pytanie o ból owulacyjny. Teoretycznie owulacja była wczoraj czyli 15dc (pik na tescie w niedziele o 23). Ból troche przypominał kolkę lub skurcz większej części podbrzusza zamiast ciągnięcia/rwania jajnika, choć podczas stosunku czułam jak mąż naparzał w jajnik. Zastanawiam sie czy to ok. Działaliśmy w tym okresie dość intensywnie, moze to tez dlatego 😅

Poza tym jutro ide do gin w klinice na omówienie wszystkich wyników badan i dalszych kroków. Do tej pory u gin byłam tylko na corocznych cytologiach i rutynowych kontrolach. Czy moge ja jutro o cos dodatkowego poprosić? Czy 2 dni po owu jest juz możliwość sprawdzenia i potwierdzenia czy sie faktycznie odbyła? Na badanie progesteronu to chyba jeszcze za wczesnie?

Z góry jak zawsze dzieki za Wasze wsparcie i niesamowita wiedzę w temacie 🥰 ja dopiero zaczynam na poważnie sie tym wszystkim interesować…🙈

Za wcześnie, zbadaj proga 6-8 dpo

M94 lubi tę wiadomość

🙋🏻‍♀️ 29 🙋🏻‍♂️ 30 👶🏻

Jeden drożny jajowód ❌
    Endomenda 🆘 Hashimoto 🆘

🧔🏻🆘
    oligozoospermia.

1️⃣ 9️⃣.

📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀 👶🏻
    ❄️ 4.2.2. ✨

🌟 01.25 Naturalny CUD💔 10/11 tc 👼🏻

"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️

"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻‍♀️

age.png
  • M94 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2022, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipcowa wrote:
    Za wcześnie, zbadaj proga 6-8 dpo
    Ok, dzieki, tak podejrzewałam. A na usg bedzie widać czy ta owulacja sie faktycznie odbyła?

👱🏼‍♀️28 👨🏼29 🍀12 cs

01.05.2023 - ⏸️
    19.01.2024 - 👶🏼🩵

age.png
  • Anett93 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2022, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namisa wrote:
    U mnie dziś od rana dzień z kategorii katastrof. Tak się pokłóciliśmy z mężem ze wybuchnelam płaczem, co nie zdarza mi się praktycznie w ogóle. Poszło o to o co zawsze -mamy permanentny problem w podziale obowiązków i rozkładem sil, zaczął się wraz z budowa domu i trwa nadal choć ostatnio wydawało mi się ze zmniejszył na sile. Mąż chce robić dużo, szybko, załatwiać rzeczy, ogarniać ogród. Ja mam wolniejsze tempo, boje się przesadzać z ilością rzeczy i wydawania pieniędzy, wolę to zaplanować, czasem mam coś zrobić, a przenoszę na kolejny miesiąc żeby lepiej dopiąć budżet, bo to w danym momencie jest dla mnie mniej priorytetowe... Często sugeruje mężowi że mógłby się ta praca z kimś podzielić, bo sam nie ogarnie, a ja z brzuchem niekoniecznie będę w stanie mu pomóc np z układaniem kostki brukowej 😖 Mąż czuje się przytłoczony nawałem pracy, obydwoje jesteśmy pod presją (bo ciąża też robi swoje na głowę) no i tak się nawzajem oskarżamy kto czego nie zrobil, a powinien. I po kolejnej fali tych oskarżen po prostu dziś nie wytrzymałam, tama puściła. Pogadaliśmy, ledwo zdarzyłam na autobus. I teraz czekam do pobrania krwi, a potem mnóstwo zalatwien urzędowych na mieście. No, nie jest to mój dzień 😥 Musialam to z siebie wyrzucić ☹️

Dobrze, że pogadaliście, myślę, że Twój Mąż też nie chce źle. Ale z tym planowaniem, to jakbym siebie widziała. Ja też wolę wydatki rozkładać niż wydawać dużo w jednym miesiącu. Będzie dobrze Namisa :)

Namisa lubi tę wiadomość

👩30 🧔29
    👩🧔2016
    👰🤵‍♂️2020

• Lipcowa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2022, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdradzę Wam, że w Naszym małżeństwie to ja jestem taką Zosią Samosią i wiem, że życie z takim człowiekiem nie jest łatwe - my takie typy też nie mamy ze sobą łatwo 😅 moje motto niemal brzmi "albo zrobić coś porządnie albo nie robić wcale" 😅 i tak też potrafię poprawiać coś milion sto tysięcy razy, bo inaczej nie daje mi to spokoju 😅 i czasami małe błahostki dla Nas urastają do rangi mega problemu także trochę Wasze drugie połówki rozumiem 🤭😂

Ewiwi, Anett93, siesiepy, Emka06, Vivico, Kil lubią tę wiadomość

🙋🏻‍♀️ 29 🙋🏻‍♂️ 30 👶🏻

Jeden drożny jajowód ❌
    Endomenda 🆘 Hashimoto 🆘

🧔🏻🆘
    oligozoospermia.

1️⃣ 9️⃣.

❄️ 4.2.2. ✨

age.png
  • Ewiwi Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2022, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipcowa wrote:
    Zdradzę Wam, że w Naszym małżeństwie to ja jestem taką Zosią Samosią i wiem, że życie z takim człowiekiem nie jest łatwe - my takie typy też nie mamy ze sobą łatwo 😅 moje motto niemal brzmi "albo zrobić coś porządnie albo nie robić wcale" 😅 i tak też potrafię poprawiać coś milion sto tysięcy razy, bo inaczej nie daje mi to spokoju 😅 i czasami małe błahostki dla Nas urastają do rangi mega problemu także trochę Wasze drugie połówki rozumiem 🤭😂
    ja mam tak - no jak to ja nie zrobię? ja? a zobacz że zrobię :D mąż to mówi - na tym się znam to umiem tego nie. a ja uparcie muszę próbować sama :D

Lipcowa, siesiepy lubią tę wiadomość

*starania od XI 2021
    *maj 2022 beta 30
    *15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
    *euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem
  • Lipcowa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2022, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M94 wrote:
    Ok, dzieki, tak podejrzewałam. A na usg bedzie widać czy ta owulacja sie faktycznie odbyła?

Tak :) w sumie najbardziej wiarygodne źródło :)

M94, siesiepy lubią tę wiadomość

🙋🏻‍♀️ 29 🙋🏻‍♂️ 30 👶🏻

Jeden drożny jajowód ❌
    Endomenda 🆘 Hashimoto 🆘

🧔🏻🆘
    oligozoospermia.

1️⃣ 9️⃣.

❄️ 4.2.2. ✨

age.png
  • Namisa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2022, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipcowa wrote:

No życie z wami-perfekcjonistami to nie jest prosta sprawa, nie ma co ukrywać 😁 Frustracja czasem wylewa się uszami, zazwyczaj u obu stron haha 😵‍💫 Ale jak to mówią widziały galy co brały 😆
    A ja już wracam, z urzędami poszło szybko, kawka wypita, maz zadowolony bo nadgonilam zaległe i bieżące sprawy, krew na badania spuszczona. Żyć nie umierać, jak to się poranek potrafi różnić od reszty dnia czasem :D Ale jeszcze nie chwale przed zachodem słońca 😅

Lipcowa, Emka06, M94, Jagodecka, siesiepy, Vivico, Amunicja lubią tę wiadomość

• nesairah Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2022, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Produkujecie jak szalone, nie daję rady czytać na bieżąco :D

Sara, rzuciła mi się w oczy Twoja historia. Jesteś mega bohaterką. Mój syn ma ZA i dla mnie to już mega wyzwanie... ale wierzę, że każdy dostaje tyle ile jest w stanie udźwignąć 💪

Dziewczyny trzymajcie kciuki, dzisiaj pozytywny test owu, wszystkie objawy wskazują, że to już tuż tuż... 🤭

✊✊✊ za wszystkie testujące! Zaglądam wciąż w poszukiwaniu nowych pozytywnych testów.

siesiepy lubi tę wiadomość

preg.png

2017 - 👦, 2021 - 👶

2016 - [*] 6tc 👼
    2019 - [*] 6tc 👼
    2022 - cb💔
  • Anett93 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2022, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka@ wrote:
    Dziewczyny, to i ja się przywitam na listopadowym wątku 😊 staramy się od marca 2022 o drugie dziecko, w cyklu październikowym ciąża biochemiczna😔 będę testować 19.11
    Wszystkim🤰serdecznie gratuluję a za staraczki trzymam mocno kciuki🤞🤞

Witaj :)

👩30 🧔29
    👩🧔2016
    👰🤵‍♂️2020

‹‹ 139 140 141 142 143 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ