Jesienią stosujemy pozycje różnorodne 🧘🏼♀️ by Staremu lulok dygnął w dni płodne 🙋🏼♂️
-
WIADOMOŚĆ
-
NaszCud wrote:Ale niepokoi cie coś w tym wykresie? Bo jak dla mnie jest ok. Masz bardzo podobny do mojego:p powodzenia ✊🍀
Choco działaj tam ostro z mężem ✊✊✊
Kaja ja odniosę się do twojego podejścia. Z jednej strony spokojniejsza glowa ale z drugiej... Z punktu widzenia straczek ktore latami próbują, tracą ciążę ja bym zbadała raz przyrost skoro już raz betę zrobiłaś. Bo pluła bym sobie później jakbym stracila ta ciążę ze nie zrobiłam nic dla tego dzieciatka zeby mu pomóc. Wiem po sobie jak to jest ze gdyby nie leki syna by nie było już na starcie. Ale każdy robi jak uważa. Trzymam kciuki i dbaj o was . Powodzenia ✊🍀
Nie, nie. Jest po prostu zadziwiająco dobry i obiecujący. Niewiele nadziei sobie robiłam na ten cykl, ze względu na dużą ilość pracy, dodatkowo to jest pierwszy cykl z Euthyroxem. Dodatkowo nie mam żadnych objawów PMS jak to miałam w poprzednich cyklach. Dziwnie jest, tak bezobjawowo.👩 31 l.
AMH 2,72
MTHFR, PAI: hetero
Hashimoto
🧔🏻♂️ 36 l.
Obniżone wyniki nasienia.
Walczymy o poprawę wyników.
-> następna wizyta 14.08.2025
02.03.2023 - 💔 -
mimi_m wrote:ChocoMonster - a powiedz miewasz testy owulacyjne biel totalna?
Ja zaczynam standardowo ok 10dc i zawsze już coś było takiego totalnie białego nie miałam nigdy, dziś zrobiłam ten z rosmana i jest blady
Zależy kiedy standardowo masz owu, jeśli np koło 20dc to owulaki mogą być białe teraz✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Bialeekk wrote:Jejku mam okropnie głupie pytanie, ale wkurza już mnie to😂🙈
Powiedzcie mi proszę, czy długo będzie skakała ta kreska na wykresie wyznaczająca owu w aplikacji?
Nagle, nie wiadomo skąd zaczęła mi pokazywać dziś owulacje, po zmierzeniu temp miałam już niby 1dpo i zaraz znowu się przestawiła.
Moja nerwica na tym cierpi😂
Dzieje się tak bo dopiero wczoraj zaczęłaś mierzyc temperature zamiast od początku cyklu - algorytm wyłapał już skok, przyrównał do średniej populacyjnej i twoich objawów (zaznaczony przez ciebie wzrost libido mógł zasugerować dodatkowo owulację), dlatego kreska się pojawiła. To jest algorytm który dopiero uczy się ciebie i twoich objawów - trzeba kilku dobrych cykli zanim ogarnie co i jak. No i ta kreska jest przerywana, nie ciągła - czyli to nie jest wyznaczona owulacja, a szacunkowa. Badaj śluz, wpisuj objawy jakie się da i mierz temperaturę od początku cyklu - im więcej danych tym szybciej program ogarnie co i jak i te prognozy będą bardziej trafne.Claire lubi tę wiadomość
-
Bialeekk wrote:Jejku mam okropnie głupie pytanie, ale wkurza już mnie to😂🙈
Powiedzcie mi proszę, czy długo będzie skakała ta kreska na wykresie wyznaczająca owu w aplikacji?
Nagle, nie wiadomo skąd zaczęła mi pokazywać dziś owulacje, po zmierzeniu temp miałam już niby 1dpo i zaraz znowu się przestawiła.
Moja nerwica na tym cierpi😂Anett93 lubi tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Niaha wrote:Kurcze, chyba nie ogarnęłam tego tematu z marchewką, myślałam że jest na pms 😅
A więc w moim przypadku mi pewnie nie pomożeNie tylko przed okresem.
Jak ktoś jeszcze jest ciekawy a przegapił temat to polecam Wam krótkiego e-booka od Kasi:
🥕https://wiecejnizhormony.pl/do-pobrania/🥕Wiara Nadzieja Miłość, siesiepy lubią tę wiadomość
-
ChocoMonster wrote:To jest tylko aplikacja. Pokazuje i przewiduje owu na podstawie swoich wytycznych, które z Twoją owu mogą mieć niewiele wspólnego. Może skakać non stop po wprowadzeniu objawów.
Doobraa! Dzięki dziewczyny😂 ja byłam pewna, że coś już zepsułam i się denerwowałam😂🙈
„ Niech wam (Bóg) w dzieciach wynagrodzi❤️”
-
NaszCud wrote:Zmykam. Kciuki jak któraś jutro testuje ✊
Dla mnie będzie ciezki dzień bo jest Światowy dzień wczesniaka 💜 i wspomnienia wracają
Pamiętaj, ze jesteś WIELKA ❤️ mój wcześniaczek ma już 2,5 roku 🥹oloska lubi tę wiadomość
-
Namisa wrote:Ale są teleporady, wystarczy wstukać polecanych ginekologów w Polsce na znanym lekarzu i zapisać się nawet do takiego z innego miasta. Wytłumaczysz jak wygląda temat, co usłyszałas od tamtego lekarza, że zależy ci na tym żeby upewnić się że pęcherzyk pęknie już w tym cyklu. I daje ci słowo - wystarczy chciec i przewertować pierwsza stronę znanego lekarza, a umówisz teleporade jeszcze na dziś, dostaniesz receptę i wieczorem pognasz do apteki po Ovitrelle! Ten cykl nie musi być wcale stracony.
jeszcze się tak zastanawiam
w szczęsliwym cyklu miałam wizytę 28 kwietnia. wtedy też miałam pęcherzyk 19 mm i zero owulacyjnych. gin stawiał na owulacje dzień później. dopiero wieczorem tego dnia ściemniał owulak, pik nastepnego dnia, a owulacja 30 kwietnia, raczej po południu/wieczór.
tylko martwi mnie to słabe endometrium....*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Ewiwi wrote:spróbuję bo u siebie żaden mi nie da.
jeszcze się tak zastanawiam
w szczęsliwym cyklu miałam wizytę 28 kwietnia. wtedy też miałam pęcherzyk 19 mm i zero owulacyjnych. gin stawiał na owulacje dzień później. dopiero wieczorem tego dnia ściemniał owulak, pik nastepnego dnia, a owulacja 30 kwietnia, raczej po południu/wieczór.
tylko martwi mnie to słabe endometrium....
Stymulacja clo osłabia endometrium i może niekorzystnie wpływać na ilość śluzu . Dlatego warto brać wiesiołek, jeść migdały, morele i wszystkie inne polecane rzeczy.
Tak jak dziewczyny mówią, znajdź innego lekarza. Na ZnanyLekarz często można dorwać wizyty nawet w ten sam dzień albo nazajutrz. Jeśli Ci zależy to się nie poddawaj -
ChocoMonster wrote:Ja jem od 1dc, staram się chrupać co dwa dni, bo codziennie jednak nie daje rady. W poprzednim cyklu zaczęłam ok. 13dc i jadłam aż do 30dc, miesiączka była mniej bolesna, polecam
Dziękuję Ci bardzo! 😊ChocoMonster lubi tę wiadomość
-
Staraczka, Beezi może jeszcze się uda 🤞 Mam nadzieję, że Kaja przełamała te kilka dni bez kreseczek.
Ewiwi tak jak ktoś już napisał, to Ty decydujesz, a nie lekarz. Dopóki jest pecherzyk to przecież szansę są!
U mnie dzisiaj 11dpo i zaczyna juz brzuch pobolewac. Pewnie 🐒 przyjedzie w weekend potowarzyszyc mi na studiach 😆 Schrupałam właśnie marchewkę, to może chociaż będzie mniej bolesnie.
Choco wpisz mnie proszę na testowanie 21.11 bo tam nikogo nie ma 😉 Jak nie do tej pory nie dostanę do okresu, to zatestuje.Ona: 32 lat, On: 33 lat, Starania od 1.2022
💃
✅ 11.2023 Histeroskopia i usunięcie polipa, stan zapalny endometrium
❌ Endometrioza, zajęty lewy jajnik, zrosty na jelicie cienkim i w jamie otrzewnowej
🕺
❌ morfo 2%, za mała ruchliwość, leukocyty, żylaki I/II st.
⏸️ 16.08.2024, Beta 58, prog 17,64 19.08 beta 278, prog 34, 22.08 beta 1278 prog. 30 -
Staaraczkaaa wrote:Człowiek to jest głupi, dzisiaj 10 dpo a ja robiłam test i łudziłam się, że coś będzie
biel Vizira.
Skłonił mnie do tego duży ból piersi i od prawie owulacji odczuwałam ciągnięcie w jajnikach/ macicy z kłuciem, co jest u mnie dziwne.
No nic zatestuje później jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2022, 10:49
-
Bambi92 wrote:Staraczka, Beezi może jeszcze się uda 🤞 Mam nadzieję, że Kaja przełamała te kilka dni bez kreseczek.
Ewiwi tak jak ktoś już napisał, to Ty decydujesz, a nie lekarz. Dopóki jest pecherzyk to przecież szansę są!
U mnie dzisiaj 11dpo i zaczyna juz brzuch pobolewac. Pewnie 🐒 przyjedzie w weekend potowarzyszyc mi na studiach 😆 Schrupałam właśnie marchewkę, to może chociaż będzie mniej bolesnie.
Choco wpisz mnie proszę na testowanie 21.11 bo tam nikogo nie ma 😉 Jak nie do tej pory nie dostanę do okresu, to zatestuje.✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca, 12:23
2024
3 x IUI
2025
01.2025: 1 IVF - krótki protokół: 16 kumulusów -> 5 x MI, 2 x zdegenerowane
03.2025: 2 IVF - długi protokół: 15 kumulusów -> 1 x MII (nie zapłodniła się), 3 x GV
04 - 07.2025 - Omnitrope 0,1 mg
05.2025 - mezoterapia jajników
08.2025 - 3 IVF - krótki protokół: 23 oocyty (większość zdegenerowanych), 7 słabych komórek, których nie zdecydowaliśmy się zapłodnić
ANA 1, ANA 2, AOA ➕️ -
nick nieaktualnyM94 wrote:Hej, u mnie tez 10 dpo i ciągnięcia/kłucia w macicy od owulacji (+ ból piersi, ale to u mnie nic nie znaczy - w każdym cyklu mam po owu). Ale na razie nie testowałam, najwcześniej w sobote zatestuje. Głowa do góry, jeszcze wczesnie!
-
jedna teleporada z głowy, odmówił. niech pani uda się do lekarza który zlecał stymulację.
Bezimienna lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Emka06 wrote:Choco, możesz mi wpisać 🐒
Tulę ❤️Emka06 lubi tę wiadomość