Jeśli bobasa 👶🏼 chcesz znaleźć w kapuście🥬, oddaj się w maju 🌸🌿 miłosnej rozpuście❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Angi90 wrote:Jak wszystkie napiszemy do Allegro z reklamacją sytuacji o jeden produkt, to powinni zauważyć, że coś nie tak. Jeszcze czekam. Wiecie, że oni są Super Sprzedawcą?! Nie wiem na jakiej podstawie 😤
P.S. a jak to zwrócone? Bez Towjej zgody?! Przecież to wiążąca umowa kupna-sprzedaży.
Mi w dyskusji napisali coś takiego:
"Dzień dobry,
Pieniądze zostały zwrócone wszystkim którzy zamówili w.w produkt, z racji pomylonej ceny z ilością towaru podczas wystawiania. Dlatego też nie jesteśmy w stanie zrealizować zamówienia
Przepraszamy za wszelkie niedogodności.
Co do zwrotu za produkt- jest to zależne od klienta jak zapłacił za towar. Wszelkie wpłaty-wypłaty są dokonywane przez serwis allegro.
Zważywszy na zaistniałą sytuację, zachęcam do zamówienia telefonicznego, a dopasujemy indywidualny rabat do kolejnych zakupów"
-
Niaha, Cukruś... No nic, zobaczymy 😏 Płaciłam blikiem i widzę, że jeszcze kasa do nich nie trafiła. Zapytałabym jaki rabat dadzą mi w takim razie na tą Omegę, wszakże to nas interesuje.
Edit: status: oczekuje na nadanie
Edit2: mam nr przesyłki InPost /widoczna w Allegro i aplikacji InPostWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2023, 12:25
-
Dziewczyny próbowałam nadrobić i widziałam rozmowę o suplementach. Polecam wam poczytać o suplach z firmy singularis. Wszystkie mam praktycznie z tej firmy oprócz NAC, inozytolu i kwasu foliowego, bo te biorę z Alinessa.
Nasza suplementowa szafka w sumie składa się głównie z singularisa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2023, 11:58
Selina, Niaha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa bym to mimo wszystko odczytywała za dobry znakCukruś wrote:Angi napisali mi, że doszło do pomyłki i oieniadze już zwrócone, probuje jakoś wyjaśnić że jakim cudem dwukrotnie doszło do pomyłki. Napisz do nich też
Próbuje coś ugrać, ale ciężko to widzę
w sensie, że te kapsułki nie dotrą. Pomijając sprzedawcę na Allegro, to ta firma produkująca to omega nie jest jakoś znana, jest poprostu tania. Nie koniecznie musi więc być też taka ilość omega w kapsułce jak to jest opisane na opakowaniu.
Kupcie dziewczyny może coś bardziej sprawdzonego?
Ostrovit jest bardzo dobry albo Naturell (od nich lykalam omega3 1000mg) z tych tańszych
Tak tylko ostrzegam, że naprawdę trzeba patrzeć na jakość supli, bo to nie leki więc nie są przebadane -
Kurde, u mnie dzisiaj śluz z niewielką ilością krwi, 23dc 🙄 także ekhem, chyba ktoś tu planuje wpaść 🐒
Edit, moje cykle są 25-28dniowe. I często poprzedzone właśnie plamieniem. Także nie zdziwię się jak w weekend przyjdzie koleżanka 🔴Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2023, 12:04
Karina lubi tę wiadomość
👩'95 👨'94
👦08.2020 👼07.2022👦02.2024
⏳01.2025 starania o 👶
⏸️18.08.2025 (10dpo)
🤰19.08.25 - beta - 14.3, prog 20
🤰21.08.25 - beta - 55,4
🤰23.08.25 - beta - 148
🤰27.08.25 - beta - 848, prog 12
🤰04.09.25 - 6+0 - 0,288 cm z serduszkiem ❤️
🤰18.09.25 - 8+0 - 1,59 cm 🫛
🤰15.10.25 - 11+6 - 5,5 cm 👶
🤰21.10.25 - prenatalne, 7 cm zdrowy dzidziuś 👶
🤰12.11.25 - ⌛

-
nick nieaktualnyRaczej implantacja 🥰eM 🌺 wrote:Kurde, u mnie dzisiaj śluz z niewielką ilością krwi, 23dc 🙄 także ekhem, chyba ktoś tu planuje wpaść 🐒
Edit, moje cykle są 26-28dniowe. I często poprzedzone właśnie plamieniem.
Cukruś, Pimpuś, Wioleta91, Niaha, eM 🌺 lubią tę wiadomość
-
eM 🌺 wrote:Kurde, u mnie dzisiaj śluz z niewielką ilością krwi, 23dc 🙄 także ekhem, chyba ktoś tu planuje wpaść 🐒
Edit, moje cykle są 25-28dniowe. I często poprzedzone właśnie plamieniem. Także nie zdziwię się jak w weekend przyjdzie koleżanka 🔴
Tempka spadła trochę oby to była implantacja! ✊🏼✊🏼
Cukruś, Pimpuś, Niaha, eM 🌺 lubią tę wiadomość
-
Angi90 wrote:Niaha, Cukruś... No nic, zobaczymy 😏 Płaciłam blikiem i widzę, że jeszcze kasa do nich nie trafiła. Zapytałabym jaki rabat dadzą mi w takim razie na tą Omegę, wszakże to nas interesuje.
Edit: status: oczekuje na nadanie
Dobry pomysł z tym rabatem też o to napisałam 🤣
Edit u mnie też od godz 11:52 status oczekuje na nadanieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2023, 12:20
Po 2 latach starań i diagnostyki
✨️ IVF ✨️
🍀✨️ 24/03/2025 start stymulacji ✨️🍀
🍀✨️ 07/04/2025 punkcja ✨️🍀
pobranych 8 🥚 ➡️ pICSI ➡️ 5 ❄️ ✨️🍀❤️
1 FET 05/05/2025 11 dpt <0,2 ✖️
2 FET 09/06/2025
7dpt 79,20 mIU/ml ➡️9dpt 208 mlU/ml ➡️11 dpt 389 mlU/ml ➡️12 dpt 525 mlU/ml ➡️14 dpt 980 mlU/ml ✨️🍀
Po 2,5 roku nasz cały świat 🩵💙

-
Dziewczyny, ja już po wizycie… Za chwile wam wszystko napisze, bo jestem trochę załamana 😔
-
Bialeekk, jesteśmy 🫂
-
Bialekkk jesteśmy przy Tobie! 🫂🫂🫂🫂Po 2 latach starań i diagnostyki
✨️ IVF ✨️
2 FET 09/06/2025
7dpt 79,20 mIU/ml ➡️9dpt 208 mlU/ml ➡️11 dpt 389 mlU/ml ➡️12 dpt 525 mlU/ml ➡️14 dpt 980 mlU/ml ✨️🍀

-
Cześć dziewczyny, czy już jakieś pomysły na czerwcowy tytuł mamy? Jeśli nie to ja dam od siebie
Właśnie mi przyszło do głowy:
"W czerwcu lato się zaczyna ☀️🕶️🏝️, z urlopu przywieziemy syna 🍼"Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2023, 12:43
Paucia, Niaha, Niemampomyslunanick, Incognitka lubią tę wiadomość
-
moonflower wrote:aaaa laski później będe nadrabiać!!
Co mi się rzuciło w oczy @Pimpuś gratuluje!!!!!! @bialeekk te testy przynoszą szczęście!!
info z ostatniej chwili!! Jest szansa że na kolejne testy ciążowe będę sikać z cudownej Grecji!! 😍😍🥰🥰
Na razie nie chcę do końca zapeszać! ale jest nadzieja 🏝🏝🏝🏝
edit alarm odwołany 🤯🤯 działalność gospodarcza z pierdolnięciem sprowadziła nas na ziemie 🤣🤣😅😅
wrzesień topierwszy realny termin, ale my co roku planujemy że pojedziemy gdzieś we wrześniu i zawsze coś wypadło więc ekhm... pozostaje mi to solarium -
Kil wrote:Cześć dziewczyny, czy już jakieś pomysły na czerwcowy tytuł mamy? Jeśli nie to ja dam od siebie
Właśnie mi przyszło do głowy:
"W czerwcu lato się zaczyna ☀️🕶️🏝️, z urlopu przywieziemy syna 🍼"
Dopisuję na listę 👍 propozycji jest już ponad 30, będzie z czego wybierać.
Część Kil ❤️
Czekałam na Twój powrót 🤩
Oby czerwiec w końcu był nasz 🍀
Kil lubi tę wiadomość
-
Niaha wrote:Mi w dyskusji napisali coś takiego:
"Dzień dobry,
Pieniądze zostały zwrócone wszystkim którzy zamówili w.w produkt, z racji pomylonej ceny z ilością towaru podczas wystawiania. Dlatego też nie jesteśmy w stanie zrealizować zamówienia
Przepraszamy za wszelkie niedogodności.
Co do zwrotu za produkt- jest to zależne od klienta jak zapłacił za towar. Wszelkie wpłaty-wypłaty są dokonywane przez serwis allegro.
Zważywszy na zaistniałą sytuację, zachęcam do zamówienia telefonicznego, a dopasujemy indywidualny rabat do kolejnych zakupów"
Możesz mi podać początek numeru tel z którego dzwonili? I końcówkę?Po 2 latach starań i diagnostyki
✨️ IVF ✨️
2 FET 09/06/2025

-
Moonflower, słuchaj na 2 tygodnie córka wyjeżdża z dziadkami na Chorwację, mogę Cię wtedy zastąpić😅 Jeny, jak ja nie znoszę takiego "uwiązania"🙊🙈 Ale rozumiem życie 🙄
Zosis ✊✊za dobre wiadomości Kochana 🫂❤️
Kil, miło mi Cię poznać 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2023, 12:58
Kil lubi tę wiadomość
-
@Pimpus! Gratulacje❤❤❤😍
Dziewczyny, które usłyszały jakieś przykre głupoty od bucòw, którzy niby są lekarzami - głową do góry, wierzę, że traficie ba prawdziwych lekarzy. I trzeba też pamiętać, że nie zawsze opinie w necie są godne zaufania. Czasem pisane są za jase po prostu.
I zgadzam sie, że zajęcia z komunikacie powinny byc na studiach, myślę że nie tylko medycznych, ale ogólnie, bo ludzie nająć problem z komunikacją. 🗣
@Białek, co u Ciebie? Mam nadzieję, że wizyta nie zabrała Ci optymizmu jaki miałaś🤞.
Pimpuś lubi tę wiadomość
-
Dzwonili do mnie i powiedzieli, że jeżeli w przyszłości będę robić u nich zakupy to mam wcześniej dać znać i indywidualnie dogadamy się co do ceny towarów, pewnie chodzi o rabatPo 2 latach starań i diagnostyki
✨️ IVF ✨️
2 FET 09/06/2025