Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
moniczko wrote:A robiliście badanie nasienia?
Może idź szybciej niż 15dc, żeby zrobić monitoring Owulka może przyjść szybciej
Tak, robiliśmy badanie nasienia i wszystko jest dobrze. Jestem więcej niż pewna, że to mój problem.
Dziękuję za radę Chociaż powiem Ci, że od jakiś 5 miesięcy owulacje mam 15-16 dc i koniec, tzn pękają pęcherzyki. Jeszcze jakiś czas temu miałam 35 dniowe cykle i wtedy miałam owulacje też 15-16 dc, ale cykle mam coraz krótsze, a owulacja dalej w tym samym czasie. -
Auricomka wrote:Bezowulacyjne bo nie dojzrewa komórka czy bezowulacyjne bo nie pęka pęcherzyk?
I właśnie wtedy jak poszłam na 1 monitoring to pęcherzyków było więcej ale nie pekly.
A na kolejny raz pęcherzyki bardzo małe i nic z tego nie wyszlo.
podobno jak są taki wzrost tempki w okresie owu to znaczy że pęcherzyk peknal.
Pytałam o luf lekarza to powiedział, że za wcześnie żeby takie teorie wysnuwac... A poza tym te wyniki w normie są.
Naprawdę chcę wierzyć, że akurat trafiły mi się takie dwa felerne cykleWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 19:52
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Dzień dobry dziewczynki w słoneczny piątkowy poranek!
Zastanawiam się czy nie powinnam ograniczyć udzielanie się na Forum. Mąż powiedział, że niepotrzebnie się nakręcam.
Na pewno zostanę jeszcze do wizyty u Gina za tydzień, i zrelacjonuję Wam jak było. A co będzie potem to się okaze...starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Raven wrote:No właśnie i tak i tak. Dokładnie nie wiadomo. Mnie zaniepokojony cykle podczas obserwacji temperatury, że raz były spadki jak na owulacje i wzrost tempki a raz nie.
I właśnie wtedy jak poszłam na 1 monitoring to pęcherzyków było więcej ale nie pekly.
A na kolejny raz pęcherzyki bardzo małe i nic z tego nie wyszlo.
podobno jak są taki wzrost tempki w okresie owu to znaczy że pęcherzyk peknal.
Pytałam o luf lekarza to powiedział, że za wcześnie żeby takie teorie wysnuwac... A poza tym te wyniki w normie są.
Naprawdę chcę wierzyć, że akurat trafiły mi się takie dwa felerne cykle
Ja miałam dwa cykle keidy nei pekały pecherzyki robiła sie taka torbiel z nich. Okazało się że na czestotliwośc tego wpływała prozaiczan rzecz - biore ibuprofen na migreny i pzreciwzapalne leki mogą powodowac niepękające pęcherzyki. -
A mnie już drugi cykl pod rząd kłuje jajnik, zaraz po zakońćzeniu @.
Do owulacji jeszcze daleeeeeko, wiecie czy może to mieć jakąś przyczynę?starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
nick nieaktualny
-
Ehhh... chyba zaczynam się doszukiwać niepotrzebnych rzeczy. Masz rację Luccecita, to na pewno przygotowywanie się pod owulację
Super dzisiaj pogoda w Rzeszowie, u Was też takie słoneczko?starania od Maja 2016, 28lat,
nick nieaktualny
-
M@ziii wrote:Chyba dzień dziś taki nie zbyt ja znowu złapałam doła rozmawiałam z siostrą, już gotowa do porodu, spakowana, pokój dziecka gotowy. Czekaja już tylko na skurcze. Cieszę się bardzo że niedługo maleństwo będzie na świecie, ale kilka łez mi poleciało z żalu.
Jakoś straciłam nadzieje na ten cykl.