Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
My się staramy 6 cykl, od samego początku robiłam testy owu ale żaden nie wychodził pozytywny. Także od samego początku wiązało się to ze stresem. Jak się zdecydowaliśmy na dziecko to braliśmy pod uwagę że mam problemy z tarczycą i może to wydłużyć starania ale nie spodziewałam się że aż tak bardzo
-
No u nas mąz sie nie pzrebadał jeszcze, ale mi wychodza jakieś kwiatki ciągle, jakieś cykle bezowulacyjne, torbiele krwotoczne, teraz nawet podójna owulacja ( ponoć to ewenement biologiczny)TSH za wysokie na ciąże. Strasznie mnei to już frustruje, tym bardziej, ze dostałam luteine fatalnie się na niej czuje - mąż ma takie jazdy ze mną teraz , ze masakra;) jak baba w ciązy tylko z tą drobna różnicą , ze nie w ciąży;)
-
M@ziii wrote:My się staramy 6 cykl, od samego początku robiłam testy owu ale żaden nie wychodził pozytywny. Także od samego początku wiązało się to ze stresem. Jak się zdecydowaliśmy na dziecko to braliśmy pod uwagę że mam problemy z tarczycą i może to wydłużyć starania ale nie spodziewałam się że aż tak bardzo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 21:24
-
U nas starania od sierpnia 2015 i też nigdy bym nie pomyślała, że tyle na to zejdzie czasu, łez .cykli dokładnie nie liczę bo nie wiem czy włączać w to przerwę czy nie.
Kilka miesięcy z powodu mojej tarczycy i tsh, jakieś dwa miesiące też odpadły z powodu wyjazdu i braku naszych spotkań.. Męża wyniki są bardzo dobre. To że mna jest problem.
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Hej dziewczyny, mam już wyniki progesteronu z 3-ch dni cyklu:
18dc: 9,76ng/ml
22cd: 15,69ng/ml
26cd: 6,64ng/ml
Co o nich sądzicie? Trochę za gwałtowny spadek pod koniec cyklu? Wtedy też mam plamienia. Ale niestety plamienia to nie jedyny mój problem... kłucie w podbrzuszu i rozpieranie....ale o tym już pisałam, że podejrzewam u sibeie endometriozę.
Dzisiaj miałam serię kolejnych badań, wyniki w poniedziałek.
Od razu zapisałam się do Gina na konsultacje 24.03.starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
nick nieaktualny
-
Wiem, wiem, tylko nie wiem, czy to nie jest zbyt gwałtowny spadek.
W takim razie przyczyny plamien przed @ będe szukać w wynikach kolejnych badań...starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
Auricomka wrote:Dżoana progesteron jest ok - on musi spadac żeby pojawiła sie miesiączka, bo wysoki powodowałby brak miesiączki. Nawet jak sie biezre dupka czy lutka tzreba odstawić ok 24-26 dc żeby miesiączka sie pojawiła
A co się stanie jak nie odstawię luteiny? W zeszłym m-cu nie odstawiłam i @ przyszła normalnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 15:33
-
Agnesa700 wrote:A co się stanie jak nie odstawię luteiny? W zeszłym m-cu nie odstawiłam i @ przyszła normalnie.
Agnesa700 lubi tę wiadomość