Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesć
Auricomka wrote:Gigi ja sie cieszę , ze @ sie konczy zaczynam nowy cykl. Słuchajćie dziecwyzny a jakie sa prawidłowe wartości temperatury? Bo zaczynam mierzyć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
tule wszystkie do których przyszła@ :*
ja od wczoraj chodzę rozdrażniona zła , ciągle jest mi niedobrze i cały dzień mogłabym spać tak na mnie działa dupek. Cały czas pobolewa mnie lewy jajnik któremu towarzyszy ciągnący ból w szyjce jak by skurcze, mam nadzieje że żadnej infekcji nie nabawiłam się .
U nas chyba z tego cyklu nic nie będzie mało pierw facet był na wyjeździe z pracy teraz mieliśmy pogrzeb w rodzinie przez co brak chęci. Ale jeszcze wierzę że może jednakWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 11:43
-
nick nieaktualny
-
Chyba dzień dziś taki nie zbyt ja znowu złapałam doła rozmawiałam z siostrą, już gotowa do porodu, spakowana, pokój dziecka gotowy. Czekaja już tylko na skurcze. Cieszę się bardzo że niedługo maleństwo będzie na świecie, ale kilka łez mi poleciało z żalu.
Jakoś straciłam nadzieje na ten cykl. -
nick nieaktualnypaaulik_ wrote:My staramy się 1,5 roku. Właśnie skończyła się @ i w ten cykl wchodzę z nową nadzieją Zmieniam lekarza, planuje koło 15 dnia cyklu iść do niego, bo mniej więcej tak mam owulacje. Mam nadzieję, że tym razem lekarz będzie ogarnięty i mi pomoże
A robiliście badanie nasienia?
Może idź szybciej niż 15dc, żeby zrobić monitoring Owulka może przyjść szybciej -
nick nieaktualny
-
Moniczko ale przynajmniej znacie najprawdopodobniej przyczynę niepowodzeń. Mam nadzieję, że androlog jak najszybciej coś na to poradzi i sytuacja się polepszy z morfologia
Mozziii eh moja sąsiadka też w 8msc i oczywiście wpadka. Ukrywają ciążę do 6msc. Wysportowana to brzucha nie było widać... -
Auricomka wrote:Jak narazie to wychodzą mi jakies kosmiczne temperatury 25 z czymś nei wiem czy czegoś zle nie robię
moniczko wrote:Jak ja Cię rozumiem... trzymaj się Kochana. A popłakać czasem trzeba.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 17:28
-
Auricomka wrote:A masz jakaś konkretną diagnozę czy szukacie?
Badania hormonalne miałam robione w 3 dniu cyklu na początku lutego
Estriadol 36pg/ml normy
faza folikularna 21-251pg/ml
faza owulacyjna 38- 649 pg/ml
faza lutealna 21-312 pg/ml
LH 5,21mIUml normy
faza folikularna 1,80-11,78 mIUml
faza owulacyjna 7,59-89,08 mIUml
faza lutealna 0,56-14,00 mIUml
FSH 5,94 mIUml normy
faza folikularna 3,03-8,08 mIUml
faza owulacyjna 2,55-16,69 mIUml
faza lutealna 1,38-5,47 mIUml
Progesteron 0,7 ng/ml normy
faza folikularna 0,1-0,3 ng/ml
faza lutealna 1,2-15,9 ng/ml
Mialam 3 monitoringi jak na razie. I na dwóch które miałam wyszedł cykl bezowulacyjny. Po pierwszym gin powiedział, że takie coś się może zdarzyć. Ale po drugim cyklu powiedział, że spróbujemy już z clo.
Także to trochę taka niewiadoma. Bo badanie dobre co wyklucza pcos.
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Raven wrote:Wieś co dokładnie to nie wiadomo. Bo wyniki w normie. Stosunek LH i fsh prawidłowy. Robiłam w 3dc
Badania hormonalne miałam robione w 3 dniu cyklu na początku lutego
Estriadol 36pg/ml normy
faza folikularna 21-251pg/ml
faza owulacyjna 38- 649 pg/ml
faza lutealna 21-312 pg/ml
LH 5,21mIUml normy
faza folikularna 1,80-11,78 mIUml
faza owulacyjna 7,59-89,08 mIUml
faza lutealna 0,56-14,00 mIUml
FSH 5,94 mIUml normy
faza folikularna 3,03-8,08 mIUml
faza owulacyjna 2,55-16,69 mIUml
faza lutealna 1,38-5,47 mIUml
Progesteron 0,7 ng/ml normy
faza folikularna 0,1-0,3 ng/ml
faza lutealna 1,2-15,9 ng/ml
Mialam 3 monitoringi jak na razie. I na dwóch które miałam wyszedł cykl bezowulacyjny. Po pierwszym gin powiedział, że takie coś się może zdarzyć. Ale po drugim cyklu powiedział, że spróbujemy już z clo.
Także to trochę taka niewiadoma. Bo badanie dobre co wyklucza pcos.
Bezowulacyjne bo nie dojzrewa komórka czy bezowulacyjne bo nie pęka pęcherzyk?