Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewi, bo może to jeszcze nie ten czas? Starania o maluszka, staram się traktować jako drogę, na której Bóg uczy mnie cierpliwości i pokory. Dopiero po jej przejściu będę w pełni gotowa na zostanie mamą, pomimo tego, że wydaje mi się, że to już jest "ten" czas.
Nie załamujmy się, wierzmy i ufajmy.Ewi28, Lunna lubią tę wiadomość
starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
Ewi może teraz po prostu musisz dłużej poczekać ale na pewno w końcu się uda bo musi się udać.
Ja znowu niepotrzebnie nakręcam się na ten cykl. Ta druga faza cyklu i odliczanie do testu... Mam taką nadzieję, że jak już biorę ten lek to tsh już ładnie spadlo
Miałam dzisiaj stłuczke na parkingu. Z mojej winy i oczywiście mąż jest wściekły... -
Dziewczyny a do ilu miesięcy przyjmuje się za normę starania? Pół roku? Rok?
Raven ty najbliżej testowania. Trzymam już mocno kciuki. Nie chcę cię nakręcac ale wykres naprawdę ładny i może to clo zdzialalo cuda tego ci zycze
Dziewczynki optymizmu więcej. Każda z nas będzie wspaniała mamusia wiosna idzie
U nas tak koty marcuja, że aż się w nocy budzimy przez te wrzaski
-
Dżoana89 wrote:Ewi, bo może to jeszcze nie ten czas? Starania o maluszka, staram się traktować jako drogę, na której Bóg uczy mnie cierpliwości i pokory. Dopiero po jej przejściu będę w pełni gotowa na zostanie mamą, pomimo tego, że wydaje mi się, że to już jest "ten" czas.
Nie załamujmy się, wierzmy i ufajmy.
Też tak sobie to czesto tłumacze. Że może mam jeszcze cos do przepracowania w sobie czy cuś.. -
Ewi u mnie podobnie. Z każdym miesiącem instynkt bardziej daje i sobie znać.....
Auricomka jak klikniesz sobie na nasz nick to w okienku pisze bieżący wykres :tak i musisz na to nacisnąć to do wykresu cię przekieruje
Jutro wybieram się na bete i wynik będzie po południu. Chcę mieć jednoznaczny wynik. Jutro 11dpo także po ovitrelle już nie powinno być śladu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 09:26
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
A u nas w maju stuknie rok starań. Za nami wzloty i upadki, dni pełne nadziei i bolesne rozczarowania.
Z każdym dniem bardziej pragnę zostać mamą a też im dłużej się staramy tym obawy, że coś jest nie tak rosną.
starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
Dzoana ja się pocieszam historiami kobiet które były w znacznie gorszej sytuacji i dłużej się starały a dzisiaj są szczęśliwymi mamusiami. Wiem, że to może głupie ale to mi pomagało i pomagaZosia
Raven wrote:Ewi u mnie podobnie. Z każdym miesiącem instynkt bardziej daje i sobie znać.....
Auricomka jak klikniesz sobie na nasz nick to w okienku pisze bieżący wykres :tak i musisz na to nacisnąć to do wykresu cię przekieruje
Jutro wybieram się na bete i wynik będzie po południu. Chcę mieć jednoznaczny wynik. Jutro 11dpo także po ovitrelle już nie powinno być śladu.
Raven Trzymam bardzo bardzo kciuki:)!!!!
Dzoana tez mam tak ze obawy rosna ale znam pzrypadek kobiety kóra nawet si enie straałam bo miała jakas resztke jednego jajnika i ma twójke dzieci:D przypadkiem każde także wiesz:) -
Tak dzisiaj byłam na bycie. Po południu wynik... Tylko ja biorę luteine i powinnam jeszcze jutro wziąć tabletkę więc na okres jeszcze trochę poczekam chyba. No i się zastanawiam czy ja brać czy nie jak beta będzie też negatywna?Zosia
Gosia31 wrote:Zobaczcie proszę mój wykres wszystko ok? Kiedy mogę testować?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 16:41
Zosia
Raven wrote:Tak dzisiaj byłam na bycie. Po południu wynik... Tylko ja biorę luteine i powinnam jeszcze jutro wziąć tabletkę więc na okres jeszcze trochę poczekam chyba. No i się zastanawiam czy ja brać czy nie jak beta będzie też negatywna?
Trzymam kciuki za wynik. Nie zawsze od początku jest wysoka, czasem coś się przesunie, czasem dłużej maluszek wędruje by sobie pościelić u moich przyjaciół tak było a teraz mają cudną, zdrową dzidzię