Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć venaewa trzymam kciuki za twoje testowanie.
U nas 2 Cs a w pierwszym cyklu zaskoczyło tylko na chwilę i niestety ciąża biochemicznaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 18:20
venaewa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki.Wiem, rzadko tu bywam ostatnio, ale sprawdzam czy odpoczynek od forum dobrze mi robi.
Poza tym praca i dom, dlatego czasu tak mało, ale w miarę możliwości sprawdzam, czy pojawiły się nowe fasolki.venaewa, Gigi lubią tę wiadomość
starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
Dżoana89 wrote:Hej dziewczynki.Wiem, rzadko tu bywam ostatnio, ale sprawdzam czy odpoczynek od forum dobrze mi robi.
Poza tym praca i dom, dlatego czasu tak mało, ale w miarę możliwości sprawdzam, czy pojawiły się nowe fasolki.
-
venaewa wrote:Dziewczyny jak długo się staracie?? Którejś się już udało??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 22:58
venaewa lubi tę wiadomość
-
U mnie ten cykl był mega dziwny-sluzu prawie wogole nie było, sutki mnie bolą od owulacji, teraz temperatura spadła wiec chyba nic z tego nie będzie. Nawet nie wiem, czy jest sens testować
No, ale nie załamuje się-wkrótce kolejny cykl i kolejna szansa. Wierze,ze się uda każdej z nas.venaewa lubi tę wiadomość
IMSI 26.06.2018
Beta 10dpt 157.7 12dpt 278.7 -
Octavia to normalne kazdy doszukuje się objawów
U mnie większość objawów powoduje dupek niby wiem o tym ,ale w środku nakręcam się.
Moja temperatura ma teraz wzloty i upadki chyba nie ma co nakręcać się , jutro ostatni dzień biorę dupka wiec na dniach będzie wszystko jasne . -
Octavia, dziekuje za kciuki:)
Wlasnie z tymi objawami to tak jest, czlowiek sie teraz bardziej wsluchuje w siebie.
Chociaz ja juz chyba teraz, po kilku miesiacach obserwacji nie nakrecam sie az tak bardzo jak w pierwszym cyklu z ovu.
IMSI 26.06.2018
Beta 10dpt 157.7 12dpt 278.7 -
Mam takie pytanie chce powtórzyć w nowym cyklu jeśli teraz nie uda się badanie hormonów LH i FSH czy mogę zrobić w 4dc( 2-3dc może wypaść w weekend) ? Ostatnio miałam robione gdzieś w30którymś dniu cyklu wtedy zmieniłam lekarza i zalecił od razu zrobić badania ,wtedy mi wyszło bardzo wysokie LH w stosunku do FSH po tych wynikach i obrazie usg stwierdził PCOS wtedy mówił że powtórzymy wyniki w odpowiednim dniu cyklu aby mieć pewność a na ostatniej wizycie nic nie mówił na ten temat już