Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny co u was? U mnie jeszcze 6 dni do @ dzisiaj robiłam test ale wyszedł negatywny niestety. Dzisiaj zauważyłam że bolą mnie piersi a właściwie sutki przy dotyku mam nadzieje że to jeszcze da mi iskierkę nadzieji. Pozdrawiam i życzę miłego wieczorku
-
Dziewczyny a ja jutro z całym zestawem wyników idę do gina, trzymajcie kciuki, by znalazł przyczynę naszych niepowodzeń.
Odezwę się wieczorem i dam znać jak byłovenaewa lubi tę wiadomość
starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
Venaewa-pamietaj jest nadzieja dopki @ nie ma-to nasze motto:)
Dzoana-badania robilas sama na wlasna reke, czy lekarz Ci zlecil? Pytam, bo sama sie zastanawiam, czy najpierw isc do lekarza, czy moze lepiej isc do niego od razu z kompletem badan.venaewa lubi tę wiadomość
IMSI 26.06.2018
Beta 10dpt 157.7 12dpt 278.7 -
Dziewczyny powiedzcie zdarzały się wam takei cykle bezowulacyjne? to jakas duża patologia? mam 10 dc nie mam pęcherzyka innego niż ten pzretrwały /torbielka, testy owulacyjne wychodza ujemnie - owulacje zawsze miałam 14/15 - Pani ginekolog mówi że może nie być tej owulacji. I się zamartwiam:(
-
Dżoana89 wrote:Dziewczyny a ja jutro z całym zestawem wyników idę do gina, trzymajcie kciuki, by znalazł przyczynę naszych niepowodzeń.
Odezwę się wieczorem i dam znać jak byłovenaewa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAuricomka, mi ginekolog mówił, że 2 cykle bezowulacyjne w ciągu roku są zupełnie normalne. Ja miałam bezowulacyjny styczeń wg. gina. Nie ma co się nakręcać tylko cierpliwie czekać i mimo wszystko się starać :*
Dżoana, mocno trzymam za Ciebie kciuki, daj koniecznie znać po wizycie
Venaeva - dokładnie tak jak nasze motto mówi, nie ma @ jest nadzieja!
Dobrej nocyvenaewa lubi tę wiadomość
-
Dzoana trzymam kciuki za wyniki i diagnozę
Auricomka jak się jeden taki trafi to myślę że nie masz się czym przejmować
U mnie już płomienie się pojawiło także @ tuż tuż... Popłakałam sobie dzisiaj chociaż nie nastawialam się na ten cykl bo nawet sam lekarz radził odpuścić dopóki tsh się nie unormuje.
-
moniczko wrote:Auricomka, mi ginekolog mówił, że 2 cykle bezowulacyjne w ciągu roku są zupełnie normalne. Ja miałam bezowulacyjny styczeń wg. gina. Nie ma co się nakręcać tylko cierpliwie czekać i mimo wszystko się starać :*
Dżoana, mocno trzymam za Ciebie kciuki, daj koniecznie znać po wizycie
Venaeva - dokładnie tak jak nasze motto mówi, nie ma @ jest nadzieja!
Dobrej nocy -
Gigi wrote:Dzoana trzymam kciuki za wyniki i diagnozę
Auricomka jak się jeden taki trafi to myślę że nie masz się czym przejmować
U mnie już płomienie się pojawiło także @ tuż tuż... Popłakałam sobie dzisiaj chociaż nie nastawialam się na ten cykl bo nawet sam lekarz radził odpuścić dopóki tsh się nie unormuje.
Nie wiem czy jeden ja nei wiem co to za dyskoteka z tymi moimi jajnikami, ciągle jakies pecherzyki się nowe pojawiają ale są za duze ... gin juz powiedziała że moge być jakąs anomalią lekką z kilkoma owulacjami. Zanim zaczełam się starać o dzieciątko to kurcze nawet nei wiedziałam ze mam jakieś problemy z jajniorami.
Cześć nowym dziewczynom:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny