Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1986 wrote:Witajcie dziewczyny, dziękuję za ciepłe przyjęcie do wątku
Ja właśnie tak mam, że zawsze nadzieje są do momentu pojawienia się @
Mimo że u mnie występują comiesięczne plamienia przed okresem to jednak zawsze jakaś iskierka nadziei pozostaje
Choć też przez to przeżywam rozczarowania jak by podwójnie bo najpierw łapie dołka że plamienia się pojawiły...a później jak po nich przychodzi @
Gigi przykro mi że to jednak nie ten cykl ..ale od czego są kolejne
U mnie dziś 26 dc, plamienia od 21 dc więc tylko czekac aż się rozkręcą w @
Luccecita co u Ciebie ?
Sylwia trzymam kciuki zeby plamienia poszły w choelre:) -
Motomi7 wrote:hej dziewczyny, przychodzę do Was, bo moja sytuacja idealnie pasuje do wątku ...
z jednej strony mam piękną temperaturę, ale pojawia mi się śladowe plamienie - które zawsze się tak pojawia w tym czasie i rozkręca się, aż do okresu - wszystkie objawy klasyczna @, ale nie mam też żadnego doświadczenia z ciążą.
Trochę głupieję... nie wiem czemu, już od wielu cykli byłam rozsądna, a przy tym, chyba przez tempkę - znów oszalałam...
Trzymam kciuki:)
Venaewa za Ciebie też
ja odpoczywam w tym cyklu troche sobie popłakałam ale cóz jak owulacji nei ma to nie ma co się łudzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 16:06
venaewa, Motomi7 lubią tę wiadomość
-
Motomi hej kochana :*
A miałaś taka przerwę wcześniej pomiędzy plamieniami? A może to było zagnieżdżenie zarodka? Podobno wtedy też może się pojawić.
Trzymam kciuki żeby @ nie przyszłavenaewa, Motomi7, Lunna lubią tę wiadomość
-
Auricomka wrote:Trzymam kciuki:)
Venaewa za Ciebie też
ja odpoczywam w tym cyklu troche sobie popłakałam ale cóz jak owulacji nei ma to nie ma co się łudzić.venaewa, Motomi7, Auricomka, Octavia_ lubią tę wiadomość
-
Auricomka wrote:Trzymam kciuki:)
Venaewa za Ciebie też
ja odpoczywam w tym cyklu troche sobie popłakałam ale cóz jak owulacji nei ma to nie ma co się łudzić.
Ja przez długi czas nie miałam ale w końcu się doczekałam i też swoje wypłakałam. Następny miesiąc następny cykl do starań. My kobiety to mamy przechlapaneMotomi7, Auricomka lubią tę wiadomość
-
Jej - dziękuję za tak szybką reakcję ... może faktycznie jutro zatestuję... Tak, miałam już kiedyś przerwę między plamieniami, powiedziałam o tym teraz mężowi, pogłaskał mnie i powiedział, no ale już tak było ... wiem, że ma rację
i tak jestem rozdarta między racjonalnością a emocjami ... -
venaewa wrote:Dziewczyny ja mam jeszcze 5 dni do @ chyba za wcześnie na testowanie?? Nie znoszę czekać jestem niecierpliwa i to bardzo. Oszaleć można
Hej
Też jestem neicierpliwa także dobzre cię rozumiem. Wiesz co teoretycznie możesz testowac ale wydaje mi się że lepiej poczekać ze trzy dni jeszcze:)venaewa lubi tę wiadomość
-
Motomi7 wrote:Jej - dziękuję za tak szybką reakcję ... może faktycznie jutro zatestuję... Tak, miałam już kiedyś przerwę między plamieniami, powiedziałam o tym teraz mężowi, pogłaskał mnie i powiedział, no ale już tak było ... wiem, że ma rację
i tak jestem rozdarta między racjonalnością a emocjami ...
My kobitki tak już mamy, ja pamiętam że keidyś testowałam nawet jak dostałam okresu bo gdzieś wyczytałam , że w ciązy okres tez moze być na poczatku. Wiesz zawsze się trzymamy nadzieju:) ALe moze akurat tym razem zafasolkowałaś:*venaewa, Motomi7 lubią tę wiadomość
-
Auricomka wrote:Hej
Też jestem neicierpliwa także dobzre cię rozumiem. Wiesz co teoretycznie możesz testowac ale wydaje mi się że lepiej poczekać ze trzy dni jeszcze:)
Jestem zapisana że testuję 29.03 więc jeszcze poczekam test już czeka ale i tak jest ciężko. Dobrze że jesteścieAuricomka, Motomi7 lubią tę wiadomość
-
To chyba są jednak nie liczne przypadki, że tak wcześnie test wychodzi. Częściej trafialam na opowieści kobiet, że po terminie @ nadal testy negatywne a ciąża jednak była i wyszła dopiero ileś dni po spodziewanej @.
Jak dla mnie to lepiej troszkę dłużej poczekać i nie widzieć niepotrzebnie
tej bieli na teście
Motomi ja przeżywam to twoje testowanie jak swojeMotomi7, venaewa lubią tę wiadomość
-
Auricomka wrote:My kobitki tak już mamy, ja pamiętam że keidyś testowałam nawet jak dostałam okresu bo gdzieś wyczytałam , że w ciązy okres tez moze być na poczatku. Wiesz zawsze się trzymamy nadzieju:) ALe moze akurat tym razem zafasolkowałaś:*
hahahah - ja też tak miałam na początku
u mnie wychodzi słońce, idę wieczorem na basen i nastawiam się pozytywnie - ściskam mocno!!Auricomka lubi tę wiadomość
-
Gigi wrote:To chyba są jednak nie liczne przypadki, że tak wcześnie test wychodzi. Częściej trafialam na opowieści kobiet, że po terminie @ nadal testy negatywne a ciąża jednak była i wyszła dopiero ileś dni po spodziewanej @.
Jak dla mnie to lepiej troszkę dłużej poczekać i nie widzieć niepotrzebnie
tej bieli na teście
Motomi ja przeżywam to twoje testowanie jak swoje
Dzięki Gigi - chociaż ja muszę przyznać, że Twoje wykresy też śledzę sobie skrupulatnie ps ładny ten nowy awatarek - taki wiosenny -
Motomi7 wrote:Dzięki Gigi - chociaż ja muszę przyznać, że Twoje wykresy też śledzę sobie skrupulatnie ps ładny ten nowy awatarek - taki wiosenny
Auricomka wrote:Dziewcyzny a gdzi eja sie moge zapisywac na testowanie? tzn nie w tym miesiącu ale w nastepnym jak bedzie owulka?
-
Auricomka wrote:Dziewcyzny a gdzi eja sie moge zapisywac na testowanie? tzn nie w tym miesiącu ale w nastepnym jak bedzie owulka?
Osoba, która "otwiera" wątek wpisuje Cię na dany dzień. Ja np. napisałam na forum do tej osoby, czy mogłaby mnie wpisać na 24.3. - ale test zrobiłam, jak to lubimy cierpliwie poczekać - dzień wcześniej i wyszedł negatyw... Dziś już nie robiłam...Auricomka lubi tę wiadomość