Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Maaggi wrote:Venaewa-pamietaj jest nadzieja dopki @ nie ma-to nasze motto:)
Dzoana-badania robilas sama na wlasna reke, czy lekarz Ci zlecil? Pytam, bo sama sie zastanawiam, czy najpierw isc do lekarza, czy moze lepiej isc do niego od razu z kompletem badan.
Lekarz zlecił mi serię badań w różnych dniach cyklu. najlepiej robić badania ze skierowaniem, bo lekarz powie Ci kiedy jakie badania najepiej robić by wyszły miarodajne wyniki.starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
Witajcie dziewczyny, dziękuję za ciepłe przyjęcie do wątku
Ja właśnie tak mam, że zawsze nadzieje są do momentu pojawienia się @
Mimo że u mnie występują comiesięczne plamienia przed okresem to jednak zawsze jakaś iskierka nadziei pozostaje
Choć też przez to przeżywam rozczarowania jak by podwójnie bo najpierw łapie dołka że plamienia się pojawiły...a później jak po nich przychodzi @
Gigi przykro mi że to jednak nie ten cykl ..ale od czego są kolejne
U mnie dziś 26 dc, plamienia od 21 dc więc tylko czekac aż się rozkręcą w @
Luccecita co u Ciebie ?venaewa lubi tę wiadomość
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
nick nieaktualny
-
Piątek piąteczek piątunio
Cześć dziewczyny
Sylwia mam dokladnie jak Ty. Tak sie stresowalam w lutowym cyklu, że dla zdrowia psychicznego w tym narzuciłam sobie zakaz stresowania. Łatwiej bylo do owu, teraz po jest trudniej heh... np. Dzis śniło mi się, że czuję serduszko w brzuszku... ehhh psychika nie łatwa kwestia do wyluzowania jak zależy;)sylwia1986 lubi tę wiadomość
-
Tak zażywam magnez z potasem, kwas foliowy, ostatnio też wit D
Ja Duphaston mam jeszcze na dwa mies i chyba te dwa mies jeszcze z nim zostanę a później ewentualnie zobaczę jak będzie bez niego.
Sam duphaston w kwestii moich przed-okresowych plamień wiele nie zmienił,bo nadal trwają długo,choć są zdecydowanie słabsze (na ogół w ciągu dnia to kilka plamek na wkładce).
Ale np. sprawił że miesiączki są zdecydowanie mniej bolesne :)to na plus
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
Luna skąd ja to znam :)Też czasem schizuje ostro.
Choć w tym mies to chyba bardziej mój chłopak ;)wczoraj rano mówił, że śniło mu się że będzie dzidziuś a jak trzymał ręke na moim pobolewającym od kilku dni brzuchu - to że tam cały czas coś czuje;)Ja mu mówię, że to pewnie powoli @ wjeżdża buldożerem w moją macice
Eeeeh no trzeba się jakoś trzymać, dlatego dobrze że jest takie forum gdzie można pogadać z kimś kto nas rozumie
Uciekam do pracy, zajrzę wieczorkiem...miłego piąteczku dziewczynyLunna lubi tę wiadomość
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
nick nieaktualny
-
Sylwia witamy :*
Gigi przykro mi. U ciebie ten wykres taki piękny był trzymam kciuki za najbliższy miesiąc
Welonka trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła
Ja już pracę na dzisiaj skończyłam i wróciłam już do domkuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 14:22
sylwia1986 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja już też po pracy i się relaksuje. Od dwóch dni bolą mnie plecy a mianowicie krzyże i jeszcze sutki przy dotyku baaaardzo wrażliwe. We wcześniejszej ciąży też tak miałam na początku ale staram się wytrzymać jeszcze 5 dni. Łatwo nie jest a z każdym dniem coraz bardziej się nakręcam.
Witam nowe dziewczyny i życzę powodzenia.
Ps jeszcze dopisze że zrobił mi się kremowy śluz z grudkami i co chwilę czuję jakby wypływał ze mnie sorry za dosłowność ale takie uczucie mam cały dzień.
Całuje i pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA, bo ja też tak mam i martwiłam się, że to jakaś infekcja. Chociaż biorę profilaktycznie Lacibios Femina i nic mnie tam nie boli, nie swędzi więc to raczej niemożliwe. Cytologie sprzed miesiąca też mam dobrą.
Jestem w 20 dniu cyklu, a Ty? I który to Twój cykl starań?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 15:27
venaewa lubi tę wiadomość
-
moniczko wrote:A, bo ja też tak mam i martwiłam się, że to jakaś infekcja. Chociaż biorę profilaktycznie Lacibios Femina i nic mnie tam nie boli, nie swędzi więc to raczej niemożliwe. Cytologie sprzed miesiąca też mam dobrą.
Jestem w 20 dniu cyklu, a Ty? I który to Twój cykl starań?
To mój 25 dc. Za 5 dni ma być @ oby nie było. My staramy się dwa lata. Rok temu kiedy nam się udało to w trzecim miesiącu serduszko przestało bić. Od tej pory staramy się i nic. Od trzech miesięcy biorę metformax i ovarin i w tym miesiącu wreszcie pojawiła się owulacja -
hej dziewczyny, przychodzę do Was, bo moja sytuacja idealnie pasuje do wątku ...
z jednej strony mam piękną temperaturę, ale pojawia mi się śladowe plamienie - które zawsze się tak pojawia w tym czasie i rozkręca się, aż do okresu - wszystkie objawy klasyczna @, ale nie mam też żadnego doświadczenia z ciążą.
Trochę głupieję... nie wiem czemu, już od wielu cykli byłam rozsądna, a przy tym, chyba przez tempkę - znów oszalałam...
venaewa lubi tę wiadomość
-
Motomi7 wrote:hej dziewczyny, przychodzę do Was, bo moja sytuacja idealnie pasuje do wątku ...
z jednej strony mam piękną temperaturę, ale pojawia mi się śladowe plamienie - które zawsze się tak pojawia w tym czasie i rozkręca się, aż do okresu - wszystkie objawy klasyczna @, ale nie mam też żadnego doświadczenia z ciążą.
Trochę głupieję... nie wiem czemu, już od wielu cykli byłam rozsądna, a przy tym, chyba przez tempkę - znów oszalałam...
Wykres masz ładny.a kiedy testujeszMotomi7 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Motomi7 wrote:hej dziewczyny, przychodzę do Was, bo moja sytuacja idealnie pasuje do wątku ...
Tak bardzo mam nadzieję, że to u ciebie jednak fasolka się zagniezdza i w końcu zobaczysz dwie kreseczka. Wykres masz naprawdę piękny. A spadek tempo był minimalny i znowu rosnieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 16:01
Motomi7 lubi tę wiadomość