Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Buu:( Mam dalej tego torbielo pęcherzyka. W oststnim cyklu owulacja była a w czasie brania lutka zrobił się jakiś następny pęcherzyk dominujący który już nie pekł i teraz jest taki rozmiarowo17 mm torbielkowaty. I co gorsza to już 8 dzień cyklu a nie widac żeby miała być owulacja teraz.. smutno mi i taka jestem załamana troche:(
-
Octavia_ wrote:U nas oficjalnie 1 cykl i od razu na ovu bo fajnie się ten wykres prowadzi. Wcześniej ok 4 miesięcy bez zabezpieczenia dzialalismy. Szukałam czegoś takiego bo w telefonie miałam tylko apke kalendarzyk miesiączki ale tam to żadnych dodatkowych funkcji nie było
Wszystko będzie dobrze -
Welonka ja bym zrobiła w tym 4dc. Mój mi powiedział, że najlepiej w 3-5dc.
Maggi jak tam twoje testowanie?
Wiecie co, dzisiaj ma przyjść @ i mam nadzieję, że przyjdzie bez opóźnienia.
Zapisuje się dzisiaj na hybrydy do przyjaciółki i do kosmetyczki. To tak w ramach pocieszenia żeby jakoś przyjemniej zacząć nowy cykl.
Niestety ja tak mam z każdą @ że robię sobie coś na pocieszenie. Np duża tabliczka czekolady, fryzjer, zakupy itpWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 05:56
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Auricomka wrote:Buu:( Mam dalej tego torbielo pęcherzyka. W oststnim cyklu owulacja była a w czasie brania lutka zrobił się jakiś następny pęcherzyk dominujący który już nie pekł i teraz jest taki rozmiarowo17 mm torbielkowaty. I co gorsza to już 8 dzień cyklu a nie widac żeby miała być owulacja teraz.. smutno mi i taka jestem załamana troche:(Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Raven wrote:Welonka ja bym zrobiła w tym 4dc. Mój mi powiedział, że najlepiej w 3-5dc.
Maggi jak tam twoje testowanie?
Wiecie co, dzisiaj ma przyjść @ i mam nadzieję, że przyjdzie bez opóźnienia.
Zapisuje się dzisiaj na hybrydy do przyjaciółki i do kosmetyczki. To tak w ramach pocieszenia żeby jakoś przyjemniej zacząć nowy cykl.
Niestety ja tak mam z każdą @ że robię sobie coś na pocieszenie. Np duża tabliczka czekolady, fryzjer, zakupy itp
Miłego dnia dziewczynyOctavia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moniczko ja z takich 2 zloty5ch strzałów mam 2 bratanice
Właśnie nadrabiam zaległości po weekendzie. Dość intensywne dni za mną wiec trochę nie stresowałam tym razem przy ovu ale znowu się nakręcam bo tak ładne objawy ovu mialam i w miarę regularnie udało się mieć ochotę na , że po mału głupieję testy w domu czekają grzecznie ale obiecałam sobie, że tym razem nie wariuję i czekam na termin @ bo wcześniejszy cykl nawet w nocy po pracy jechałam po test, beta w 8dpo a później tak wielki smutek jak nadzieje były po tym, że beta nie 0 a 1.2... heh.. dobranoc Kochane -
nick nieaktualnyDzięki Kochane! na Was zawsze można liczyć, ale jednak wolę na zimno podejść do tego cyklu, bo przecież właściwie to się nie staraliśmy. A i stresu było sporo po wynikach mężula.
Lunna, z tym ''nie wariowaniem'' to łatwo się mówi, a ciężej w praktyce, prawda? Rozumiem Cię doskonale.
Dziewczyny, my dziś po wizycie u androloga i powiedział, że mamy się nie martwić wynikami męża, bo wg. niego są dobre. Nie można patrzeć tylko na jeden zły parametr (w naszym przypadku morfologia), ale oceniać wynik w całości. Gdyby któraś z Was miała chciała coś na wzmocnienie żołnierzyków partnera to dał nam dwa suplementy, podobno świetne, choć jeden z nich drogi okrutnie. Mogę podać nazwy
Buziaki :*:*:* -
nick nieaktualny