Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć Dziewczyny, to może i ja się dołączę staramy się z mężem od czerwca zeszłego roku i nic... mamy po 27 lat. zrobiliśmy komplet badań, z nasieniem bardzo ok, a u mnie niski progesteron i lekko podwyższony testosteron. jeśli w tym cyklu dostanę okres mam iść w 3 dniu (w poniedziałek) do szpitala na badania hormonalne. Stresuję się to byłby mój pierwszy pobyt w szpitalu, z drugiej strony wiem, że warto się przebadać. Najgorsza chyba dla mnie jest ta bezsilność - na początku wszystko super, seks bez zabezpieczeń - wow, szaleliśmy, potem zaczęło nas z miesiąca na miesiąc zastanawiać dlaczego nic się nie dzieje ... z badań też nie wynika jakoś mega źle. Jeden lekarz stwierdził, że mamy podejrzanie dobre wyniki, potem zrobiłam jeszcze dodatkowo te hormony... Podejrzewam, że jutro będę okresowa, bo temperatura spadła
smutno mi zaczynam z czułością patrzeć na dzieci w tv i na ulicy chciałabym mieć już swoje...Rucola lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry !!! Jodła na spokojnie. Najpierw badania, monitoring. Masz swoj aktualny wykres? Jak masz to wklej to poczytamy Badanie nasienia bylo ogólne czy szczegółowe/komputerowe ? Niski progesteron to znaczy jaki i w jakim dniu ccyklu wykonywany ? Napisz wiecej szczegółów jak dlugie masz cykle, regularne ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2017, 06:51
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Gigi ma racje. To bardzo wazne badanie. U mnie tsh miedzy 2-2,5 a ft3 i ft4 w normie ale ginekolog na czas staran i ewentualnej ciazy zapisal euthyrox 25 1×1 i tsh spadlo do okolo 1,5 euthyrox biore og 1.12.2016#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Cześć Jodła:)
Wiesz co ja mam podobnie jak ty że w badaniach nic złego nei wychodziło od poczatku ( teraz zaczeły sie pojawiać jakieś takie torbielki na pare dni) a dzidzi jak nei ma tak nei ma.
Welonka trzymam kciuki żeby cholerna @ nie nadeszła:) -
Gigi zrób sobie małe spa ciepla kapiel z olejkami złagodzi bole @. Mój dzisiaj cały dzień rodzicom pomaga ,ja zajmowałam się dzieckiem a teraz ide szybko ogarnac sie i zmykam na zakupy . jutro do pracy dawno nie bylam w niedzielę w pracy do 18
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2017, 17:10
-
Witajcie dziewczyny w ten sobotni wieczór:)
Maaggi przykro mi
U mnie niestety również dziś @ przylazła
A tak już się łudziłam, że może jednak - bo plamienia w tym miesiącu miałam wyjątkowo skąpe,a wczoraj i dziś praktycznie ich nie było..a zawsze im bliżej okresu tym były ciemniejsze i intensywniejsze.
Nowy cykl ruszam z Dostinexem na obniżenie prolaktyny i szczerze liczę na pozytywne tego skutki
Gigi fajnie, że miło spędziłaś dzień na wieczór może jakaś dobra książka i czerwone winko
Moja sobota zleciała mi głównie na bieganiu do kibelka i sprawdzaniu czy @ się rozkręca Ale miałam przy sobie mojego "niemęża" który zawsze bardzo mnie wspiera w takie dni...herbatke zrobi, obiadek ugotuje, przytuli i powie że wszystko się ułoży ♥
Gigi lubi tę wiadomość
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
Czesc Dziewczyny !! Ja dalej czekam, dzis 11 dpo i boje sie zrobic test ciażowy... Jeszcze 2 dni.. Tak sobie obiecalam. Objawow jakichkolwiek brak tylko testy owulacyjne przestaly wychodzic na plus a dawaly mi jakas nadzieję ale staram sie wierzyc:)#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola wrote:Czesc Dziewczyny !! Ja dalej czekam, dzis 11 dpo i boje sie zrobic test ciażowy... Jeszcze 2 dni.. Tak sobie obiecalam. Objawow jakichkolwiek brak tylko testy owulacyjne przestaly wychodzic na plus a dawaly mi jakas nadzieję ale staram sie wierzyc:)