Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny
Jak tam u was po Świętach?
Ja jakos strasznie sie nie objadlam a dzid od rana mnie jakos muli po żołądku to mize zadluga duphastonu ten zoladek ...
U mnie niestety od wczoraj tj 23 dc zaczely sie plamienia (sluz lekko podbarwiony na brazowo)
I tak dobrze ze zaczely sie dopiero w 23 dc a nie 19 jak zwykle bywalo,ale no smutne ze jednak nadal sa i zapewne przyciagna za soba @01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
Raven tule cię, zapewne nie było to dla ciebie miłe
Ja właśnie z takiego powodu nie pojechałam do babci bo brat miał ogłosić że spodziewa się dziecka, nie chciałam wysluchiwac kiedy My. Brat nie wiedział że ja już wiem, powiedział tylko naszej siostrze a że ona mowi mi o wszystkim to wiedziałam Ale mimo wszystko jak zadzwonił i powiedział że będę podwójną ciocią to sie bardzo ucieszyłam
Wczoraj urodziła się moja siostrzenica także święta okazały się owocne odłożyłam swoje smutki na bok i cieszę się szczęściem rodzeństwa
Wymacałam też brzuszek ciążowy szwagierki mam nadzieję że się zaraziłam, przesyłam Wam wirusów $@$@@@>]®]}®€™€™[~ -
Raven trzymam ogromnie kciuki za Twoja jutrzejsza bete !!
Raven lubi tę wiadomość
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
U mnie Dziewczyny też całkiem dobrze, mój wykres po stymulacji jak na razie wygląda dość równo, co raczej mi się nie zdarzało.
dziś po świętach wieczorem weszłam na wagę i wskazała ona 55,8 co również raczej się nie zdarza, wieczorami zawsze powyżej 56 więc jakieś dziwne te święta, a raczej się nie hamowałam w jedzeniu#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny. Chyba się udało. Beta 42 . Nie mogę uwierzyć. Miałam takie przeczucie ale to pierwsza pozytywna beta więc szok jest ogromny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2017, 14:50
moniczko, Rucola, Octavia_ lubią tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Super Raven
Ogromne gratulacje!! Trzymam kciuki aby beta ładnie przyrastalaRaven lubi tę wiadomość
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
nick nieaktualny