Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Welonka myśle ze im wczesniej bedziesz brac tym lepiej, ja brałam od 2dc. Zresztą są na to liczne badania, im wczesniej tym lepiej.
Martm nie mam pojęcia co to za bóle u Ciebie występują....#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziewuszki, jak wy znajdujecie czas by przesiadywać teraz na forum? Ja o wczoraj z kuchni nie wychodzę. Szykuję święta dla 19 osób. A tak chciałabym coś więcej popisać...starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
Dżoana89 wrote:Dziewuszki, jak wy znajdujecie czas by przesiadywać teraz na forum? Ja o wczoraj z kuchni nie wychodzę. Szykuję święta dla 19 osób. A tak chciałabym coś więcej popisać...
-
welonka wrote:Dziewczyny mam takie pytanie skrót na usg endom-t oznacza endometrium czy co ?
Kochane życzę Wam wszystkiego dobrego na te święta, dużo dużo miłości
Niech te święta będą dla nas ostatnimi jako staraczki Niech z jajeczek wyklują nam się nasze pisklaczkimoniczko lubi tę wiadomość
-
Welonka to chyba zależy od gina. U mnie w 10dc endo 7mm ale pęcherzyki już były duże jak na taki dzień cyklu bi 16 i 18 mm i lekarz już mi wypisał acard ale zaczęłam brać dopiero po kolejnym monitoringu gdzie endo nadal w podobnych granicach...
A acard dostalam na polepszenie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2017, 12:46
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
dziewczyny stresujecie mnie z tym endo... u mnie gin nic nie mowił ostatnio ze jest kiepskie jak miałam o,67 cm w 12dc przy pecherzyku 20mm... nie wiem jak to interpretowac#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Kurcze ale jak bylam 2 dni poźniej to pecherzyk miał 23 mm i gin mówił ze enso bardzo ładnie rośnie i o ile się nie mylę to jak mierzył to pokazywało pomiar 10,5 mm. Wydaje mi sie ze na końcu przed peknieciem endo rosnie najszybciej#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Hehe no dla tesciowej to sie spalił ja nie piekę bo ani ja ani mój m nie przepadamy za ciastami wiec mam z glowy a co do owu to myślę ze sytuacja diametralnie się zmieni jesli clo bedziesz przyjmowac wczesniej.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021