Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylwia1986 wrote:Ewi a bierzesz jakieś leki,które mogłyby opóźnić @?
Martam27 wiem jak to jest z tym nakrecaniem,sama tez zawsze doszukuje sie jakichs objawow innych niz zwykle przed @ -
Hej dziewczęta
Ja przed świętami zapracowana,mam nadzieje ze jutro wyjde cos wczesniej do domku
Jak tam u was ogolnie? U mnie 20dc narazie sluz bialy wodnisto kremowy (zolcieje na wkladce )
Z kazda wizyta w toalecie mam stres czy nie zobacze juz jakiegoś ciemniejszego plamienia
Do okresu zostalo jakies 6/7dni raczej mam regularne@
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
Hej !! Sylwia mocno trzymam kciuki, szkoda że nie mierzysz temperatury bo ja bardzo lubie wykresy :p Mam ogromna nadzieje że się uda, mój gin wczoraj mi powiedział, że to bardzo dobry czas, no wiele jego pacjentek od dawna borykało sie z bezpłodnością a teraz zachodzą
sylwia1986 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Hej welonka!! nie byłam, gin wczoraj zrobił mi zastrzyk i nie kazał przychodzić tylko od soboty dupka 1 tabletke i po 14 dniach test ciązowy ale pęcherzyk czuję, ze pękł, jak jest już duży to bardzo boli mnie podbrzusze i w jednej chwili doznaje ulgi i czuje że dziś rano mi pękł zobaczę jutro na temperaturze, bo z dziś i wczoraj musiałam zignorować, bo nad ranem było przytulanie#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola wrote:Hej welonka!! nie byłam, gin wczoraj zrobił mi zastrzyk i nie kazał przychodzić tylko od soboty dupka 1 tabletke i po 14 dniach test ciązowy ale pęcherzyk czuję, ze pękł, jak jest już duży to bardzo boli mnie podbrzusze i w jednej chwili doznaje ulgi i czuje że dziś rano mi pękł zobaczę jutro na temperaturze, bo z dziś i wczoraj musiałam zignorować, bo nad ranem było przytulanie
A no tak zapomniałam pisałaś ze masz miec podany zastrzyk na pęknięcie, to teraz czekamy na efekty;) a odczułaś jakoś specjalnie owulację ?
Dzisiaj mam monitoring boje się że usłyszę że z tego cyklu nic nie będzie ze pęcherzyki juz nie urosły;( niby teraz mam spadek temperatury co by wskazywało ze jestem przed owulką
W poprzednim cyklu tez miałam ładny spadek potem skok a prawdopodobnie byl Cykl bezowulacyjny. -
Welonka mam nadzieje ze pecherzyk jednak ladnie podrosnal !!
Raven widze ze jestesmy w tym samym dc
U mnie zwykke od 19dc pojawialo sie plamienie...narazie go nie widac z czego bardzo sie ciesze:)
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
Hej Dziewczyny !!! Welonka mnie boli brzuch na dole ja pęcherzyk jest już duży, mam taki dyskomfort jakbym miała coś twardego w podbrzuszu ale momentu samej owulacji nie czułam, tylko nagle przestało mi ciążyć podbrzusze i tak mam w zasadzie za każdym razem tylko 1 raz w poprzednim cyklu poczułam kłujące ciągnięcia w kierunku żeber i pachwiny trwające jakies 5 minut i nastepnego dnia skok
Daj koniecznie znac co wyszło na monitoringu.
Sylwia i Raven druga połowa kwietnia musi być lepsza niż początek i życzę Wam żeby tym razem sie udało !!#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Jestem po wizycie ...clo nie zadziałało od poniedziałku pęcherzyk nie ruszył do przodu w ogóle nawet pól mm nic tak bardzo liczyłam na ten cykl dostałam dupka na wywołanie @ i w następnym cyklu mam zacząć brać clo od 3dc. Bardzo teraz cieszę się ze święta pracuje bo juz żadnej nadziei nie ma:(
Wykres znowu nie sprawdził sie .
Trzymam kciuki za Was dziewczyny kwiecień jest wasz