Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jestem po monitoringu. Pierwszy miesiac stymulacji clo i dzis 12dc mam jeden dominujacy pecherzyk 20x14mm. Jest super!!!
Raven, Chilla, Dżoana89, Octavia_, Martm27 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola swietna wiadomosc
W kolejnym cyklu tez pojde na monitoring zeby obczaic czy u mnie nadal jest ok pod wzgledem owulavji.
Auricomka przykro mi:(
Nie zamartwiaj sie na pewno doczekasz jeszcze dzieciaczka..trzymam za to kciuki !!
Auricomka lubi tę wiadomość
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
sylwia1986 wrote:Rucola swietna wiadomosc
W kolejnym cyklu tez pojde na monitoring zeby obczaic czy u mnie nadal jest ok pod wzgledem owulavji.
Auricomka przykro mi:(
Nie zamartwiaj sie na pewno doczekasz jeszcze dzieciaczka..trzymam za to kciuki !!
Dziękuje SYlwia:*:* Nie wiem zastanawiam sie czy nie zrobić sobie drożności jajowodów.
Ale przynajmneij wydaje mi się że miesiaczka bedzie normalniejszej obfitosci.
Rucola trzymam kciuki za owulację i dzidizulka:) -
Auricomka przykro mi
Welonka trzymam kciuki
Ja troszkę mniej na forum zaglądam bo nie chce się tak maksymalnie nakręcić a potem rozczarować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 18:50
welonka lubi tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Welonka trzymam kciuki !!!
Auricomka od dawna starasz sie o dzidzie?
Nie zaszkodzi wybrac sie w tym cyklu do lekarza i poprosic o jakies sugestie co do dalszych badan...
Ja w kolejnym cyklu na pewno chce zrobic monitoring w okriesie okolo owulacyjnym..i poziom prolaktyny zbadac czy jest cos lepiej po dostinexiewelonka lubi tę wiadomość
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
kurczę wróciłam z wizyty mega przygnębiona mój pęcherzyk urósł tylko 2mm od środy ;/ ale na prawym jajniku pojawił sie pęcherzyk ma 15mm wiec jest nadzieja . W piatek mam iść jeszcze raz na monitoring zobaczyć ,prawdopodobnie bede miec zwiększoną dawkę clo i od 3dnia cyklu
-
Auricomka wrote:Przyszła @ dziś. Od rana chce mi się płakać. jakoś się boje czy bede mogła mieć dzidzie;(
Tulę Cię mocno. Pomyśl, że z każdym straconym cyklem jesteśmy bliżej tego, w którym nam się udaAuricomka, sylwia1986 lubią tę wiadomość
starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
Welonka 15 cm może dojzreć w dwa dni także moze to ten dominujący.
Dzoana dziekuje:*
Sylwia wiesz co no niby około 5 cykli ale jak sie okazało po mierzeniu temperatury starliśmy się za pozno - bo ja mimo cykli 28 dniowych mam owulacje 10 -12 dzien a dłuższą faze lutealną a my tak koło 14 przyjmowaliśmy za ten właściwy czas - więc sama nie wiem:) -
Auricomka wrote:Welonka 15 cm może dojzreć w dwa dni także moze to ten dominujący.
Dzoana dziekuje:*
Sylwia wiesz co no niby około 5 cykli ale jak sie okazało po mierzeniu temperatury starliśmy się za pozno - bo ja mimo cykli 28 dniowych mam owulacje 10 -12 dzien a dłuższą faze lutealną a my tak koło 14 przyjmowaliśmy za ten właściwy czas - więc sama nie wiem:)
Cześć Auricomka!
Dałaś mi do myślenia swoim postem...
Też mam cykle 28-dniowe i wydaje mi się, że moja owulacja również jest wcześniejsza niż ten wszędzie sugerowany, 14dzień... Właśnie pomiędzy 10tym a 12tym dniem, daje mi się odczuć jajnik aktywny w danym cyklu - ból nie jest jakiś bardzo mocny, ale promieniujący na plecy...
Staramy się z narzeczonym o potomka dopiero pierwszy miesiąc. Jestem bardzo ciekawa czy coś z tego będzie. -
Dobry wieczór dziewczyny!! Auricomka musicie trochę bardziej pocelować w takim wypadku, bo ja zaczęłam się martwić jak przy 4rech monitorowanych cyklach nie zaszłam Spróbuj pochodzić na monitoringi, one naprawde dużo pomagają.
Welonka ja brałam clo od 2dc i ponoć dużo lepsze rokowania są im wcześniej zaczynasz brać, więc od kolejnego cyklu zacznij brać od 2go dnia a pęcherzyk 15mm dobrze rokuje, owu za jakieś 5 dni mniej wiecej.Dalej będziesz monitorować??
Dżoana masz świętą rację, wszystkie będziemy mamami. Nie ma innej opcji.
Sylwia jestem bardzo ciekawa co z tą Twoją prolaktyną. Daj koniecznie znać jak zrobisz badanie#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola właśnie lekarz mówił że następnym cyklu wprowadzimy wcześniej clo i pomyślimy o zwiększeniu dawki.Tak w piątek idę jeszcze raz sprawdzić. W 9dc pęcherzyk 14 mm też dobrze rokował a przez prawie tydzień urósł tylko 2mm:/ liczę na to że ten nowy pęcherzyk 15 mm będzie normalnie przyrastał i z niego będzie owu.
-
I tego Ci welonka życzę !! A ja bym na razie nie zwiekszala dawki tylko wzielabym wczesniej ale to już lekarz wie co robi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 22:12
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Welonka nie załamuj się. Pecherzyk ma jeszcze szanse.
u mnie w 1 cyklu było w tym 5-9dc i owulacja była w 16dc a teraz w 2-5dc i owulka 13-14dcWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2017, 00:27
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015