Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny... przyszła @... 3 dni wcześniej niż powinna. Jedyny pozytyw: plamienie trwało tylko jeden dzień. Udało mi się je skrócić z niemal tygodnia.starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
Przykro mi Dzoana ze @ przylazla
Ale jak piszesz jakis progres jest skoro plamienia tylko jeden dzien...moze teraz na bromku sie uda01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
Dżoana89 wrote:Hej Dziewczyny... przyszła @... 3 dni wcześniej niż powinna. Jedyny pozytyw: plamienie trwało tylko jeden dzień. Udało mi się je skrócić z niemal tygodnia.
ściskam mocno kochana :*
ja w tym cyklu odpuszczam, za dużo nerwów, sprzeczek a za mało -
Agusia_pia wrote:ściskam mocno kochana :*
ja w tym cyklu odpuszczam, za dużo nerwów, sprzeczek a za mało
Dżoana przykro mi że przyszła @, ale ciesze się że plamienie było krótkie.
Od kilku dni mam jakąś pozytywną energię Trzymam za Was wszystkie kciuki żebyście dostały piękne pisaneczki na świętaAuricomka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
M@ziii wrote:seks po kłótni podobno najlepszy nie wiem czy na pewno bo my się baaardzo mało kłócimy i nie miałam okazji spróbować
Dżoana przykro mi że przyszła @, ale ciesze się że plamienie było krótkie.
Od kilku dni mam jakąś pozytywną energię Trzymam za Was wszystkie kciuki żebyście dostały piękne pisaneczki na święta
Ale fajny pozytywny post:) -
Dżoana czyli ile dni trwała u Ciebie fl? Bo to tez bardzo istotne.
Jeśli chodzi o seks po kłótni to u nas to nie wychodzi bo M za długo przezywa jak się posprzeczamy ale na szczescie zdarza nam się to bardzo rzadko
Za 2 godz mam moniroring i się bardzo stresuje!! Mam nadzieje że jajka urosły bo testy owu na razie na minusie#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Witam się poniedziałkowo
U nas z weekendowych starań nici...
Odezwalo się w moim TŻu zmęczenie z całego tygodnia... W sobotę próbowaliśmy dwa razy i za każdym razem - że tak to ujme - gdzieś tam w trakcie ciśnienie z niego schodzilo... W niedzielę rano to samo... A wieczorem już chyba po prostu chciał uciec przed kolejna - jego zdaniem - porażką...
Ostatni raz przytulalismy się we wtorek. W środę, praktycznie przez cały dzień, mocno bolał mnie jajnik - ból do złudzenia przypominający owulacje, ale ze sluzem i stanem szyjki w ogóle się nie zgadzał. Powiedziałam mu o swoich objawach, to teraz jest święcie przekonany, że się powiodło. Boję się jego rozczarowania.
W nocy bolało mnie podbrzusze jak na @... Pół nocy przez to nie spałam... To nie był jakiś mocny ból, ale wiecie same, jak się człowiek stara o potomka, to tak bardzo wsłuchuje się w swój organizm... -
Dżoana z tego ci kojarzę to zbijasz teraz prolaktyne?? Byc moze u Ciebie trzeba zbić prolaktyne ale tez przyjmowac progesteron zeby fl miala te 13-14 dni. Trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021