Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny
Kurcze zazdroszczę Wam tych urlopów u mnie w pracy sezon na całego więc urlop pewnie będzie zimowy a w zimnie to tylko góry , teraz mam 4 dni wolnego odbieram swoje nadgodziny moglibyśmy gdzieś wyskoczyć ,ale M nie dostanie wolnego zostają nam jednodniowe wypady gdzieś
Też bym chciała porzucić monitoringi wszystkie leki jakie biorę ,ale wiem że wtedy nie ma szans.Jutro odbieramy wyniki nasienia samą podstawę i zboczymy co dalej na posiew czekamy dwa tygodnie ,pani w labie jak dowiedziała się do kogo chodzimy to powiedziała że zrobi nam od razu posiew bo ten lekarz wymaga i zaraz z powrotem wrócilibyśmy.Teraz M chodzi podłamany i mówi że pewnie przez niego nie możemy mieć dziecka ehh.
-
Martm27 wrote:Hej dziewczyny:)mam do was pytanie dotyczące testów owulacyjnych.Kupilam sobie testu owu w Rossmanie i 12 dc zrobiłam pierwszy test i byl pozytywny,na następny dzień kolejny i znów pozytywny, kolejny dzien i znów pozytywny,kreski obie wyraźne i tak samo intensywne.Z ciekawości zrobiłam test 21 dc a on znów wyszedł pozytywny tak jak poprzednie.Nie wiem dlaczego tak jest,a moze któraś z was tez tak miała?nie miałam monitoringu cyklu wyjątkowo w tym miesiącu i w sumie nie wiem czy do owu doszlo bo myślałam z testy pomogą mi określić dzień owulacji,ale według nich mam owulacje juz 10 dni#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
welonka wrote:hej dziewczyny
Kurcze zazdroszczę Wam tych urlopów u mnie w pracy sezon na całego więc urlop pewnie będzie zimowy a w zimnie to tylko góry , teraz mam 4 dni wolnego odbieram swoje nadgodziny moglibyśmy gdzieś wyskoczyć ,ale M nie dostanie wolnego zostają nam jednodniowe wypady gdzieś
Też bym chciała porzucić monitoringi wszystkie leki jakie biorę ,ale wiem że wtedy nie ma szans.Jutro odbieramy wyniki nasienia samą podstawę i zboczymy co dalej na posiew czekamy dwa tygodnie ,pani w labie jak dowiedziała się do kogo chodzimy to powiedziała że zrobi nam od razu posiew bo ten lekarz wymaga i zaraz z powrotem wrócilibyśmy.Teraz M chodzi podłamany i mówi że pewnie przez niego nie możemy mieć dziecka ehh.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola wrote:Eh Welonka moje małżeństwo ostatnio zaczyna podupadać przez te starania i zaczynam wątpić czy to wsztstko jest warte tylu cierpień mam nadzieje ze wyniki wyjdą dobre
-
Hej
U mnie jak narazie progres...dzis 25dc i jak dota ani sladu plamien, z tego by wynikało ze moje plamienia spowodowane były jakimiś nieprawidłowościami w pierwszej fazie cyklu.
U Ciebie Rucolka jak tam ?
Pozostale dziewczyny ??gdzie jesteście?01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
Myslisz ze przy cyklach 26/27 dniowych, mogę zrobić test juz jutro?
No chyba ze do rana cos sie zmieni i pojawi sie jakieś plamienie to sobie daruje..01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
Cos czuje ze jednak @ nadciąga
Dzis 26dc i pojawilo sie troche sluzu w kolorze kawy z mlekiem..poza tym troche brzuch pobolewa,troche ciagnie po jajnikach...okres będzie jak nic dzis gora jutro.01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
Hmmm u mnie taki śluz zawsze zwiastuje okres w przeciagu kilku godzin. Ale dziewczyny w ciąży czasem tez podają plamienie wiec na dwoje babka wrozyla. Daj znać co i jak#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Hej
U mnie narazie nadal bez @
Troche bylo dwa razy od wczoraj takiego lekko zabarwionego sluzu a tak to czysto..
No i ciagnie mnie tak po jajnikach i po dole brzucha co jakis czas i caly czas mysle ze to @sie bedzie rozkrecac..
Dzis 27dc zobacze jak bedzie jutro01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
Kochana Sylwio trzymam kciuki !! U mnie nowosci. Starania zawieszone bo wynik moich przeciwcial przeciwplemnikowych jest szokująco duży... Zaczynamy diagnostyke immunologicznzą. Czas najwyzszy wziąć sprawy w swoje ręce bo lekarzom nie zależy zeby nas odpowiednio pokierować...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola to dobrze, ze masz juz jakiś punkt zaczepienia...mam nadzieje ze predziutko sobie z tym poradzicie, bede trzymać kciuki za szybki powrot do starań
Ja jeszcze troche diagnostyki mam przed sobą, gdyby sie nie udało z samym clo...01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
Bakteriologie, moj gin cos mowil o hlamydii i ureaplasmie...później drożność..a co dalej to czas pokaże...
Teraz jakos nie licze na cud, caly czas czuje ze @ czai się gdzieś za rogiem
Wierze ze w koncu nam sie uda..wszystkim:)01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
Jaki jest koszt takiego badania?
Kurcze strasznie kosztowne te nasze starania
Tobie wyszły wysokie..i co na to sie stosuje?
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
Hej dziewczyny, można się przyłączyć? Już od ponad roku staramy się o dzidzi, niestety bez efektów.Starania od 2016. Laparoskopia w 2018-niedrożne jajowody. Partner nasienie ok. AMH-3,27.
- 04.09-punkcja
- 09.09- transfer (mamy jeszcze dwa mrozaczki)
- 19.09 - beta
- 09.11-II transfer(mamy jeszcze jednego mrozaczku)
- 16.11. 2018 beta 83, 19.11 beta 407, 26.11 beta 4637
- 2019 na świat przyszła nasza córka
- czerwiec 2020 - ciąża pozamaciczna