Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny:) a powiedzcie mi,czy wynik tsh 2,34 to za dużo?bylam z tym wynikiem u gina i twierdzi ze ok,bylam u lekarza rodzinnego i tez mówi,ze ok a w necie czytam ze za wysokie,a żaden z tych moich lekarzy nic nie mowil i nic mi na obniżenie nie chcial przepisać
-
Martm ja standardowo mam 2,3.przez pół roku brałam euthyrox 25 na polecenie gina i spadł mi do 1,5. Poszłam po rozum do głowy i stwierdziłam ze taki wynik TSH nie utrudni i nie zaszkodzi zarodkowi i odstawilam leki. Jesli uda mi sie zajsc to zrobie badania i wtedy zdecyduje#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Ja miesiąc temu wyszłam za mąż i staramy się z mężem o upragnione dziecko od stycznia do marca nie miałam miesiączki,poszłam do ginekologa i ginekolog zapisała mi 3 opakowania tabletek anty Bellara (najpierw luteina na wywołanie okresu), a po 3 opakowaniach od razu zacząć starania. Ostatnią tabletkę wzięlam 20 czerwca. Od tej pory Staramy się intensywnie . Od zeszlego czwartku bardzo kluł mnie prawy jajnik i ogólnie podbrzusze. W ogóle fatalnie się czuje... caly czas mi duszno i czuje jakby mi coś stalo w gardle Wczoraj robiłam test ale niestety jedna kreska... co prawda po południu, ale tak mnie kusiło... okresu nie mam i zastanawiam się czy jest jeszcze szansa ze mogło się udać. Wiem, że nie powinnam myśleć cały czas o ciąży bo to utrudnia sprawę, ale chyba nie da się inaczej. Postanowiłam odłączyć do forum, bo już od kilku dni intensywnie je przeglądam:)
-
Hej dzieczyny
Witam wszystkie nowo przybyłe
Welonka trzymam kciuki !
Ewi28 a jaki przy wyniku masz podany zakres właściwy dla Twojego wieku?
Bo ja np mam wynik AMH 2,14 ng/ml gdzie dla wieku od 30 do 34 lat zakres wynosi od 0,95 do 6,70 ng/ml
a mediana czyli jakaś środkowa wartość wynosi 2,76 ng/ml
Moja gin powiedziała że ten wynik nie jest może jakiś rewelacyjny ale zły też nie jest..
u mnie drogie dziewczęta dziś 18 dc i kurcze rozwojowalo się u mnie zakażenie pęcherza robilam badanie ogólne moczu i wyszły bakterie, czekam jeszcze na wynik posiewu i pójdę do lekarza ogólnego w przyszłym tyg.
Od wczoraj zaczęlam brać neofuraginę..wiem że przy staraniach nie powinno się brać tego typu leków, ale no chyba lepsze to niż nic
A może wy coś polecicie skutecznego na problemy z pęcherzem?
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
u mnie od wczoraj @ i kolejny cykl czysto obserwacyjny za 2 tyg dokładnie wizyta u napro i do tego czasu jeszcze kilka badań musze zrobić Encorton biorę juz prawie 2 tyg i zero skutków ubocznych!!!#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Hej Wszystkim
auricomka ja bym zaznaczyła dzisiaj 1dc w zależności jeszcze jakie te plamienie bylo wczoraj.
Widzę ze wszystkie w podobnym czasie zaczynamy nowy cykl
Podjęłam decyzje ze ide na lapro w tym cyklu a tu w pracy dziewczyna poszla na zwolnienie i juz nie dajemy rady jak ja pójdę jeszcze to juz bedzie katastrofa w robocie i tak nie wiem co teraz robic , ale chyba mimo wszystko pójdę w tym cyklu na lapro dość przekładania swojego zdrowia bo praca ,jak w tym cyklu nie pojde to bede musiała czekać do grudnia czyli 4miesiace byłyby stracone bo do stymulacji noge wrócić dopiero po lapro ,moze moj "kochany"szef nie zwolni mnie .