Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale intensywny weekend:-D wczoraj impreza udana, fajnie było. Ale dzisiaj to tak mnie mój zdenerwował że uuuu śpi sobie pijaniutki a mnie h... strzeli... Ale tak się kończy jak jest impreza po imprezie... I zamiast odsypiać to będę pilnowała gada... Jutro wykład dostanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2018, 22:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Abi znam ten ból, mój po szkoleniu wrócił wesolutki. Co prawda w dobrej formie, z takim głupkowatym humorem, którego nienawidzę. I nawet nie powinnam być zła, ale jak zaczął się tłumaczyć że powinnam się cieszyć że wrócił do domu a nie poszedł pić dalej, normalnie Gratulacje mu złożyłam.
I mój dzieć przechodzi jakis dziwny okres. Piszczący jest strasznie. Przestali spać w przedszkolu, a on ma 3 latka i chyba potrzebuje, wieczory to tragedia. Marudzenie, wszystko nie tak, jeść nie chce tylko parówki i łososia wędzonego. Wczoraj przetrwał dzień na 3 parówkach i 100g łososia Dieta cud
Byliśmy też na budowie, ile to nerwów zabiera. Teraz powinniśmy wybierać płytki, kolory itd a ja pomysłu nie mam. Chciałam kominek, komin jest, tylko nie wiem jak chce żeby ten kominek wyglądał.
I jestem kilka dni po przypuszczalnej owulacji, znowu te masakryczne myśli że znowu się nie udało. Pomocy !!! Jak wyłączyć mózg ??? Do tego jak teraz dostane @ to nie wiem co dalej, moja lekarka czeka na wyniki męża a ten jakoś nie wykazuje zainteresowania badaniami. Nie chce go cisnąć żeby robił, ale chyba trzeba będzie. Ot moje rozterki.
Sorki za maruderowanie ... -
nick nieaktualnyKonieczynka
Weź katalog i szukaj To w zasadzie przyjemne jest wybieranie płytek i takie tam.. Homebooka odpal Odgonisz myśli od cyklu
Ja w tym cyklu owulacji w ogóle nie oznaczyłam 20 dc i temperatura cały czas taka sama ..
Sluzy raz są raz nie ma, do tego boli raz prawo, raz lewo.. a owu chyba nie ma :> dziadostwo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2018, 10:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nefre_ ms wrote:Ja tam mogłabym dom urządzać cały czas.. gdybym tylko miała na to kasę..
Siedziałabym w necie i wybierała
Wybierz mi kominek. Prosze , prosze , prosze , prosze -
nick nieaktualny
-
Mój w sumie też nic takiego złego nie zrobił ale sam fakt że w sobotę byliśmy na imprezie, wczoraj poprawił a dzisiaj do pracy miał jechać
Chciałabym być już na etapie urządzania a jeszcze nie ma czego urządzać. Konieczynka jaki domek wybraliście? U nas się okazało że w przyszłym tygodniu będą prowadzić gaz więc musimy się wybrać do ratusza i dowiedzieć się co i jak, dzisiaj ma wolne to go pogonię bo tak to mieliśmy zakładać zbiornik na gaz
Też mnie zastanawia czemu raz boli lewa strona, raz prawa u mnie dzisiaj się okaże czy coś urosło, czy już po owulacji czy jeszcze przed, jadę prosto po pracy wiec w okolicy 18 powinnam być na wizycie i mam nadzieję że nie wiadomo jak długo nie będę musiała czekać... -
nick nieaktualny
-
Konieczynka ja polecam narożny kominek elektryczny.
Przez półtora roku odpalony był raz i cieszę się że nie zrobiliśmy prawdziwego, solidnego za dużą kasę tylko taki
https://www.google.pl/search?q=naro%C5%BCny+kominek+w+salonie&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjHw9SQkuDeAhXLpIsKHZvNBwMQ_AUIDigB&biw=1600&bih=740#imgrc=2_Cl9-is6V9-9M:Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2018, 10:28
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualny
-
Iwona27091991 wrote:Konieczynka ja polecam narożny kominek elektryczny.
Przez półtora roku odpalony był raz i cieszę się że nie zrobiliśmy prawdziwego, solidnego za dużą kasę tylko taki
https://www.google.pl/search?q=naro%C5%BCny+kominek+w+salonie&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjHw9SQkuDeAhXLpIsKHZvNBwMQ_AUIDigB&biw=1600&bih=740#imgrc=2_Cl9-is6V9-9M:
trzeba było tak zrobić Ale już na komin wydaliśmy, itd. za ciosem trzeba iść.