Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
Nefre jak potrzebujesz się wygadać to pisz.03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualnyA już mi powoli przechodzi
Mój mąż nie ogarnia
Nie umiem do niego dotrzeć
Sama potrzebuje pomocy a on mnie jeszcze dobija
Cała rodzina mnie dobija
Każdy jak się pyta jak się czuje
Teściowa mówi że musimy szybko to ogarniać
Nie da się szybko
Trzeva porządnie a nie szybko
Mój mąż też już cierpliwość stracił
Nie daje sobie z tym rady że to tyle trwa Wkurwiony że są święta że sylwester że wolne i nikt nie pracuje
A ja przecież popchnelam to wszystko maksymalnie szybko -
nick nieaktualnyCo sobie coś zaplanuje to przychodzi ból
Nie pije alkoholu bo od wina chyba boli bardziej
Nie jem słodkiego bo chyba boli bardziej
Uważam wszystko co jem
Żadnych przyjemności
Nie poszłam na imprezę bo bolało
Nie pojechałam na narty bo bolało
Nie mogę normalnie żyć i każdy jeszcze mnie się pyta jak się czuje
Mąż mnie głaszcze jakbym mocniejszy dotyk mógł mnie zabić
A teraz jeszcze on jest zły bo nic nie idzie do przodu
Komu ma to przeszkadzać bardziej mi czy jemu
Nic tylko kulka w łeb
On jest o rok do tyłu niż ja z tą niecierpliwością Ja już się trochę nauczyłam a on jeszcze jest na etapie już -
Nefre ciężka sytuacja. Jesteś silna kobieta ale też potrzebujesz wsparcia. Napiszę na priv03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
Nefre Wysłałam Ci zaproszenie.
Z punktu farmaceuty nie ma najmniejszego znaczenia kto wpisał receptę, aby zrealizować ja z zaordynowana odpłatnościa. Jak ma być na 100% to 100%, jak zniżka to zniżka. Nic mi do tego. Zdarza się że lekarz napisze 100%a w aptece wydadzą z zniżka ale to już wtedy albo szukaj delikwenta i proś o dopłatę albo doloz z własnej kieszeni. Zresztą są i odwrotne sytuację ale po kasę do apteki szybciej ktoś przyjdzie niż aby dopłacić.
I wiesz co jest najlepsze na małżeńskie kłótnie? poprawi humor albo przynajmniej się wyzyjesz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny co to za smutaski? Wszystkiego dobrego w nowym roku, dopiero mam chwilkę żeby się odezwać. Ja wczoraj przy nowym roku mialam spięcie ze swoim też, poszło oczywiście o to że jego znajomi nie mają żon i rano zaczęli leczyć kaca, my wróciliśmy o 12 do domu a oni balowali do wieczora znowu. Sylwester ogólnie bardzo fajny, w domku drewnianym z kominkiem nad jeziorem. Sami znajomi
I wiecie co, była owulacja hehe i to znowu w 19dc, z tym że liczę na to że pęcherzyk był mniejszy w sobotę może zrobię proga i sprawdzę jak tam moja prolaktyna spada w tym cyklu nie zwracaliśmy uwagi na to czy nie za często tylko żyliśmy chwila, zapomniałam jak może być fajnie nawet temperatury codziennie nie mierzyłam. https://zapodaj.net/6d4a9a78fb669.png.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 12:44
-
nick nieaktualny
-
Mój dzisiaj miał zapisać się na badanie do bociana, mam nadzieję że już to zrobił bo kazał mi numer wysłać. Ja ogólnie 5dpo i nie długo zacznę schizowac pewnie z testami, chociaż się wkurzyłam i mam tylko jakiś jeden w domu bodajże 25 i jakoś mi się narazie nie spieszy do niego
Widziałam że wcześniej pisałyście o IPL, u mnie też najpierw były łyse placki -
nick nieaktualnyABI
ja właśnie zastanawiam się co dalej robić. Mam swoje wyniki hormonów i w sumie powinnam z wynikami meza jechać. Ale on teraz miał antybiotyki w święta, w sylwestra brał ostatni.. Nie wiem czy jest sens teraz robić badania.. Może poczekać i pojechać z nimi poźniej? Sama nie wiem.
Mogę jechać ze swoimi jutro i zapytam co o tym sądzi, albo pojechać później jak mąż zrobi wyniki.. ale nie wiem czy jest sens ich robić zaraz po antybiotyku...
-
nick nieaktualnyABI
właśnie też na to wpadłam że można się zapytać u źródła hahaha
Magia Błyskotliwa jestem, nie ma co
Abi a Ty tym IPL trafiasz między nogami wszędzie? Jakim jedziesz tam poziomem? ja nie wiem chyba se lustro postawieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 15:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nefre_ ms wrote:a ile wg Twojej wiedzy trzeba czekać?
nie wiem jak to jest z tym , że produkcja trwa 3 miesiące.. czy antybiotyk pokazuje wpływ po 3 miesiacach czy od razu?
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMysmy przed badaniem nasienia mieli taka ulotke z wykazem jak sie przygotowac itp takie punkty tam byly wymienione i pisalo ze w przypadku antybiotykoterapi odczekac 2 tygodnie po zakonczeniu antybiotyku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 17:20
-
nick nieaktualny