Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie tak niedokładnie bo nie dałam rady. Zrobilam skan na skórze, na nogach wybrało mi 5 a pachy i bikini 4. Zaakceptowałam to i tak robiłam. Może rzeczywiście powinnam zmniejszyć żeby tak tego nie odczuwać.03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualny
-
Za 2 tygodnie powtorka, już się nie mogę doczekać efektów. Chyba nie spodziewałam się że będę to aż tak czuć03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
2 IVF 08.2019 beta 0
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
nick nieaktualny
-
Nefre poproś męża o pomoc niech celuje a tak serio to też tak mam. O ile na wzgorku jest spoko to już niżej muszę zmniejszać moc i efekty są później.
My wczoraj pogralismy w rozszerzenie gry arkana miłości. Jest odwazniejsza. Losowalismy karty i pierwsza była z wibratorek którego nie mamy a kolejna z owocem lub warzywem i mąż przyniósł pomidora koktajlowego i mandarynka. Myślałam że padne że śmiechu. Potem było lepiej. Finalnie genialny sex. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nefre_ ms wrote:Konieczynka
Jeśli są leki z opisem p i np refundowane z powodu przewlekłej choroby to kto może taka receptę wystawić? Lekarz z kontraktem na nfz czy każdy?
Łęki są refundowane według wskazań. Jeśli dana jednostka klasyfikuje się na refundację to lekarz może wystawić receptę na zniżkę.
Każdy specjalista z danej dziedziny i rodzinny który dostanie zaświadczenie od specjalisty że refundacja się należy. Od jutra wchodzą zmiany. Tzn. Lista regundacyjna jak co 2 miesiące. Do tego wchodzi w życie e_recepta.
Karta brzmi tak: "wybrana osoba pięści druga osobę wybranym przez siebie owocem lub warzywem. Może ja przy tym związać lub zasłonić oczy" -
nick nieaktualnyChodzi o visane przy endo
To chyba duża różnica
I jeżeli dostanę to od lekarza prywatnego to kto może mi to przepisać na nfz? Inny gin tko czy rodzinny też?
Haha z tymi owocami to nie źle
Pomysl Gdybyś miała w domu tylko ziemniaka i kapustę... Albo arbuza haha -
nick nieaktualny
-
Nefre_ ms wrote:Chodzi o visane przy endo
To chyba duża różnica
I jeżeli dostanę to od lekarza prywatnego to kto może mi to przepisać na nfz? Inny gin tko czy rodzinny też?
Haha z tymi owocami to nie źle
Pomysl Gdybyś miała w domu tylko ziemniaka i kapustę... Albo arbuza haha
Różnica bardzo duża. 3,20 lub ponad 170zl. Tak jak wyżej pisałam na refundację może wypisać lekarz który na umowę z NFZ. W tym przypadku nie sądzę żeby któryś rodzinny wypisał.
Szczęśliwego Nowego roku. Niech nam przyniesie duuuzo sexu. Mało zmartwień. Liczne orgazmy. Brak stresu. I upragniony he II.
Jak zabawa? Mój trzylatek z swoją koleżanka bawili się do 2 w nocy. I pierwszy dziś wstał. -
nick nieaktualnyKonieczynka
Bardziej chodzi o to czy apteka się zastanawia czy to rodzinny czy ginekolog hormon przepisuje czy to nie ma znaczenia
A lekarz jak już by przepisał receptę...
Nie rozumiem tego Place gruba kasę za leczenie Gruba kasę na nfz i jeszcze lek bez refundacji bo się prywatnie lecze...
Dziewczyny witam w nowym roku.
Niestety chumory najgorsze na świecie. -
nick nieaktualnyMnie ktos ostatnio podsumował i jak to mi ktoś powiedział...
Jak Cię stać na chodzenie do lekarza prywatnie to stać Cię na wszystko co jest z tym związane...
Nie chce psuc humorku ale tak mnie ostatnio podsumowala kolezanka, ktora nie miala problemu z zajsciem w ciaze tak jak ja...
Nie ma co sie wkurzac w nowym roku hehe
Ja mam humor niezly a co sie bd smutac
Dopadła mnie w niedziele jelitowka i nadal czuje caly zoladek ale zyje jeszcze haha
-
Dziewczyny nie dajmy się w tej walce o spełnienie marzeń.
U nas fajna zabawa na balu, około 3 męża też złapała jelitowka więc migem do domu a chciałoby się jeszcze zostać.
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
2 IVF 08.2019 beta 0
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
nick nieaktualnyJa się poklocilam z mężem więc wieczór udany..
Phia
Nic tylko zabić za takie teksty
Jakbym chodziła na nfz to tylko cytologia by mi dobrze zrobiłi
Ta jelitowka to mocno szaleje widzę Trzymajcie się dziewczyny
Ja msm zjebany humor więc lepiej nic nie będę piasac