Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKonieczynka
Super masz teściów naprawdę My kupilismy prezenty a nie dostaliśmy nawet czekolady od teściów też więc tyle n a tenat
Ja też się cieszę że koniec świat i juz wracam na lepszą stronę mocy.. Ostatni kawałek orzechówca.
Ale jednak odpuściłam dietę za bardzo w święta...
-
Cześć Kochane ja niby wolne ale non stop coś do załatwienia mój dostał poza prezentem loda na swieta hehe. W Wigilię zrobiłam test owulacyjny i myślałam że pozytywny bo były niby takie same ale dzisiaj wyszła znacznie ciemniejsza. Czyli badania musi ogarnąć mój mąż i w następnym cyklu zrobię monitoring bo może za późno pękają te moje pęcherzyki. Tak czy siak świąteczny sex był super
-
nick nieaktualny
-
No własnie nie przetestowałam jeszcze bo dostałam w wigilię i teraz brak czasu.
W weekend planuję wypróbować.03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
Abi jaki odważny krok Mężowi się podobało?
Mój wczoraj dostał tak poświątecznie.
Ja dziś też poszaleje z IPL. To tez będzie trzeci raz, ale ostatni był chyba 3 tygodnie temu bo jakos w Święta mi nie wyszło. A dziś sama w domu wieczorem to będę strzelać.
U mnie też są efekty - tak śmiesznie jak niedoskubana kura wyglądam.
Mam teraz takie dziwne myśli że powinniśmy odpuścić starania do kwietnia/maja aż się przeprowadzimy do nowego domu. Nabrałam do głowy że skoro mąż ma plemniki z uszkodzonymi główkami i nie ruchliwe to nawet jak by doszło do zapłodnienia to może byc coś nie tak z dzieckiem... I sama jestem z listopada to sobie myślę że lipa rodzić pod koniec roku. Potem dziecko najmłodsze w klasie Głupia ja tak wiem. -
nick nieaktualny
-
A ja głupia mam jakieś dziwne przeczucie że u mnie problem jest z zagnieżdżeniem zarodka. Już kilka razy miałam plamienie które wyglądało jak implantacyjne jakieś 6-7 dpo a później nic. Nie wiem co badać w tym kierunku.
Wiem, głupia ja...03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
2 IVF 08.2019 beta 0
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Same głupolki tutaj.
A zapomniałam nie pochwaliłam się. Mikołaj przyniósł mi nową torebkę i kontynuację gry Arkana miłości : Kochankowie Jest ostrzej, ale jeszcze nie rozegralismy partyjki -
nick nieaktualnyNo ja jeszcze loda nie zrobiłam ale spoko.. Kiedyś machne
Abi
Ile wypilas? I jak do tego doszło
Konieczynka
Nie wiem czy trzeba się wstrzymywac Zapytaj lekarza może co o tym myśli bo nie wiem czy taki plemnik ma szansę zaplodnic jajko...
Iwona
a Ty bierzesz duphaston albo cos na II faze? Ja też mam plamienia po owulacji w terminie zagnieżdżania i duphaston na to pomagał po kilku cyklach
Phia
Jak tam po świętach? Mąż zadowolony?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2018, 09:07
-
nick nieaktualnyNasz lekarz powiedzial ze czasem plemnik o nieprawidlowej budowie ma prawidlowe dna i jest zdolny do zaplodnienia a czasem plemnik ktory ma prawidlowa budowe ma uszkodzone dna i nie zaplodni lub zaplodni a z dzieckiem jest cos nie tak...
Dlatego mowil ze nie tyle ma znaczenie ta budowa co przedewszystkim ruch wazne zeby sie poruszaly i mialy szanse dotrzec gdzie trzeba
Laski zeby to dalo sie tak wyliczyc kiedy rodzic to byloby dobrze ale no jak widac nie ma.tak dobrze
Zreszta data miesiac rok czy to ma znaczenie?
Dla mnie w sumie zadnego wazne zeby bylo
Dzis wracam do mojej lekko strawnej dietki i silki -
Nefre_ ms wrote:No ja jeszcze loda nie zrobiłam ale spoko.. Kiedyś machne
Abi
Ile wypilas? I jak do tego doszło
Konieczynka
Nie wiem czy trzeba się wstrzymywac Zapytaj lekarza może co o tym myśli bo nie wiem czy taki plemnik ma szansę zaplodnic jajko...
Iwona
a Ty bierzesz duphaston albo cos na II faze? Ja też mam plamienia po owulacji w terminie zagnieżdżania i duphaston na to pomagał po kilku cyklach
Phia
Jak tam po świętach? Mąż zadowolony?
Biorę dhupaston i acard ale te plamienia 6-7 dpo są takie inne, charakterystyczne. To takie nitki krwi w śluzie. Dokładnie takie miałam w cyklu, w którym się udało. Tylko teraz nic się nie dzieje dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2018, 09:24
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
2 IVF 08.2019 beta 0
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeh
Phia Ty kiedy masz te urodziny?
Iwona
Poczekasz do terminu @ i zobaczysz Nie schizuj się ani wjedna ani druga stronę Nic nie wiadomo
Żanetka
Masz rację Dobrze w ogóle urodzić a kiedy to jeden ciul ja się cieszyłem że urodze latem i co.. Gówno
-
nick nieaktualny
-
Phia kochana wszystkiego najlepszego w dniu urodzin ;*
Phia lubi tę wiadomość
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
2 IVF 08.2019 beta 0
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wcale dużo nie wypilam, samo jakos tak poszło co do narzekania to u mnie jeszcze owu nie było bo temperatura w dole. Ale może jak wczoraj była kreska dużo mocniejsza to zdecyduje się pęknąć...
Dzisiaj byłam na zakupach, chciałam kupić coś na sylwestra w końcu nie kupiłam bo nic interesującego nie znalazłam więc odpuściłem sobie.
Phia wszystkiego najlepszego dużo zerówka i spełnienia marzeńWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2018, 12:59
Phia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny