Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
Phia wrote:Nooo to akurat dziś xD
Dziś świętuje swoje 27 urodzinki ❤
Dziękuję ❤
Phia życzę Ci wszystkiego co nazywasz Szczęsciem I bobofrutka oczywiście Nawet w trójpaku.
Phia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przepraszam ze się wtrace, ale podczytuje wasz temat od jakiegoś miesiąca. Zgapilam sobie od was, ze sroda to dzien loda i moj maz jest tym zachwycony Głównie udzielam sie na wątki testujących co miesiąc.
Co do planszówek dla większej liczby osób to polecam dixit (6graczy) lub dixit odyseja (12 graczy) fajne jest activity na imprezy - gra zespolowa, takie kalambury i fajna rywalizacja sie robi. Z łatwych i przyjemnych to wsiąść do pociagu. Mamy z mężem taka gre wysokie napięcie - takie rozbudowane monopoly, z bardziej ambitnych i trudnych to horror w arkham II edycja - ale na to trzeba miec mega zajawke i zasobny portfel. No to juz sie nie wtrącam pozdrawiam i życzę spełnienia marzeń w nowym rokuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2018, 23:21
-
nick nieaktualnyElfia
Ale wtracaj się zapraszamy
Jutro włączę kompa i czegoś poszukam z tego co odpisałaś
Chociaż pewnie na sylwestra nic nie kupię ale.. Może następne zimowe wieczory trochę odczarujemy hehWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2018, 23:15
-
A jeszcze z nie-planszówek, ale fajnych towarzyskich gier to taboo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy Wy też czujecie dyskomfort przy tym ipl? Na nogach, pod pachami i okolice bikini oprócz ciepła czułam jakby rażenie prądem, takie pieczenie. Czy to normalne?03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny