Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie też sex jest lekiem na całe zło. Od niedzieli nic i już mi z tym źle. Tylko te emocje i zmęczona mega się czuję. Dziś 11 godz w robocie i jutro też.
-
nick nieaktualny
-
Miesiąc. Dziś telefonicznie powiedziałam że chce odejść. Ale szef był mega zaskoczony, pytał jakie chce warunki itd. A potem kombinował. I nie dogadaliśmy się. Jutro dzwonię ponownie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja myśle o sexie od poniedziałku, tylko odkąd zaszły takie zmiany w moim życiu to jestem tak zmęczona że zasypiam na stojąco. Tęsknie za sexem
Dziś znowu od 7.30 do 18.00 w robocie.
A mój szef to H.. Nie odbierał najpierw ode mnie telefonu, a potem szybko powiedział że jutro do mnie przyjedzie i pogadamy. Wypowiedzenia nie chce dzis, jutro weźmie. Kombinator pierwsza klasa. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKonieczynka
Wiesz ze jutro jak przyjmie to liczy sie wypowiedzenie miesiąc dłużej? Bo liczy się od nowego miesiąca..
Masz zaległy urlop?
Wyegzekwuj od niego żeby przyjął z datą rozmowy telefonicznej albo wyślij do niego meilem kopie dziś.
Chociaż jak się dowie że jesteś w ciąży i możesz rzucić l4 z dnia na dzień to się inaczej zachowa.
Co za dziad z niego. -
Żanetka93 wrote:Konieczynka teraz bedziesz miala seks we trojke
Liczę na to że już dziś.
Nefre wiem i on też wie. Ale mam napisane z datą 30.01 tak jak mu powiedziałam. Mam nadzieję że zachowa się jak porządny gość. I że się dogadamy. Jeśli poprosi abym została miesiąc dłużej to pofiguruje mu na papierze pod pewnymi warunkami.
A o ciąży nie zamierzam mu mówić.
Wróbel to chwilowo obie jesteśmy w dwupaku, tylko ty to jeszcze miesiąc i będziesz rodzic. -
Jeju diabetolog mnie podniosla na duchu ze masakra hehe
Energi i zadowolenia mam duzo
Tylko posucha ostatnio przez @ ale byle do jutra
Siedze w pracy ale zupelnie mi sie nie cjce klepac tych faktur... Wrrr...* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
Phia jakie wieści od diabetolog?03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
Znaczy dalej mam IO bo to się narazie nie zmieniło..
Zadowolona z efektów diety
Nawet bardzo bo opowiadała że pacjenci do niej przychodzą z dodatkowymi kilogramami na kontrole.
Dla niej cel 4kg mniej na następną wizyte to się śmiałam że to nie realne hehe bo bd więcej i ja sie o to postaram.
Kontrola za 4 miechy.
Tabsy tak jak były nic się nie zmienia.
Wypytała, zwazyla, zmierzyła ciśnienie, patrzyła czy girki mi nie puchną ( nie wiem po co ).
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualnyPhia
jej chyba chodzi o to, że przy metforminie czasami dostaje się jakiejś kwasicy i objawem jest między innymi zatrzymanie wody w organiźmie.. Ale to trzeba mieć do tego predyspozycje.
A kiedy masz następną wizytę?
Ja teraz muszę szukać hematologa.. i ogarnąć te mutacje jeszcze. Wiesz Phia, im więcej się badasz tym więcej się znajduje..