Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
Nefre, nic się nie rozchorujesz, a niedługo będzie po najgorszym - i już tylko z górki!
Po rozszerzonych badaniach nasienia w klinice wysłali M do urologa. Urolog znalazł mu żylaki powrózka nasiennego i czeka go operacja. Zapał seksualny trochę przygasł (zwłaszcza jeśli dodać do tego @).Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 11:22
-
Zanetko miło że o mnie pamiętasz. Coż ... przeziębienie mnie złapało , z nosa kapie, oczy łzawią. Głowa wczoraj myślałam ze mi pęknie. I poza czosnkiem i miodem nie bardzo mam się czym leczyć. Ogólnie ciężki mam czas i troche się odsunęłam żeby nie smęcić. Z dzidziusiem mam nadzieje że wszystko ok. W piątek pierwsza wizyta i mam nadzieje USG. Zobacze swoja kropeczkę Niestety objawy ciąży pozbawiają mnie całkowicie ochoty na sex. Wczoraj coś tam pod prysznicem, ale łeb nasuwa, cycki jak się ruszają to mam wrażenie że odpadną i musze je trzymać, dotyk sprawia dyskomfort a nie podniecenie, a każdy głębszy ruch we mnie boli i to tak nieprzyjemnie. Do tego ruch posuwisty wzmaga mdłości a nie było by to podniecające gdyby zemdliło mnie do końca. Więc sex w pierwszym trymestrze to lipa u mnie
Poza tym mega zmęczona jestem.
Ale śmieje się do siebie myśląc : rośnie we mnie człowieczek, człowieczek we mnie rośnie
Od pierwszego zmiana pracy. Obecny szef wczoraj był i chciał mnie wydymać na kase. O jakieś 1000zł. Więc milutko. A z przyszłą szefową jak rozmawiałam zapytała mnie czy wezmę dyżur pod koniec marca w niedziele między 14 a 20. A dyżuru miały mnie nie obchodzić.
Z rodzicami się pokłóciłam, teraz niby ok, ale niesmak został i jeszcze nie wiedzą że będą dziadkami po raz drugi.
O i tyle u mnie.
Nefre będzie dobrze, tylko polopiryny nie pij. Krew rozrzedza. Potną, wygoi sie i będzie ciąża. Z ta armią co Twoj ma w jajach - złoty strzał
Izka - wiadomo że taka wiadomość nie jest zbyt podniecająca, ale tak jak u Nefre - poprawią co trzeba i do dzieła. Choć może baby lepiej to znoszą i są ogólnie dzielniejsze w takich sprawach -
Akuat jest czas na przeziębienia.
Taka pogoda.
Konieczynka
Napewno będzie wszystko okej z maluszkiem.
Iza
Mój chodził do androloga. Znaczy czeka go jeszcze jedna wizyta. Jak nic nowego nie wniesie to lekarz mówił że już nic nie pomoże.
A co do sexu hmm...
Jest i to fajny ale była chwila posuchy bo się mijaliśmy. Teraz urlop to ciut nadrobie z nowym ciuszkiem hehe
Noooo a właśnie dzwoniła do nas teściowa. Jutro prawdopodobnie zostanę 2 raz ciotką młodą już szykują na poród.. Naturalnie będzie rodzić. Dzielna Mamusia
Sexi ciuszek czeka hehe
Niech sobie na coś ekstra trochę zasłuży haha
Bo ostatnio podpadłWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 11:11
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualnyKonieczynka pewnie ze pamietam najwieksza sexiare;)
Mam nadzieje ze uloza sie wszystkie sprawy a najwazniejsze na ta chwile ze z Wasza dwojka wszystko ok;)
Phia co to za sexi szmatke zakupilas?
Ja dzis bylam na zakupach chcialam juz cos wiosennego fajnego ale niestety lipa oprocz skarpetek nic nie kupilam hehe;)Konieczynka lubi tę wiadomość
-
Znajde na necie to pokaze hehe...
Bo nie chce mi sie fotek robic...
Ale to taka zwykla haleczka xD
Moj uwielbia chociaz gorsetem tez nie pogardzi hehe* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
U mnie ostatnio też słabo było w temacie sexowym, wręcz kłótnia od tygodnia, ale wczoraj było godzenie I wiecie co, już nie mam oporu przed lodem hehe to dzięki Wam
Konieczynko, abyś pozbyła się przeziębienia I powodzenia jutro na wizycie , będzie pięknie Ja jutro też wizytuję. Ogólnie wróciło mi pozytywne nastawienieNefre_ ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Haha aż tak często to nieee do dziewczyn ekspertek mi daleko Ale nie mam już takiego hamulca
Kuruj się kuruj i pozytywne nastawienie Ja ostatnio miałam gorszy czas ale odzyskałam chęci.No i jeszcze 3 dni wolnego przede mną to całkiem humor dopisuje -
nick nieaktualny
-
Abi
też fajna hehe...
Lubie czerwień wrecz uwielbiam hehe
a tu sie skusiłam bo nie dość że rozmiar stanika mój to i ostatnie 3 sztuki były i w przecenie... to żal było nie kupić haha* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Laski
Co u was? Jak weekend?
Nefre jak tam?
Cisza na wątku.
Ja już nie pamiętam co to sex to sie nie udzielam.
Wróbelek, a ty jak tam? Jeszcze w dwupaku?
Ja miałam USG w piątek, nałgałam że nie wiem kiedy miałam ostatni okres zeby termin był z USG a nie z miesiączki, bo to tydzień różnicy. I wyszło praktycznie co do dnia.
Zrobiliśmy bąbelka w środę ;P
Mam w sobie 1,32cm człowieka albo i więcej bo przecież rośnieABI90 lubi tę wiadomość
-
Wróbel, sex na tydzień przed porodem, wow, to chyba już bardzo delikatnie musi być?
U mnie wczoraj był pierwszy raz z wibro - to naprawdę działa! Byłam trochę przestraszona, bo to machina wibruje prawie jak wiertarka , ale przy pieszczotach łechtaczki miałam fajny orgazm. Wkładanie wibro do pochwy nie sprawiło mi przyjemności, ale też nie było potrzebne, bo i tak zakończyliśmy ostrym seksem od tyłu. Tak więc weekend udany.Konieczynka lubi tę wiadomość