Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIza
chodziło mi żeby naciskać na golenie.. tzn żeby nachylić się tak, żeby nogami docisnąć języki butów, to trzeba :rzucić się w przepaść dopiero wtedy załapałam , bo albo cisnęłam tylko nogi, a cała postawa była zła..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 12:52
-
nick nieaktualnyJa jeżdżę już po wszystkich kolorach i nie wiem kto te kolory opisuje. Niektóre czerwone są łagodniejsze niż niebieskie, a czarne to czasami nadgorliwość.
Ogólnie z czasem zobaczycie, że z każdej góry da się zjechać, tylko czasami zjeżdża się wolno i nie ma przyjemności jazdy.
Czasami nie stromość jest problemem, tylko szerokość stoku.
Bo jak masz stromy szeroki stok to się fajnie jedzie , nie odczujesz tego tak, bo masz dużo miejsca, żeby wytracić prędkość i czas , żeby skręcić.
A jak masz nawet mniej stromy a wąski, to nie masz miejsca, żeby zakręcić, zwłaszcza jak jest dużo ludzi.
Warto próbować czerwone, bo czasami nie ma dużej różnicy w stromiźnie, a jest dużo mniej ludzi, są mniej wyjeżdżone, mniej zmuldzone, łatwiej się na nich uczyć, ale trzeba wybierać szerokie i bez zakrętów, bo jazda po języku stromym to też wyższa jazda.. No i nie musisz wtedy uważać tak na innych, bo jeżeli Ty się uczysz, to inni uważają na Ciebie.. Nie ma też wtedy tyle dzieci co są mega stresujące na stoku
Własnie ABI; UWAŻAJ NA DZIECI tzn one jadą na krechę i jak wypierdolą to się podnosza w minutkę. Ale są jak motory na drodze, nie wiadomo skąd i gdzie już CIę mineły -
Moja Bratanica tez sie uczyła... ja ja wołam stój! Zatrzymaj sie! Hamuuuuj! A ta na kreche miedzy ludźmi, ja sobie myślę, no nie dogodnie skubanej. Dogonilam ja pod wyciągiem i pytam czemu się nie zatrzymała jak ja wolałam. Na co ona ze mnie nie słyszała, bo sobie śpiewała...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 17:16
-
nick nieaktualny
-
My mamy jutro kolejną wizytę w klinice po której nie wiem czego się spodziewać.
Także walentynki pełną parą03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualny
-
Owocnych walentynek
-
Konieczynka wrote:Iza to dziś koniecznie. Co męża podkusilo na taki prezent?
-
nick nieaktualny
-
Ciekawe co u naszej Nefre.
Co tam u Was ?? Jak tam ??
Cisza tu ostatnio.
Walentynki hmm... Dzień jak codzień. Nie obchodzimy z mężem tego święta. Chociaż nie mówię kwiatki dostałam. Noo i tofifi od klienta hehe.. Kwiatki bez święta cieszą jeszcze bardziej
2 dni przed walentynkami sama sprawiłam sobie suprajs kupiłam doniczkowe kwiatki więc mam zielono trochę bardziej na przedpokoju rodzinka zawsze gadala ze mam dar po babci do kwiatów ( ona do nich gadała a ja robie identycznie ) teraz zobaczymy czy nie padną ;p
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
My też nie obchodziliśmy walentynek. Z kasą krucho więc tylko życzenia i byziak. Nawet z sexem wypadło akurat tak że dzień wcześniej i dzień później.
No ale udało mi się mało klasycznego loda zrobić, to znaczy doprowadzić do końca samym języczkiem. -
nick nieaktualny
-
Nefre
Pisalam pipko to nie odp. Zaczelam sie martwic.
Nie bo dopiero w czwartek prZyszła paczka a zgarnelam od mamy ja wczoraj. A jutro wyjezdzam wiec czasu nie bylo. Ale w poniedzialek zaczynamy akcje* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny