Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Just sex
Odpowiedz

Just sex

Oceń ten wątek:
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2019, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas wczoraj też było <3 W mojego męża znowu coś wstąpiło, rano też mnie znowu zaczepiał hehe Wróbel to już lada moment :)

• Wróbel Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2019, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza-K wrote:
    Wróbel, sex na tydzień przed porodem, wow, to chyba już bardzo delikatnie musi być?

U mnie wczoraj był pierwszy raz z wibro - to naprawdę działa! Byłam trochę przestraszona, bo to machina wibruje prawie jak wiertarka :), ale przy pieszczotach łechtaczki miałam fajny orgazm. Wkładanie wibro do pochwy nie sprawiło mi przyjemności, ale też nie było potrzebne, bo i tak zakończyliśmy ostrym seksem od tyłu. Tak więc weekend udany. :)
    Tak, delikatnie. Mój potrafi być bardzo delikatny. Z resztą jak mam potrzebę większej brutalności to wystarczy że mnie ściśnie za kark. Ostatnio sprawia mi to ogromną przyjemność.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 09:28

npV2p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2019, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja jak zwykle w formie takze ten ;D
    Dzieje sie ;P

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2019, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj odpuściłam celibat chociaż lekarz po wizycie stwierdził żeby się wstrzymać jeszcze do wtorku. Jak mojemu by chyba jajka eksplodowały bo już całą sobotę i niedzielę do wizyty marudził haha :D Mieliśmy zajechać w krzaczki po drodze ale plany wzięły w łeb. Mąż poszedł spać a ja go wybudziłam i nie krzyczał więc chyba było dobrze :) Dzisiaj z rana też miał już znowu chęci ale niech trzyma żołnierzy na jutro :D Kurde sugerując się Waszymi opowieściami chyba też zakupię wibratorek :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2019, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakup ;D
    To sama dobroc ;D

Konieczynka lubi tę wiadomość

• Iza-K Autorytet

Wysłany: 1 marca 2019, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ABI90 wrote:
    Kurde sugerując się Waszymi opowieściami chyba też zakupię wibratorek :)
    Polecam jako świeżo upieczona posiadaczka. :)
    Kiedy dostałam na Walentynki wibro od M, to byłam zdziwiona, że taki mały. Ale M powiedział, że najpierw poczytał artykuły o wibratorach i wyczytał, że te wielkie to raczej efekt pragnień i wyobraźni facetów, a dla kobiet najlepsze są masażery łechtaczki. No i kupił taki mały wibro z masażerem.
    I ten masażer naprawdę działa, miałam odlot. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 21:41

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2019, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba się słyszę hihi. Przydałby się na urlop :) no zobaczymy. Kurcze coś nasz wątek podupada ;(

• Phiczek Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo wszystkie uckly

* IO
    * Hashimoto
    * Progesteron 💪
    * Histeroskopia 05.2021
    * Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
    * większość wyników w normie
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2019, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hop Hop zagląda ktoś tutaj jeszcze ?:)

Phiczek lubi tę wiadomość

• Iza-K Autorytet

Wysłany: 6 marca 2019, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ABI, zaglądam, zaglądam i jestem rozczarowana, że tak tu opustoszało.
    Nikt humor nie poprawia. Dziewczynom chyba całkiem znudził się i obrzydł sex. ;)

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2019, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokładnie. Chodźcie dziewczyny, wracajcie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2019, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi nic nie obrzydlo ;D hehe

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2019, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba ożywić ten wątek. Ja rozumiem że Nefre nie ma opcji teraz w pełni fikać i korzystać z racji operacji ale reszta... :) U nas jakaś posucha ostatnio... Może dzisiaj męża przyatakuje, albo zbiera siły na wyjazd :D
    Ciekawe jak tam Wróbel, jeszcze w dwupaku?:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 09:23

• Konieczynka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2019, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ozywiajcie wątek. :)
    U mnie taka posucha że szkoda gadać. Może z 2 tygodnie temu coś ta było. Stary mnie wkurzył na maxa i mieliśmy ciche dni. Moja zmiana pracy, budowa i objawy ciążowe nie sprzyjają zbizeniom. Nawet przestalismy spać w jednym łóżku. Trzeba to naprawić ale jestem tak wypruta z energii ze nie daje rady. Do tego głową ostatnio tak mi nasuwa ale to chyba stres.
    Dziś wolne od pracy i muszę odgruzowac mieszkanie.

Owulacja w 37dc zakończona ciąża - KACPER 4040g i 58cm.

starania od grudnia 2017, 26.09. 2019 córeczka :)
    23.07.2015 - synek

event.png
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2019, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konieczynko jak w nowej pracy ?:) Nooo niestety nie raz tak się zadzieje. U nas nie dośc że wyjazd w poniedziałek to wczoraj okazało się że w piątek mają przyjechać założyć prąd na działkę, a w sobotę prawdopodobnie przychodzi geodeta wytyczyć. I tak od poniedziałku moglibyśmy ruszyć a my się będziemy byczyć w górach :)

• Konieczynka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2019, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W nowej pracy : DZIWNIE.
    W starej byłam kierownikiem, teraz tylko pracownikiem i to według załogi początkującym. Hehe pomimo że mam dłuższy staż niż pozostałe dziewczyny, pomijając szefowa. Szefowa fajna ale stanowcza i w moim odczuciu aż nazbyt skrupulatna. Odsyła ludzi z receptami na 100% bo coś tam jest nie dopisane.
    Np miałam receptę na lek który jest pakowany tylko po 60tabl a na recepcie było 20tabl. Bierze się go stale i to kontynuacja leczenia, starszy Pan po 80tce. Lek na 100% ale i tak muszę poprawić receptę u lekarza, gdzie ja bym tylko napisała uzgodniono i tyle.
    Sporo rzeczy robią inaczej niż ja robiłam i muszę się przestawić i dostosować.

23.07.2015 - synek

event.png
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2019, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To rzeczywiście musisz się troszkę przestawić z trybu kierownika :) A jak teraz dojeżdżasz do pracy? Bo ta nowa praca miała być chyba bliżej Waszego domu. Więc na dzień dzisiejszy masz pewnie dalej?

• Iza-K Autorytet

Wysłany: 7 marca 2019, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też nieraz mamy ciche dni, ale spanie osobno raczej nie przyszłoby mi do głowy. Jak się leży razem w jednym łożku, to łatwiej się pogodzić.
    Mój M ma czasem ochotę na amory w środku nocy i mnie budzi. Dzisiaj w nocy też tak było i podczas gry wstępnej zasnęłam. Ze mną - jak jestem śpiąca lub rozespana - to jest bardzo ciężko.
    Po prawie 3 tygodniach z wibro powiedziałam z mężem, dlaczego wcześniej mi nie kupił. :)

Konieczynka lubi tę wiadomość

• Konieczynka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2019, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dalej bo około 40km. Gorsza droga. Ale że pracujemy systemem 11godz to teraz miałam od poniedziałku do środy, dziś i jutro wolne. W następnym tygodniu poniedziałek, środa, piątek i sobota do pracy. Itd jest inaczej. Jak się przeprowadzimy to już dojazdy odpadna.

23.07.2015 - synek

event.png
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2019, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza no to nie źle, ja jeszcze nie kupiłam, może w przyszłym miesiący :)
    Konieczynko no to jeszcze troszkę czasu się pomęczysz, a długo chcesz pracować, czy rozważasz L4?

‹‹ 252 253 254 255 256 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ