Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy mamy jakies tam dotacje z łodzi.. jakiś program jest czy cuś.. I mamy kino cyfrowe, 3d i filmy dzień po premierze.. A kiedyś pamiętam, za dzieciaka, to film grali w tym samym czasie co chyba w telewizji:>
teraz Kler - był w poprzednich dwóch tygodniach.. Nigdzie w okolicy w kinach nie było, tylko u nas. Reszta miast - w późniejszych terminach. Sale zajęte na każdym seansie, więc dziennie 600 osób.. A bilety przez internet z wyprzedzeniem tygodniowym porezerowane.. nawet 1 rzędy, a my mamy jednak"kinoteatr" i te pierwsze dwa to są takie hm.. średnie -
nick nieaktualnyEh wiecie jak to jest facet nie maszyna moze poprostu zmeczenie eh czasme tez wiedzie musi troszke zatesknic za dziurka co za duzo to nie zdrowo haha
To tak jak z nami jest czas zebysmy mogly co chwile ale zdarzaja sie gorsze chwile samopoczucie czy cos ze seks to np ostatnia rzecz na ktora mamy ochote .
No trzeba uszanowac i poczekac az sie zachce znow
Moj tez ma roznie jest czas ze moglby codziennie czasme po kilka razy a czasem poprosru jest zmeczony lub cos innego ma w glowce i nie ma ochoty na igraszki
Ale znowoz pozniej jak.sie mu zachce to nadrabia -
nick nieaktualny
-
Hej laski.
Lece dziś na wakacje i się denerwuje że coś pójdzie nie tak.
Zaraz ruszamy do 100licy na Okęcie.
Mój też potrzebował przerwę. Hehe a dziś jeszcze ciemno było jak się dobieral do mnie. I tak na spiocha. Tylko chyba gotowa nie byłam bo teraz jajnik mnie nasuwa. Pobił mnie od środka hehe. -
Konieczynka udanego wylotu, będziesz do nas zaglądać?
czy od nas też odpoczywasz?03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja się już nawet nie ludze że poćwicze. Przydałoby się, nie powiem. Ale jak mam chwilę to wolę książkę poczytać lub porobić nic.
I wracajac do tematu braku taktu. Ostatnio naprawdę mnie bola te pytania kiedy drugie? Na imprezie rodzinnej moj mąż trzymał chrzesniaczke na rękach, ma 3 miesiące. I zaraz lawina pytań czemu nie chce drugiego, a M tak ładnie z dziewczynk na ręku. Coś tam burknelam. Ale bolało długo. Co ja zrobię że na pusto chodzę. Od roku starań prawie -
nick nieaktualnyMi bieganie pomaga bardziej na glowe niz na dupe, ale jednak;) hehe
ach, ja wlasnie tego nie ogarniam, co ich to obchodzi w koncu. Nawet jesli bys nie chciala, to Wasza sprawa. Duzo ludzi ma 1 dziecko i tyle. Niech se sami zrobia 10 jak maja ochote.
Mnie wkurzaja pytania o moja macice. Se temat do rozmowy znalezli. To wogole wkurza mnie nabardziej ze oni pytaja tak wlasciwie nie, ze rzeczywiscie sie troszcza, czy nawet ich to ciekawi, tylko to jest swietny temat jak nie ma o czym pogadac to zawsze mozna zapytac kiedy dziecko Prawie jak temat o pogodzie.. Przychodzi do Ciebie mlode malzenstwo, o czym by tu z nimi pogadac, jak nie o tym ze maja se dziecko machnac.. I najczesciej ludzie ktorzy mnie w ogole nie znaja, widza czasami pierwszy raz i nie maja o czym pogadac, to uwazaja, ze temat robienia dzieci to jest najlepszy temat na swiecie Tragedia -
nick nieaktualnyMnie tez doprowadzaja do szalu te pytania nam bardziej zadaja znajomi ktorzy maja juz dzieci
A wy kiedy? Bierzcie przyklad. Pomyslcie o.dziecku. i tym podobne.
Zbywamy bo nie mamy ochoty sie tlumaczyc ze chcemy tylko nie wychodzi.
Tematy a moja zabkuje a moja spi cale noce a moj juz raczkuje... wogole sie czuje jak na odleglej planecie teraz miedzy nimi..
Raz juz nie wytrzymalam bo maz znajomej(wpadli) mowi nam: bierzcie z.nasborzyklad i robcie dzieciaka...
Puscily mi juz nerwy wtedy bo jeden temat byl wkolo i mowie :
Wybacz ale gosciu ktory zaliczyl wpadke bedzie nam robil wyklad na temat zakladania rodziny ?
O malo sie wtedy nie poklocili.
Najlepsze jest to ze nikt nie zapyta nie pogada tylko dogaduje teksty tak jakbysmy nie chcieli.
I tak wlansie kiedys odpowiedzialam znajomemu.powiedzialam: a pomyslales o tym ze moze nie chcemy?
Bo co mialam powiedziec? No wiesz sluchaj no 1.5 roku sie staramy ale wiesz no cos nie wychodzi ?
Zrozumialby ? Watpie? Ludzie teraz jesli czegos nie doswiadcza na swojej skorze to nie zrozumieja u kogos co ktos przezywa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2018, 12:55
-
nick nieaktualnyzanetka
ja mysle ze my troche jestesmy przerwazliwione na tym punkcie tez..
Ale oni to mozgu nie maja
Mowie CI , to jest super temat do rozmowy, jak nie ma innego pomysłu... I to mnie denerwuje najbardziej, ze oni ten temat tak z dupy wyciegaja..