Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
Nam ostatnio znajomi gratulowali jak na chrzciny zapraszali a my oczy po sobie Ja rozumiem że brzucha dostałam przy io a miałam obcisłą bluzkę ale nie aż tak haha a póxniej tekst do mojego męża że "jak chcecie dziecko to nie możesz wyjmować" noooo myślałam ze wykipię... Ale niektórzy nie mają w ogóle taktu
-
nick nieaktualnyJa np jestem taka ze nie wtracam sie w czyjesc zycie mie wazne czy chodzi o temat ciazy czy czegokolwiek...
Nie potrafilabym wyskoczyc do kogos z tekstem bierz z nas przyklad..
A moze ktos czego nie chce moze nie moze ?
Jak ktos nie gada o czym to znaczy ze nie chce i tyle a niekorzy to czasem wypala taki tekst ze glowa mala
Nie ma co tego tak przybierac do siebie tylko czasem poprstu robi sie hmm przykro?
glowy do gory cycki do przoduWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2018, 13:14
-
kolega mojemu mężowi powiedział że jak mamy z tym problem to On może pomóc.
Mój wypalił: do Ciebie to się nie zgłoszę bo jesteś za brzydkiŻanetka93, Nefre_ ms lubią tę wiadomość
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualnyWgl laski sluchajcie hehe
Stosujemy z mezem ten zel concive stosowala moze ktoras?
Bo wiecie co ?
Mozliwe ze on sie utrzymuje dluzej po stosunku ?
Jako tako mialam juz miec owulke a ze mnie dalej no leci i sie tak zastanawaim czy mi sie poprostu przestawilo opoznilo itp
Czy to ten zel haha
Miala moze go ktoras z Was?
Ja niedoswiadoczona wnie lubrykantach bo nigdy nie bylo nam to potrzebne no dawniej pare razu uzywalismy taki rozgrzewajacy ale jejj nie pamietam juz jak to bylo -
Ja używam tego żelu nie dlatego że mam problem ze śluzem (biorę wiesiołka i jest go dużo) tylko wierzę że może plemniczki będą miały lepsze środowisko. Ogólnie jest fajny i polecam.
Jeśli chodzi o ten śluz to powiem Ci że ciekawa sprawa.
Bo ja miałam rozciągliwy od poniedziałku do środy.
W czwartek rano lekarz potwierdził że jestem po owulacji, tego dnia od razu śluz kremowy.
A w piątek wrócił znowu rozciągliwy płodny śluz. I na pewno nie był po stosowaniu tego żelu.
Bądz tu człowieku mądry.
Natura robi swoje i ciężko niektóre rzeczy wyjasnić.
Ja się zdziwiłam ale olałam temat śluzu.
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻanetka93 wrote:Siedze wlasnie w pracy i mysle jak.dobrze byloby zjesc jebutnego.kebaba haha
Szukam tez kiecki na.grudniowe wesele i nie.mam pojecia wogole jakiej szukac
Chcialabym mala czarna z odkrytymi plecami:D
wez z odkrytymi cyckami
Robi większe wrażenie.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhehe Zanetka
Akurat nie lubie zakupów
Kiedys mialam taka historie, ze pojechalam na impreze i laska chciala sie przebrac,bo wszyscy szli do takiej dyskoteki.. a ja bylam kierowca.. No i pojechalam ja zawiezc do domu i miala sie przebrac jak na dyskoteke:> A ona mnie sie pyta w co ma sie ubrac, jak sie ludzie na dyskoteki ubieraja .. Ja jej mowie, ze ja nie ide, nie wiem jak sie ubieraja, bo nie chodze tam, mysle ze jest dobrze ubrana..
W ogole to byla wiejska dyskoteka wiec jakkolwiek by sie ubrala to nie ma znaczenia :>
laska chyba myslala, ze ja wejde z nia do sypialni i zaczne ogladac chyba jej wszystkie ciuchy i bedziemy analizowac w ktorej jej ładnie a w której brzydko ... Wiec wziela poprawiła makijarz, zmieniła adidasy na baletki i poszła tak jak była ubrana :> Nie zaprzyjaźniłyśmy się..