Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Żaneta i w jakim stanie wrócił mezus?
My bijemy rekord w ilości dni z bez przerwy. Dziś 7 dzień. Zachowanie jakbyśmy mieli po 18 lat. A tu prawie dwa razy tyle. Hehe
Wróbel trochę mnie wczoraj zainspirowała bielizna ślubna. Więc wskoczyłam w swoją. Najpierw nie poznał stroju sprzed 4 lat, ale szczęka mu opadła jak wszedł do domu a ja czekalam w salonie z kieliszkiem wina.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2018, 08:07
-
nick nieaktualnyMezus wrocil w dobrym stanie . Wypil piwko z kolegami pogadali o tych swoich sprawach i szybciutko byl w domku
Takze nie musialam ogladac zwlok hehe
Zapytal tylko jak moja sytuacja na dole stwierdzilam ze chyba dobra wiec uznal ze pasowaloby cos porobic bo wczesna pora na spanie ( a byla 1 )
No cos tam sie poszalalo -
A u mnie nic, mezus zasnal. Miałam taką ochote, dobierałam się do Niego a On spał. Wkurzona zasnęłam a dziś od rana zły humor. Powiedzenie kobieta bez bolca dostaje pier... właśnie się u mnie sprawdza
Phia lubi tę wiadomość
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKonieczynka wrote:Żaneta i w jakim stanie wrócił mezus?
My bijemy rekord w ilości dni z bez przerwy. Dziś 7 dzień. Zachowanie jakbyśmy mieli po 18 lat. A tu prawie dwa razy tyle. Hehe
Wróbel trochę mnie wczoraj zainspirowała bielizna ślubna. Więc wskoczyłam w swoją. Najpierw nie poznał stroju sprzed 4 lat, ale szczęka mu opadła jak wszedł do domu a ja czekalam w salonie z kieliszkiem wina.
Lepszy jest z malutkimi przerwami xD
Ciagnij ten rekord xDWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2018, 12:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeh widzę że ostry wikend na innym forum padła teoria że jak sex był co dzień to dupa a jak się udało to okazało się że złoty strzał
Ale chyba im częściej tym lepiej, jakie znacie teorie?
Ja już kilka dni po owu a libido mam takie że bym mogła cały czas mieć nogi rozłożone=) -
Mi się podoba taka teoria. skopiowane z Google
Częsty seks to silniejsze plemniki
„Ale przecież nie można często, bo wtedy nasienie jest gorsze” – słyszą lekarze. Poza tym okres płodny to tylko 2–3 dni w miesiącu, więc wystarczy współżyć wtedy. Specjaliści mają jednak inne zdanie. Częste współżycie jest potrzebne i mężczyźnie, i kobiecie. Mężczyzna im częściej współżyje, tym lepszej jakości ma plemniki. Są badania, które wykazały, że po 7 dniach abstynencji u mężczyzny stwierdza się zmiany, które mogą utrudniać zapłodnienie. A badacze z Sydney dowiedli, że u mężczyzn ze słabymi plemnikami codzienne uprawianie seksu w tygodniu poprzedzającym owulację poprawia jakość plemników, zmniejszając rozmiary uszkodzeń w ich DNA.
Częsty seks to zdrowsza macica
U kobiety częste stosunki powodują lepsze ukrwienie jajowodów i macicy, a także wzmacniają czynność skurczową macicy, bo nasienie zawiera prostaglandyny – silny środek naskurczowy. Dzięki takiemu „treningowi” dróg rodnych plemniki łatwiej docierają do jajowodów, w których następuje zapłodnienie. Poza tym nasienie może przebywać w narządach rodnych 2–3 dni, więc przy regularnym współżyciu plemniki stale są obecne w ciele kobiety, gdzie mogą czekać na komórkę jajową.Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My też suplementujemy mace od niedawna. Na razie efektów brak. Mam nadzieję że dziś mój mąż nie zaśnie bo u mnie po dniach płodnych ale ochota duza03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny