Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa sie pilnuje i nie chodzi mi tu przedewszystkim o wyglad chociaz wiadomo mimo wszystko milo jest jesli z usmiechem sie patrzy na siebie w lustro no i czuje sie atrakcyjniej ale pomijajac to chodzi o zdrowko:)
Ja gdybym zaszalala na dluzsza mete oczywisvie bo nie chodzi tu o jakies wysokoki od normy bo wszystko jest dla ludzi ale np dzisiaj gdybym objadala sie tak jak dawniej slodyczami ( a dawniej nic sie z tego powodu nie dzialo) to teraz moment organizm by mi swirowal. I nie chodzi tu o wage ale tak : cera od razu ble cykle rozjechane tsh od razu w gore i wiele wiele innych
Jak sie trzymam to mam nawet krotsze cykle niesiaczkowe do tego tsh nie przekracza nigdy 2
I to miedzy innymi tylko dlatego sie pilnuje zeby ten organizn jako tako pracowal
Ale dzos zjadlam wielkie ciacho boa mialam ochotke a pozniej mam zamiar wypic piwko
Tak dla rozrywki -
Żanetka93 wrote:Mam kuzyna w tym wieku kiedys go ciotka zapytala : czemu ty nie masz jeszcze zony?
A on na to : zadna mi jeszcze dobrze nie obciagla wiesz zadna nie kleczala przede mna tak dobrze zebym ja chcial kleknac przed nia haha
Jasno prosto i na temat
Temu nie pasuje jak jest petarda w łóżku, bo pewnie się puszcza w końcu mu do łóżka wyskoczyła od razu. Nie pasuje też jak nie chce się smalic na pierwszej randce. A on co chwilę z inną. Ogólnie to chyba mu współczuję. Z zazdrością patrzy na nas jako na rodzinkę, tak to odbieram.
Ja też mogłabym zrzucić 5kg. Ale nic z tym nie robię.
Zrobiłam wczoraj i dziś testy owulacyjne i chyba dwa razy wyszły pozytywne. Dziwnie. Do tego mężowi pokazała a ten mnie rozwalił że tyle sexu na marne. Bo owulacji jeszcze będzie. Masakra. I to ja się spinam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 16:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a wasze testy jaka mają czułość? To ważne bo te o czułości 10 mogą być pozytywne zbyt wcześnie i zbyt długo03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualnyEj tu miało być o seksie a nie o testach!
Muszę Was do porządku doprowadzić
Ja testów nie robię Jak śluz się zmienia to wg mnie pozamiatane
Ale to nie przeszkadza nóg rozkładac
Konieczynka z tym kuzynem tak może być ze chciałby pewien etap przeskoczyć i od razu znalezc się w innym miejscu I chyba sam nie wie czego chce dlatego tak mówi Jak trafi na tą swoją to będzie miał w pompie czy na pierwszej czy 10 randce pójdzie do łóżka i zrobi tak jak ona będzie chciała Wg mnie na żadnej mu nie zależało dlatego nic nie wyszło
Phia
Nie chcesz nie mów
Ja mam tak że każde źle jedzenie też odbija się na twarzy ale cóż Nie idzie się zawsze powstrzymać i nie będę też się zazynac dla tych 5 kg ale te prawie 10 co schudłam to jest mega różnica w sile i wytrzymałości która zbudowałam głównie bieganiem Jest mi łatwiej i mniej się męczę ale to zasługa ruchu ale też dźwigam dużo kg mniej Musi to org odczuć
Szkoda że nie wiem jakie wtedy miałam wyniki Czy lepsze niż teraz czy gorsze bo w ciążę zaszłam od razu i nie było żadnych problemów z cyklem -
nick nieaktualny
-
https://obsessive.com/pln_pl/alabastra-odwazne-stringi-z-dziurka
https://obsessive.com/pln_pl/lucky-frywolne-nasutniki
https://allegro.pl/samonosne-ponczochy-kabaretki-male-oczka-bianco-1-i7397128791.html?snapshot=MjAxOC0xMC0xMlQwOToxNzoxOC45MTlaO2J1eWVyOzNiMjZmNmYyZDBiY2ZhOGMzNmJjMWRhN2I1ZmMyZjE5ZDA4OGY5ZjhmZjRmY2ZkZDRkNGViNzE3NWU3MDhjMTk%3D -
Ej ale testy podpowiadaja kiedy powinno być więcej sexu więc na temat
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
2 IVF 08.2019 beta 0
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
nick nieaktualny
-
Wróbel kiedy u Ciebie ślub?03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
2 IVF 08.2019 beta 0
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Iwona27091991 wrote:Dziewczyny a wasze testy jaka mają czułość? To ważne bo te o czułości 10 mogą być pozytywne zbyt wcześnie i zbyt długo
Nawet nie wiem bo zamówiłam jakas chińszczyzne z alledrogo. A dziś pierwszy raz wyszedł mi pozytyw. Jakie to ekscytujące hehe. https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b3ba258a6a8.jpg
Zobaczcie. Muszę się pochwalić. Seksowny weekend mnie czeka.
Wróbel super. Tylko będzie Ci wygodnie w nasutnikach? Czy zamierzasz je potem założyć?
Nefre masz rację kochana. Miało być o seksie ale jak te testy tak mnie podniecily to może się liczy? Teraz niech no mąż wróci do domku. Będę nogi rozkładać, zakładać mu na szyję i sama nie wiem co jeszcze. -
ABI90 wrote:A ja chyba dzisiaj z mezem zjem jakis fastfood a co, zeby bylo co gubic konieczynka ja do dzisiaj nie wiem czy mi wczoraj wyszedl pozytyw czy nie a dzisiaj to ostatni test i wybryk jakis bo obie kreski tak samo jasne
Ten test który wystawiłas na staraczkach to bym za pozytyw uznala.
A co to za miejscówka. Pytam z ciekawości bo też z Podlasia. -
A ja winko z moim mezusiem i chyba dziś będę odważna03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
2 IVF 08.2019 beta 0
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
nick nieaktualny