karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ove ale przeżyłaś koszmarne chwile dobrze że już po wszystkim.
z maluszkami to zawsze największy strach starsze to powie że brzuszek boli.
Magduullina lubi tę wiadomość
👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cb 8.2019, 11.2019,4.2020,9.2020
cp 11.2020 6t💔 -
nick nieaktualny
-
Mag mi dzialaly bobotesty lepiej niz pink ;p kciuki
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Po co się katować tymi różnymi testami dzień po dniu. Lepiej strzelić betę. Albo wóz albo przewóz.
-
nick nieaktualnyedka85 wrote:Po co się katować tymi różnymi testami dzień po dniu. Lepiej strzelić betę. Albo wóz albo przewóz.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBona90 wrote:Monitorujecie swoje cykle? Ja podczas starań o maleństwo wykorzystywałam komputer cyklu myway, który dokładnie wyznaczał moją owulację na podstawie obliczeń poziomu hormonu lh, temperatury i jakości śluzu szyjkowego. Dziś przy planach na kolejne dziecko, pewnie znowu go użyje. Kupiłam go na stronie naturalna płodność.
(Odczowam bol owulacyjny = po peknieciu pecherzyka plyn ktory dostaje sie do macicy odczowam wtedy bol I wiem ze jest po) -
Szkoda komentować Bona, przecież to ewidentna reklama :D:D:D takie posty aż śmierdzą. Shame on you Bona!!!! Zgłaszam post jako spam
Magduullina, Seli, k878, Annie1981 lubią tę wiadomość
🙋🏻♀️ 37.
👦🏼 7.11.2017 - zdrowy, kochany syn❣️4380 g, 62 cm, 10/10, CC - brak postępu porodu
👼🏻 26.09.2019 - ur. 37 tc. Przepuklina mózgowa, CC planowa
-
nick nieaktualny
-
No Bona, poleciałaś z tą reklamą na kilku wątkach. A w ogóle jak to śmiesznie brzmi tutaj - czy monitorujecie swoje cykle... Na tym forum chyba każdy to robi.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ehh, 13 dpo to już raczej powinna być widoczna kreska. Magdulina, nie dołuj się. Z dwoma dzieciaczkami się udało, to trzecie jest tylko kwestią czasu.
Magduullina, Seli lubią tę wiadomość
-
Ja tez szczerze nic nie widze.
I nie wiem ile u Ciebie beta ale taniej juz by wyszlo ja zrobic niz te testy, i swiety spokoj, jasna sytuacjaMagduullina, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny