karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Magduullina wrote:Dziewczyny no i tak... Test ujemny i już pojawia się krew... Wszystko w czasie i dupą...przerasta mnie to już...
Magduullina, Seli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyedka85 wrote:Dziś możesz popłakać, ponarzekać, pokrzyczeć. A od jutra nastawiasz się na nowy cykl, ok? Jeszcze raz powtarzam - udało ci się dwa razy, to i trzeci się uda. Cierpliwości
Jak było wszystko stracone wiedziałam no ciul przylazł nie ma i basta... A teraz coś mi wewnątrz nie gra poprostu... Nie będę się nakręcać bo mam dość... -
Może cykl się poprzestawiał?
Mnie się zawsze na zimę wydłużał o 2 dni. A jak pojechałam do ciepłych krajów zima, to po 23 dniach @. Nasz szczęśliwy cykl nastąpił po tym jak dostałam @ 5 dni za szybko bo miałam ogromny stres. Podejrzewam ze w ogóle mogłam wtedy już zajść, ale kilka dni nie spałam ze stresu, nie mogłam jesc, i organizm wybrał inaczej. A potem owu była jakby normalnie, czyli później w stosunku do @. Tzw pozna owulacja.
Kilka miesięcy wytężonej pracy z niedosypianiem potrafiło mi w ogóle wszystko zatrzymać na pare miesięcy nawet nie miałam @.
Dlatego nigdy nie przywiązywałam wagi do kalendarzyka. Może u Ciebie tez się coś zmieniło, tylko jeszcze nie rozkminilas co i jak?Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBo tak teraz myślę może jednak ... Wtedy co byłam u lekarza... On pytał o to czy boli prawy jajnik no kurcze może akurat owu się przestawił... Ale skąd to olśnienie dzisiaj? Bo teraz nic nie ma. Dziwnie się czuję ... Cycki szczypią bolą i swędzą na zmianę... Czekam do jutra jak się nie rozkręci @ pojadę na bete.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 12:08
-
Ojej trochę przegapiłam... Magduulinko wiem że ciężko się ruszyć jak chłopaki chore ale jakby Ci się jednak udało wyjść to skocz na betę i wszystko się wyjaśni o nie będziesz się denerwować może faktycznie coś się poprzesuwało k878 ma rację nerwy stres i już w organiźmie są zmiany.
Magduullina lubi tę wiadomość
👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cb 8.2019, 11.2019,4.2020,9.2020
cp 11.2020 6t💔 -
nick nieaktualny
-
Wy tu już mówicie o trzecim i czwartym, a ja nawet drugiego jeszcze nie zmajstrowałam
Magduullina, Seli lubią tę wiadomość
-
Edka, ale twój maluch ma 4 miesiące!!! Ja z małą na takim etapie chodziłam od karmienia do przewijania! Spacer, obiad, zadzwonic do mamy i przyjaciółki. Nie wykraczałam poza takie horyzonty.
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
k878, to takie myślenie życzeniowe zacznę je realizować jak @ wróci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 19:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam dzis urodziny i zycze sobie okresu, albo chociaz nie bolu i na koniec roku ciazy
Edka nadgonimy. We dwie razniejedka85, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Magduullina wrote:No to mnie zalało nie pamiętam kiedy tak mnie przepelnilo więc 1dc zaczynam
Kurza twarz!! to tylko przegrana bitwa Magduulino wiosna przed nami i zielone cykleSeli lubi tę wiadomość
👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cp 11.2020 6t💔 -
Seli wrote:Ja mam dzis urodziny i zycze sobie okresu, albo chociaz nie bolu i na koniec roku ciazy
Edka nadgonimy. We dwie razniej
Seli Kochana duużo zdrowia jednorazowej @ i słodkiego bejbika w tym roku !!!❤❤❤👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cp 11.2020 6t💔 -
Havana3 wrote:Seli Kochana duużo zdrowia jednorazowej @ i słodkiego bejbika w tym roku !!!❤❤❤
Dzieki Gabrys mial sie urodzic w styczniu a juz jest taki duzy -
Magduullina wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6938b7002b54.jpg
Seli, wszystkiego najlepszego, życzę szybkiego zmajstrowania Kajetana albo Anastazji.Magduullina lubi tę wiadomość