karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magduulliina trzymam mocno kciuki. Naprawdę bardzo, bardzo mocno! Ale na spokojnie.
Wrócę jednak do mojego wątku na chwilę..
Ja krwawilam z łożyska i moja gin też uważa, że to nie ma związku z kp. Ale po prostu już się bałam karmić. A skoro mała już w drugą noc nie wolała o cyca, zasypia w minutę i od wczoraj przesypia całą noc.. To chyba faktycznie była gotowa. A moje mleczko i tak dostaje, tyle że w mniejszej ilości i butelką
Nie wprowadzam mm.. Tzn mam Bebilon i zdarza mi się na nim kaszkę jej robić, ale ona pije i mleko krowie i tzw mleka roślinne, więc w sumie po co jej mm. A je wszystko już od dawnaMagduullina, smeg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCasjopea wrote:Magduulliina trzymam mocno kciuki. Naprawdę bardzo, bardzo mocno! Ale na spokojnie.
Wrócę jednak do mojego wątku na chwilę..
Ja krwawilam z łożyska i moja gin też uważa, że to nie ma związku z kp. Ale po prostu już się bałam karmić. A skoro mała już w drugą noc nie wolała o cyca, zasypia w minutę i od wczoraj przesypia całą noc.. To chyba faktycznie była gotowa. A moje mleczko i tak dostaje, tyle że w mniejszej ilości i butelką
Nie wprowadzam mm.. Tzn mam Bebilon i zdarza mi się na nim kaszkę jej robić, ale ona pije i mleko krowie i tzw mleka roślinne, więc w sumie po co jej mm. A je wszystko już od dawna -
Casjopea, racja - jeżeli mała na spokojnie to przyjęła, to nie ma co na siłę walczyć o kp. Czyli mam rozumieć, że ściąganie laktatorem na kpi już jest ok i nie ma tego ryzyka, które według niektórych lekarzy występuje przy kp w ciąży?
Magdulina, a czemu jesteś taka pesymistyczna z tym testowaniem i nie wierzysz w ten cień cienia? Coś się wcześniej wydarzyło?Magduullina lubi tę wiadomość
-
edka85 wrote:Casjopea, racja - jeżeli mała na spokojnie to przyjęła, to nie ma co na siłę walczyć o kp. Czyli mam rozumieć, że ściąganie laktatorem na kpi już jest ok i nie ma tego ryzyka, które według niektórych lekarzy występuje przy kp w ciąży?
-
Casjopeja, ile ma córka? Jeśli ma zbilansowana dietę i je wszystko to ja tez bym moe dawała mm. Moja ma alergie i nie je np nabiału i białka jajek, więc miałybyśmy problem z dostarczeniem jej odpowiedniej ilości białka i wapnia bez mm. Mleka roślinne odrzuca, budyń na kilka propozycji zjadła raz i tylko troche. Mięcha ile bym nie dała tyle zje, o nie sadze ze to kwestia tylko apetytu.Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
nick nieaktualnyedka85 wrote:Casjopea, racja - jeżeli mała na spokojnie to przyjęła, to nie ma co na siłę walczyć o kp. Czyli mam rozumieć, że ściąganie laktatorem na kpi już jest ok i nie ma tego ryzyka, które według niektórych lekarzy występuje przy kp w ciąży?
Magdulina, a czemu jesteś taka pesymistyczna z tym testowaniem i nie wierzysz w ten cień cienia? Coś się wcześniej wydarzyło?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 08:15
-
nick nieaktualnyPoki nie zobaczę pieknej "rozowej" kreseczki to bede tak nastawiona
przez te niby cienie cienia cienia którego sobie robimy nadzieję wychodza później lzy itd .
A jeszcze wogole dosc ze js sie kijowo czuje to moj mlodszy znow jakas temperatura niby nie jakas mega wielka ale juz cos sie zaczyna jakas infekcja...Seli lubi tę wiadomość
-
Taki okres... ja widze dzis po sobie. Rozlozona sie czuje...
Ps. Bardzo zdrowe podejscie.Magduullina lubi tę wiadomość
-
Jeju, dziś wstałam taka wściekła.... Wyspałam się co prawda, mąż nawet kawę do łóżka podał... Ale głowa boli, zatoki chyba, jakiś nerw... A kot mnie wyjątkowo mega wkurza,że bym go zabiła, mąż też mnie wkurzył... To już musi być pms
-
k878 wrote:Casjopeja, ile ma córka? Jeśli ma zbilansowana dietę i je wszystko to ja tez bym moe dawała mm. Moja ma alergie i nie je np nabiału i białka jajek, więc miałybyśmy problem z dostarczeniem jej odpowiedniej ilości białka i wapnia bez mm. Mleka roślinne odrzuca, budyń na kilka propozycji zjadła raz i tylko troche. Mięcha ile bym nie dała tyle zje, o nie sadze ze to kwestia tylko apetytu.
Je wszystko, nie ma na nic alergii.
Edka85 wiemWkrótce zaniknie, nic nie poradzę. Muszę się z tym pogodzić i nie obwiniac się, że jestem złą matką, bo już nie karmię. A mała przesypia całe noce. Jaka to rozkosz..
I wiecie co, niedługo idę z przyjaciółką wieczorem do kina! Jak młoda zaśnie. Skoro już się nie budzi na cyca to mąż nie ma wymówki
edka85 lubi tę wiadomość
-
Polog trwa przeciez 6 tygodni?...
W 7 tygodniu pracowalo juz endometrium i n jajniku byly pecherzyki. Gin mowil, ze cos sie dzieje. -
Hej Kochane nie było mnie chwilę bo mój wyjechał mały się rozchorował albo przejdzie albo antybiotyk zobaczymy prawie nic nie je tylko na cycu wisi.
No i przyszła @ skubana jak ją wywoływałam luteiną to nie przyszła a teraz chciałam by poczekała do 14.02 to przyszła! Cieszę się z jednej strony bo czekałam 14 miesięcy ale smutno bo mój najprawdopodobniej zjedzie to będzie po dniach płodnych
Mój nadal jak cycał tak cyca jak u Holibki i pewnie też to przyspieszyło okres.
Magduulino trzymam kciuki!!!
Bardzo dobrze że czekasz ja już też wątpię w te testy z allegro nie mówię że wszystkie są złe ale też miałam teraz cienie i dupa.
Magduullina lubi tę wiadomość
👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cb 8.2019, 11.2019,4.2020,9.2020
cp 11.2020 6t💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-