karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Edka, te nasze maluszki to twardziele ! i niestety to nam, matkom ciężko się pogodzić z takimi zmianami jak np. rozłąka czy przerwa w karmieniu. Ja płakałam jak durna po odstawieniu a mój mały nawet nie zauwazyl że cycki pochowane. Bądź silna i glowa do góry.Módl się żeby w szpitalu poszło jak najszybciej i zobaczysz, że będzie wszystko dobrze! Pamietaj, ze z Góry dostajemy takie prezenty jakie dajemy radę udźwignąć, więc zapewne jesteś silną babką !
Trzymam kciuki za Ciebie !
-
edka85 wrote:Wczoraj 11 dc hcg 158, zaś 7.10 wynosiło 106,a wtedy byłam 5 dni przed @. Przy takiej wartości nic na usg nie można zobaczyć. Laparo można tylko zapobiegawczo zrobić. Przy niskim hcg raczej podaje się ten metotreksat, bez zabiegu. Niby lepsza opcja niż operacja, ale niestety wymaga pobytu w szpitalu min. 7 dni, a potem 6 mies trzeba odczekać ze staraniami.
Laparo to duza ingerencja... Moga pojawic sie zrosty itp. -
Szyszunia 89 wrote:Edka, te nasze maluszki to twardziele ! i niestety to nam, matkom ciężko się pogodzić z takimi zmianami jak np. rozłąka czy przerwa w karmieniu. Ja płakałam jak durna po odstawieniu a mój mały nawet nie zauwazyl że cycki pochowane. Bądź silna i glowa do góry.Módl się żeby w szpitalu poszło jak najszybciej i zobaczysz, że będzie wszystko dobrze! Pamietaj, ze z Góry dostajemy takie prezenty jakie dajemy radę udźwignąć, więc zapewne jesteś silną babką !
Trzymam kciuki za Ciebie !Szyszunia 89, Seli lubią tę wiadomość
-
Kinga13 wrote:Jesteś tam? Też masz dublet? pewnie widziałaś, bo rzeczywiście się witałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2019, 14:15
Kinga13 lubi tę wiadomość
-
Szyszunia 89 wrote:no właśnie... inna by się załamała i popadła w depresję Brawa dla Ciebie ! i powodzenia coś czuję, że w nagrodę dostaniesz bliźniaki 😂😂😂
Tak, tak! Będziemy do kompletu xDSzyszunia 89 lubi tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
Szyszunia, myślę, że będzie skok. Cierpliwości. A ja jeszcze wstrzymałam się z tym szpitalem. W piątek beta mi trochę spadła (na 122), więc stwierdziłam, że zobaczę, co będzie dalej. Dziś mam 17 dc i kurde jakieś plamienie mi się pojawiło. Nie wiem czy to nie początek jakiejś nadprogramowej @. Dziwne rzeczy się dzieją. Za kilka dni powtórzę betę i jeśli okaże się, że nie spada albo znów rośnie, to nie mam chyba wyboru i będę musiała z bólem serca pójść do szpitala.
-
W przypadku cp jak najbardziej może rosnąć. Druga możliwość to przetrwała choroba trofoblastyczna (po ciąży macicznej), ale to raczej wykluczam, bo przyrosty były zbyt słabe, a i beta niewielka. Jak dla mnie ewidentnie cp. Liczę jeszcze na to, że sama się wchłonie przez poronienie trąbkowe.
-
Szyszunia 89 wrote:Seli a jak u Ciebie ? Temperatura widzę, ładnie rośnie
Edka trzymam kciuki by jednak samo sie oczyscilo!
Szyszunia raczej dopiero bedzis owu, albo byla i zaraz pojawi sie skok jak dziewczyny pisza -
Seli wrote:Ale my sie juz nie staramy... wiec wykres nie ma nic do rzeczy, nigdy takich temperatur nie mialam 🤷♀️
Edka trzymam kciuki by jednak samo sie oczyscilo!
Szyszunia raczej dopiero bedzis owu, albo byla i zaraz pojawi sie skok jak dziewczyny pisza
ale zero przytulania w dni płodne czy coś było ? Bo tak ladnie wystrzelił jakby prog był wysoki.
-
Szyszunia 89 wrote:ale zero przytulania w dni płodne czy coś było ? Bo tak ladnie wystrzelił jakby prog był wysoki.
Szyszunia 89 lubi tę wiadomość
-
edka85 wrote:A co jest Seli, że się nie starasz?
Dwa biochemy i bol fizyczny mnie skutecznie sprowadzil do parteru.... Mysle, ze moja endometrioza rozchulala sie juz na dobre po porodzie. Balam sie wlasnie tego... Ale sproboealam. Trudno 🤷♀️ -
Seli a kiedy wracasz do pracy ? Wracasz na to samo stanowisko czy bedziesz robila cos innego ? Ja 02.01 wracam i w sumie to chyba zaczynam się cieszyć, bo na siłę próbuję zajść w ciążę i spinam się i denerwuje. Owulacja ma mnie głęboko więc chyba powinnam dać se spokój...