karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Rano było ok. Po śniadaniu już mniej. Jedzenie podeszlo mi do gardła i było mi trochę niedobrze. Ale kryzys już opanowany.
-
dzień dobry! Witam się oficjalnie z pierwszą @ po 25ciu miesiacach i najprawdopodobniej w pierwszym cyklu staran... Muszę sobie rozpisac suple, zamówić owulaki i zadbać o mężą
Edka jak tam?Kinga13, tym_janek lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:dzień dobry! Witam się oficjalnie z pierwszą @ po 25ciu miesiacach i najprawdopodobniej w pierwszym cyklu staran... Muszę sobie rozpisac suple, zamówić owulaki i zadbać o mężą
Edka jak tam?
A co bedziesz brac? -
Rucola wrote:Przede wszystkim mioinozytol, kwas foliowy, wit d3+wapń, DHA z alg i B12, ale akurat B12 supluje cały czas
Ja nic nie biore... 🤭 ale czuje, ze musze cos ogarnac. Szczegolnie aspargin i cyclo 3 forte. Tylko ja mam okropny problem z regularnoscia 🙄 -
Beta 161. Nie za mało? Dwa dni temu było 67,9. Ale nie wiem, czy na tym etapie nie powinna przyrastać jakoś bardziej agresywnie, np. o 200%?
tym_janek, Szyszunia 89 lubią tę wiadomość
-
edka85 wrote:Beta 161. Nie za mało? Dwa dni temu było 67,9. Ale nie wiem, czy na tym etapie nie powinna przyrastać jakoś bardziej agresywnie, np. o 200%?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Wszystkie przy garach lepia pierogi 😁
Ja mam dopiero 8dc, ale juz czuje zawirowania w cyklu bo mi sie smaki zmieniaja 😋 pieke ciasta na zamowienia, a nam trzasne zaraz pizze 😁 i bedziemy ogladac wiedzmina 😏 -
DZIEWCZYNY POMÓŻCIE PROSZĘ !
Co sądzicie o tej sytuacji.... zrobiłam rano test 9/10 dpo, spojrzałam po 3 minutach, coś tam mi się wydawało, ze może coś widać, ale w końcu stwierdziłam, ze sobie wkręcam. Rzuciłam test i pojechaliśmy z mężem i córka na zakupy. Wróciliśmy po jakimś czasie 1-1,5 h, spojrzałam na test, a tam to co na zdjęciu. Co o tym sądzicie ? Jezu wiem, ze po czasie wynik nieważny, ale czytam dużo komentarzy, ze jednak to oznaczało ciąże i zgłupiałam 🤦🏻♀️
https://zapodaj.net/e9c4944c765e2.jpg.html -
Mam być szczera? Taki cień miałam 8 dpo. A zatem twierdzę, że jesteś w ciąży 😁🍼
karmiąca lubi tę wiadomość
-
Rucola, tym_janek, karmiąca, Kociarka lubią tę wiadomość
-
Ciche gratulacje ale powtorz test jutro lub jakoś na dniach lub idz na bete
Ja staram sie wrocic jakos do zywych ale latwo nie jest. Mloda sie zbuntowala i stwierdzila, ze u dziadkow lozeczko jest be i bedzie spac z nami. Ja tak kaszle, ze sie budzila co chwile, więc finalnie maz spi z nia w lozku a ja na kanapie w salonie. Mdlosci coraz wieksze i sama juz nie wiem czy to od samej ciazy, czy antybiotyk nie dorzuca swoich 5 groszy, bo ma wpisane mdlosci jako czeste dzialanie niepozadane. Ale niewatpliwym plusem choroby jest to, ze nikt nawet nie podejrzewa mnie o ciaze, bo wszystko zrzucam na bakier choroby i cieszy mnie to bo nie czulam sie komfortowo aby mówić rodzinie zanim na usg nie zobacze serduszka.
Do tesciowej nie dociera niestety, ze jestem chora i moge pozarazac wszystkich i obwiescila, ze jak my do nich nie przyjedziemy to oni przyjada do nas. Jako ze nie mam watpliwosci, ze dokladnie tak by sie stalo, to jedziemy tam do nich. Wiec dochodzenie do zdrowia jest ciezkie.👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Karmiąca, jak dzisiaj test? Może jednak skusilas się na betę?
Tymianek, kiedy w końcu idziesz do normalnego lekarza? -
Seli wrote:Wszystkie przy garach lepia pierogi 😁
Ja mam dopiero 8dc, ale juz czuje zawirowania w cyklu bo mi sie smaki zmieniaja 😋 pieke ciasta na zamowienia, a nam trzasne zaraz pizze 😁 i bedziemy ogladac wiedzmina 😏
U mnie 13 dc i czekam na płodne. Byle nie wypadły w święta, bo będziemy u dziadków;)