karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola wrote:Karmiąca nie chce mi się wierzyć, ze u Ciebie taki wynik Ale dopóki nie ma @ to jest nadzieja.
Edka piękna beta, dzieciątko zdrowo rośnie, gratulacje!
Kinga super ze dzieciaczki juz takie duże ale najwazniejsze, ze wszystko ogólnie ok. -
tym_janek wrote:To widzę, że zębowe doświadczenia moje i Kociary są bardzo bliskie.
Ja generalnie trzymam za wszystkie tu kciuki, aby poszło jak najszybciej, ale z ciekawości - dlaczego zależy ci na 2020? Czy tak o po prostu stwierdzenie faktu?tym_janek lubi tę wiadomość
-
Kociarka wrote:Tak tylko sobie pomyślałam z tym rokiem 2020, ale oczywiście nie ma to większego znaczenia;) Chciałabym tylko by różnica wieku nie była za duża, wiadomo:)
Karmiąca są 2 opcje, albo beta się rozkręci (czego Ci życzę) albo to ciąża biochemiczna. To już tylko czas pokaże....#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Karmiąca, super dziwne, ze ci testy wychodzily przy tej becie ktory jestes dpo? Ja w pierwszej ciazy mialam 11 dpo taki dziwny wynik bety, chyba 1,50 czy cos okolo tego, a 15 dpo jak nie przyszla @ zrobilam jeszcze raz i bylo 104. Czeba czekac na @ a jak nie przyjdzie o czasie to ja bym powtorzyla bete. A kazdy 2 cyfrowy progesteron jest ok, wiec chill
Rucola, nie chce cie martwic ale w sumie u wszystkich znajomych co odpieluchowali malucha do pol roku lub mniej przed pojawieniem sie rodzenstwa (byly tam i 2 latki i 3 latki) nastopil czasowy regres i powrot do pieluch. Starszaki tak czesto reaguja na pojawienie sie rodzenstwa.
Kinga, ale duze bobaski juz jak sie czujesz w ogole?
Edka chodz do sierpniowek bo brakuje mi tam ludzi z ktorymi zlapalabym kontakt :p👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Tym_janek w sumie moje pytanie nie ma głębszego sensu bo nie jestem w ciąży ale z ciekawości ile trwał taki regres? Pytam bo w sumie nie wiedziałam o istnieniu czegoś takiego, w rodzinie i u znajomych z tego co wiem nie było takich historii...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziewczyny, Wszystkiego dobrego, wesołych i spokojnych świąt
A przede wszystkim zdrowych! -
tym_janek wrote:Karmiąca, super dziwne, ze ci testy wychodzily przy tej becie ktory jestes dpo? Ja w pierwszej ciazy mialam 11 dpo taki dziwny wynik bety, chyba 1,50 czy cos okolo tego, a 15 dpo jak nie przyszla @ zrobilam jeszcze raz i bylo 104. Czeba czekac na @ a jak nie przyjdzie o czasie to ja bym powtorzyla bete. A kazdy 2 cyfrowy progesteron jest ok, wiec chill
Rucola, nie chce cie martwic ale w sumie u wszystkich znajomych co odpieluchowali malucha do pol roku lub mniej przed pojawieniem sie rodzenstwa (byly tam i 2 latki i 3 latki) nastopil czasowy regres i powrot do pieluch. Starszaki tak czesto reaguja na pojawienie sie rodzenstwa.
Kinga, ale duze bobaski juz jak sie czujesz w ogole?
Edka chodz do sierpniowek bo brakuje mi tam ludzi z ktorymi zlapalabym kontakt :p -
karmiąca wrote:Wczoraj był 10 dpo... ale nawet nie wiesz jaka mi dałaś nadzieje z tym swoim wynikiem
Ja 9 dpo miałam 2.33 ale mi testy nie wychodziły wtedy, była biel. -
Karmiąca, nawet jeśli to biochem, to w następnym cyklu znajdziesz. Tak często reaguje organizm. Po prostu te pierwsze ciąże przy kp często są jakies nieudane i sporo tu na forum takich przypadków (ja też nim jestem). Ale w końcu zaskoczysz tak jak trzeba 😉
-
edka85 wrote:Karmiąca, nawet jeśli to biochem, to w następnym cyklu znajdziesz. Tak często reaguje organizm. Po prostu te pierwsze ciąże przy kp często są jakies nieudane i sporo tu na forum takich przypadków (ja też nim jestem). Ale w końcu zaskoczysz tak jak trzeba 😉
-
karmiąca wrote:Ale później wzrastała i była to ciąża ?
Takkarmiąca lubi tę wiadomość
-
karmiąca wrote:Haha mogłaś tego nie pisać i dać mi nadzieje 😂
tym_janek wrote:Edka chodz do sierpniowek bo brakuje mi tam ludzi z ktorymi zlapalabym kontakt :pWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2019, 17:26
-
Rucola. A to bardzo roznie, z tego co pamientam to u jednej dziewczynki regres trwal niecaly miesiac, u drugiej jakies 6 tygodni, u chlopca doslownie chwile, tydzien max, a u drugiego chlopca w ciagu dnia bylo ok ale w nocy regres sie z pol roku trzymal, u tego najstarszego. On chyba mial 3,5 roku jak jego mlodszy brat sie pojawil.
Rucola lubi tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
karmiąca wrote:Dziewczyny, kreska się pojawiła od razu 😱🥰 widzicie ja tez czy to zwidy ?
https://zapodaj.net/a8dfc7c0b58d9.jpg.html
Widac, widackarmiąca lubi tę wiadomość
-
A jednak! Czyli ta beta 1 z kawałkiem to był początek początku. Mówiłam, że lepiej się miło zaskoczyć. Juuupi 🍼🍼🍼🍼
karmiąca lubi tę wiadomość
-
Karmiąca niestety nie otwiera mi się link ale bardzo się cieszę że jednak niewiadoma rozstrzygnęła się w takim kierunku i czekam na kolejną, tym razem wysoką już betę. Gratulacje!
karmiąca lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021